Şimdi Ara

****Menekşe ile Halil ****

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Menekşe ile Halil super harika bir dizi ihlamurlar altinda dizisini aratmiyacagina eminim

• ben de sevdim yaprak dökümü ile aynı yapım şirketi ve senarist ekip war dizide zaten belli oldu kaliteden ilk sahnelerinden sardı çok da hızlı ilerledi ilk bölüm olmasına rağmen!!!bööle dewam eder umarım!
  • Benimde cok hosuma gitti..Güzel olacaga benziyor..İnsallah böyle devam eder..
  •  ****Menekşe ile Halil ****

bu zamanda boyle ask varmi size???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linn -- 8 Eylül 2007; 12:08:03 >

• kim bilir? belki vardır bi yerlerde...(: Güzel bi diziye benziyo
  • bu dizide oynayan sedefyani menekşe üniversitede sınıf arkadaşımdı. kıymeti bilinmesi gereken bi yüz bence. çok iyi bi manken. günlük yaşantısında ise oldukça doğal ve samimi.
  • benimde çokkk hoşuma gitti bu dizi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dijital Baba Orhan Toker
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • harika bir dizi müthiş başladı ya resmen dizi özellikle müziklerine vuruldum. harika bir iş çıkarmışlar gerçekten yaprak dökümü kadar harika olmuş dizi. diziden şunu anladım cahil insan nerde olursa olsun cahild,r bu bir gerçek. ayrıca ben halil'in o kadar harika bir oyuncu olduğunu bilmiyordum döktürmüş resmen bu dizide.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tàlhà

harika bir dizi müthiş başladı ya resmen dizi özellikle müziklerine vuruldum. harika bir iş çıkarmışlar gerçekten yaprak dökümü kadar harika olmuş dizi. diziden şunu anladım cahil insan nerde olursa olsun cahild,r bu bir gerçek. ayrıca ben halil'in o kadar harika bir oyuncu olduğunu bilmiyordum döktürmüş resmen bu dizide.

gercektende halil olsun menekse olsun harkulade oynamislar o dugun sahnesinde goz yaslarimi tutamadim ALLAH kimseyi o duruma dusurmesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: mhtpoz

quote:

harika bir dizi müthiş başladı ya resmen dizi özellikle müziklerine vuruldum. harika bir iş çıkarmışlar gerçekten yaprak dökümü kadar harika olmuş dizi. diziden şunu anladım cahil insan nerde olursa olsun cahild,r bu bir gerçek. ayrıca ben halil'in o kadar harika bir oyuncu olduğunu bilmiyordum döktürmüş resmen bu dizide.

gercektende halil olsun menekse olsun harkulade oynamislar o dugun sahnesinde goz yaslarimi tutamadim ALLAH kimseyi o duruma dusurmesin

Halil'in o koşu sahnesi o da harikaydi ya müziği nerden bulabilirim orda çalan müziği.

• aratır kesin
    quote:

Menekşe ile Halil super harika bir dizi ihlamurlar altinda dizisini aratmiyacagina eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lafla_Yürüyen_Peynir_Gemisi -- 8 Eylül 2007; 20:54:51 >
  • quote:

quote:

Düğünde karsılastıkları sahne cok fenaydı..Yanlız bişey dikkatimi cekti Halil galiba kacak dimi aranıyor..3 taneydi galiba pasaport u vardı..

• quote:

Orjinalden alıntı: drake.eren

quote:

quote:

Düğünde karsılastıkları sahne cok fenaydı..Yanlız bişey dikkatimi cekti Halil galiba kacak dimi aranıyor..3 taneydi galiba pasaport u vardı..

bende 3 pasapot gordum amaa pasaport oturum demek degilki!!

• bu akşam tekrarı var galiba bir izleyelim bakalım
  • arkadaşlar konusu neydi yaw aslında izlemiycektim ama yazılanları okuyunca merak ettim nası bi aşk anlatıolarki biraz bahsedermisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: nur_90_35

arkadaşlar konusu neydi yaw aslında izlemiycektim ama yazılanları okuyunca merak ettim nası bi aşk anlatıolarki biraz bahsedermisiniz

bu aksam tekrari var ilk 15 / 20 dakikani ayir dikatini cekmese degis ve burayada yorumunu yaz bekleriz ok
    kanal d de
  • Dizinin ismi hosuma gitmedigi için izlemedim sırf beğendiniz diye merak ettim şimdi..saat kaçta baslıyo bakalım bari
  • quote:

Orjinalden alıntı: Birce

Dizinin ismi hosuma gitmedigi için izlemedim sırf beğendiniz diye merak ettim şimdi..saat kaçta baslıyo bakalım bari

haber bulteninden sonra fikilm var o bitdikten sonra basliyacak
    yorumlarinizi merakla bekliyorum kaciran olursa diziizle net den izliye bilirler
  • Baştan izleyemedim ama bayağı heyecanlıymıs hakikaten bir sonraki bolumu şimdiden merak ettimbu arada menekşenin ses aynı zamanda zoraki koca dizisindeki ayşenin sesi değil mi yoksa banamı oyle geldi?
  • Dizilerden nefret etmeme rağmen hiçbir diziyi izlemeyeceğim diye kendime şart koştuğum halde bu dizi çok hoşuma gitti ne yalan söyleyeyim galiba takipçisi olacağım yalnız yok aliye yok saati 10000 dolar vb. bu tür diziler gibi sonunu yılan hikayesine çevirirlerse...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.