Şimdi Ara

****Menekşe ile Halil **** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bişey sorucam kıvancın burdaki sesi kendi sesimi dublaj yok değil mi?? eğer dublaj yoksa harbiden iyi oyunculuk eğitimi almış mimikleri olsun ses tonu olsun cok güçlü.gümüş'de oynarken dublaj kullanılıyodu anlaşılmıyodu oyunculuğu
  • quote:

Orjinalden alıntı: mhtpoz

****Menekşe ile Halil ****

bu zamanda boyle ask varmi size???

Var bizim kiiiinşallah bende kavuşacağım bi gün

• quote:

Orjinalden alıntı: E-Y11

quote:

bu zamanda boyle ask varmi sizce???

Var bizim kiiiinşallah bende kavuşacağım bi gün

hayirlisiysa sizde kavusursunuz insallah ..

• Bu tarz dizilerin yapılmasına karşıyım. İnsanların ağlamasına sebebiyet veriyor buda benim gibi erkeklerin karizmasına zarar veriyor.

Dizi gerçekten süper oyunculuk süper müzik süper hele sahneler ile müzik arasında uyum dehşet. Çekim güzel. Kısaca o kadar güzel şey biraraya gelip böyle bir dizi meydana getirmiş. Ben ilk böyülü youtubeden izledim. Esasında dizini müziği hoşuma gitmişti girip şunun müziğini bir dinleyim dedim ardından baktım dizini bölümleri youtube da bir izlem dedim. İzledikce gözlerim doldu.

Dizinin yapılmasında emği geçen herkezi kutluyorum ve şunu iddiia ediyorum. Aşk dizisinde 1 numara olur bu dizi.
  • Menekşede menekşe ama ha
  • dehşeti vahset bir dizi az önce 2.bolumu bitti.halilinde kanlıları var anlasılan:) aşagı tukurse sakal yukarı tukurse bıyık hesabı bakalım ne olacak.. son sahne heyecanlıydı bayagı hele kısık sesle menekse diye seslenmesi
  • bu kadar stresli bi film görmedim yaa ha yakalandılar ha yakalancaklar...stres stres..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..duygusuz..

bu kadar stresli bi film görmedim yaa ha yakalandılar ha yakalancaklar...stres stres..

Haklısın..Sürekli kalbim atıyor izlerken ha yakalandı ha yakalanacak bi gün izlerken kalpten gidecem diye korkuyorum.
  • ya 10 metrekarelik alanın içinde hiçbiri birbirini göremedi yaa neyse en sonunda halil gördü ama menekşe görmedi
  • yanlış anlaşılmasın, izleyenlere lafım yok, sadece fikrimi belirtmek istiyorum;:)

bişeilde izledim dizinin son yayınlanan bölümünü.
    bence herşeyin başında çok klasik bir konu, hemen her dizinin en büyük sorunu olduğu gibi..

birileri biyerlere kaçar, tesadüf odur ki onları kovalayanlar da bianda nerede olduğunu bulur, gerilim artması için hep aynı yerlerdedirler fln filan.. çok klasik bence..

ayrıca sinirlerim çok bozuldu. nasıl gelişeceğini tahmin etmeme rağmen, sihirli gibi tabir edilebilecek bunca tesadüfün, ama ona rağmen kayda değer herhangi bir gelişmenin olmaması; gerilimin haftalarca devam edeceği, uzadıkça uzayacağı, gittikçe ağlak olacağı gibi sebeplerden pek de izleyeceğimi zannetmediğim bi dizi..

tabiki de izleyenlere saygım var. ama dizi yapımcıları bence biraz daha yapıcı olabilirler. nedense belirli dönemlerde belirli dizi konuları fenomen oluyor ve bi süre devam ediyor. yılan hikayesi - deli yürek gibi.. asmalı konak dönemi gibi.. ve son zamanlarda da töre davaları gibi.. tamam töre gibi önemli bir konuya dikkat çekmek iyi gibi, ya da çeşitli bazı konuları.. ancak bunların büyükçe bir çoğunluğu gerçek bir şekilde yansıtılmıyor dizilere..

neyse, sadece fikrimi söylemek istedim;) yanlış anlaşılmasın;)

• çerez niyetine bi dizi.en fazla 10 bölüm sürer
  • quote:

Orjinalden alıntı: sad_boy

yanlış anlaşılmasın, izleyenlere lafım yok, sadece fikrimi belirtmek istiyorum;:)

bence herşeyin başında çok klasik bir konu, hemen her dizinin en büyük sorunu olduğu gibi..

birileri biyerlere kaçar, tesadüf odur ki onları kovalayanlar da bianda nerede olduğunu bulur, gerilim artması için hep aynı yerlerdedirler fln filan.. çok klasik bence..

ayrıca sinirlerim çok bozuldu. nasıl gelişeceğini tahmin etmeme rağmen, sihirli gibi tabir edilebilecek bunca tesadüfün, ama ona rağmen kayda değer herhangi bir gelişmenin olmaması; gerilimin haftalarca devam edeceği, uzadıkça uzayacağı, gittikçe ağlak olacağı gibi sebeplerden pek de izleyeceğimi zannetmediğim bi dizi..

tabiki de izleyenlere saygım var. ama dizi yapımcıları bence biraz daha yapıcı olabilirler. nedense belirli dönemlerde belirli dizi konuları fenomen oluyor ve bi süre devam ediyor. yılan hikayesi - deli yürek gibi.. asmalı konak dönemi gibi.. ve son zamanlarda da töre davaları gibi.. tamam töre gibi önemli bir konuya dikkat çekmek iyi gibi, ya da çeşitli bazı konuları.. ancak bunların büyükçe bir çoğunluğu gerçek bir şekilde yansıtılmıyor dizilere..

kim ne derse desin bence harika bu senaristlerde insan heralde vahi alip senaryo yazacak haleri yok bir birine benzeyecek bizde izleyecegiz:))

• quote:

Orjinalden alıntı: oktayd

çerez niyetine bi dizi.en fazla 10 bölüm sürer

sanmıyorum:)

tepkiler eleştiriler cok iyi görüüyor. :)

dizi harika..müziği süper menekşe cok tatlı kız :)

yeni bölümün rklamını izlerken ble cok heycanlandım:)
  • oktayd izledin mi bilmiyorum ama öyle karar vermek her zaman yanlış bence.Ama bu dizi bana gerçekten bir şeyi gösterdi insanın yer değiştirmesi yani burdan istersen cennete gitsin kafası nasılsa öyle kalıyor. Cahil ise bir gram bile değişmiye biliyor.
  • iki kişilik aşk üzerine dönen kavuşulamayan senaryolar izlemekten sıkıldım yaratıcılık sıfır
  • o zaman bi senaryo yazıp 'bunu çekin film olarak' diyelim ne dersiniz?

belki yaratıcılık sıfır olmayan bişeyler çıkar ortaya

pek sanmıyorum ama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..duygusuz.. -- 17 Eylül 2007; 20:46:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..duygusuz..

o zaman bi senaryo yazıp 'bunu çekin film olarak' diyelim ne dersiniz?

belki yaratıcılık sıfır olmayan bişeyler çıkar ortaya

pek sanmıyorum ama..

super cevap
  • quote:

Orjinalden alıntı: tàlhà

oktayd izledin mi bilmiyorum ama öyle karar vermek her zaman yanlış bence.Ama bu dizi bana gerçekten bir şeyi gösterdi insanın yer değiştirmesi yani burdan istersen cennete gitsin kafası nasılsa öyle kalıyor. Cahil ise bir gram bile değişmiye biliyor.

yok yok izledim hatta bi bölümünde en son halil kızı görüyo 2.bölüm sonu galiba.
    1.bölüm sonu da terminalde hava alanında bitiyo kız kaçıoy abileri kalıyo arkada falan nişanlısı.
    bak izledim hatta nenesi altınları veriyo pasportları alıyo kız kaçıyo.

demek istedigim biraz sıradan gibi seneryo çok zayıf.taksim gibi yerde yada almanya gidi büyük yerde kaçamıyolar.
    biraz saçma degil mi

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sad_boy

yanlış anlaşılmasın, izleyenlere lafım yok, sadece fikrimi belirtmek istiyorum;:)

kim ne derse desin bence harika bu senaristlerde insan heralde vahi alip senaryo yazacak haleri yok bir birine benzeyecek bizde izleyecegiz:))

Evet benim de bir dizide sinirimi bozan şeyler bu anlamsız tesadüfler. Ulan koskoca İstanbul Havaalından onca taksi var ikisi de aynı taksiyi buluyor. Bu saçma sapan tesadüfler sadece Türk dizilerinde değil yabancılarda da oluyor ve fena halde gıcık bir durum.

Hem İstanbul gibi bir yerde kim kimi nasıl bulacak? Eğer o kızı bulurlarsa bence kızın salaklığı olacaktır ki erkek olan eleman o kişileri takip ederek en büyük yanlışı yapıyor. Yakalanır o da muhakkak.

• Türk dizilerin en önemli özelliği izlenmedeki heyecanı korumak için tesadüflerdir zaten , ama bir yerde tıkanabilir işte o vakit senaryoda "oha ya noluyo" dedirtecek senaryo çok görmedim açıkçası.

Ayrıca dikkat ederseniz tutacak dizilerin ilk bölümleri güzel okuyor ama bir müddet sonra tekrar etmeye başlıyor tabi istisnalarda var ama tahmin edebiliyoruz bi şekilde.

ama bu dizi güzel gerçekten, genede bir yerde tıkanma olacağını düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.