bu kiz istanbul'da ne kadar idare edebilir ki? diziye aksiyon lazim ya ya menekse yada abisinin olmesi lazim
zaten istabula ilk gelen ya tarlabasında yada beyoglunda otelde kalıyor
quote:
Orjinalden alıntı: ..duygusuz..
o zaman bi senaryo yazıp 'bunu çekin film olarak' diyelim ne dersiniz?
belki yaratıcılık sıfır olmayan bişeyler çıkar ortaya
pek sanmıyorum ama..
Ne kadar sığ bi düşünce ben tüketiciyim onlar üretici. Sen şimdi bu büyük ayrımı ortadan kaldıralım mı diyorsun? Bu ülkede halen sıla tokaları,bilmemne hızmaları vsvs satılmasını anlıyorum bu düşünceler oldukça pazarlama sektörünün işi kolay olacak. Ne pişirseler yiceksiniz anlaşılan
Bu diziyi kız arkadaşımda söyledi mutlaka izle izle diye bugün de boşum iş yok youtube tek tek izliyorum ıhlamurlar altında giibi güzel demiş bir arkadaş o dikkatimi çekti ve çok şey kaçırmış olmak istemem (bölüm olarak)
quote:
Orjinalden alıntı: s£stavina
quote:
pek sanmıyorum ama..
Ne kadar sığ bi düşünce ben tüketiciyim onlar üretici. Sen şimdi bu büyük ayrımı ortadan kaldıralım mı diyorsun? Bu ülkede halen sıla tokaları,bilmemne hızmaları vsvs satılmasını anlıyorum bu düşünceler oldukça pazarlama sektörünün işi kolay olacak. Ne pişirseler yiceksiniz anlaşılan
eğer tüketiciysen yapılanları eleştirme eleştirmek istiyosan daha iyisini yapabileceksen eleştir onların kapasitesi bu demekki sende kapasiteni göster daha iyisini yap...
sürekli tüketici olmak zorunda değilsin bişeyler üretebileceksen üreticileri eleştir....
quote:
quote:
quote:
pek sanmıyorum ama..
eğer tüketiciysen yapılanları eleştirme eleştirmek istiyosan daha iyisini yapabileceksen eleştir onların kapasitesi bu demekki sende kapasiteni göster daha iyisini yap...
sürekli tüketici olmak zorunda değilsin bişeyler üretebileceksen üreticileri eleştir....
s£stavina kullanıcısına katıldığım için ccevap verme ihtiyacı duydum.
bişeyleri eleştirmek için o işin içinde olmak gerekmez, uzaktan da gayet güzel konuşabilirsin. senin bu dediğinle tartışma kavramı tamamen gider. ozaman siyasi/eleştirel yazı yazan köşe yazarlarına da "git sen başbakan ol, daha iyisini yap" mı diyelim? bişeyler yapılır, ve dolayısıyla da eleştiriye tabidir. eleştirmek yermek amacıyla değildir, yapıcı birşeydir. fikir alışverişidir. ne acayip bişey olurdu "ben bunu yapmıyorum, ozaman yapılanları da kabul etmeliyim" gibi bir düşünce.
quote:
Orjinalden alıntı: mewluth
quote:
Orjinalden alıntı: mhtpoz
quote:
Orjinalden alıntı: sad_boy
yanlış anlaşılmasın, izleyenlere lafım yok, sadece fikrimi belirtmek istiyorum;:)
bişeilde izledim dizinin son yayınlanan bölümünü. bence herşeyin başında çok klasik bir konu, hemen her dizinin en büyük sorunu olduğu gibi..
birileri biyerlere kaçar, tesadüf odur ki onları kovalayanlar da bianda nerede olduğunu bulur, gerilim artması için hep aynı yerlerdedirler fln filan.. çok klasik bence..
ayrıca sinirlerim çok bozuldu. nasıl gelişeceğini tahmin etmeme rağmen, sihirli gibi tabir edilebilecek bunca tesadüfün, ama ona rağmen kayda değer herhangi bir gelişmenin olmaması; gerilimin haftalarca devam edeceği, uzadıkça uzayacağı, gittikçe ağlak olacağı gibi sebeplerden pek de izleyeceğimi zannetmediğim bi dizi..
tabiki de izleyenlere saygım var. ama dizi yapımcıları bence biraz daha yapıcı olabilirler. nedense belirli dönemlerde belirli dizi konuları fenomen oluyor ve bi süre devam ediyor. yılan hikayesi - deli yürek gibi.. asmalı konak dönemi gibi.. ve son zamanlarda da töre davaları gibi.. tamam töre gibi önemli bir konuya dikkat çekmek iyi gibi, ya da çeşitli bazı konuları.. ancak bunların büyükçe bir çoğunluğu gerçek bir şekilde yansıtılmıyor dizilere..
neyse, sadece fikrimi söylemek istedim;) yanlış anlaşılmasın;)
kim ne derse desin bence harika bu senaristlerde insan heralde vahi alip senaryo yazacak haleri yok bir birine benzeyecek bizde izleyecegiz:))
Evet benim de bir dizide sinirimi bozan şeyler bu anlamsız tesadüfler. Ulan koskoca İstanbul Havaalından onca taksi var ikisi de aynı taksiyi buluyor. Bu saçma sapan tesadüfler sadece Türk dizilerinde değil yabancılarda da oluyor ve fena halde gıcık bir durum.
Hem İstanbul gibi bir yerde kim kimi nasıl bulacak? Eğer o kızı bulurlarsa bence kızın salaklığı olacaktır ki erkek olan eleman o kişileri takip ederek en büyük yanlışı yapıyor. Yakalanır o da muhakkak.
hocamda aynı fikirde benle
Bence adı bile saçma...
quote:
Orjinalden alıntı: marmara adası
Bence adı bile saçma...
Diziniz ismi ne olabilirdi peki? "Gurbetçi Aşıklar"olabilirdi
quote:
quote:
quote:
pek sanmıyorum ama..
Tartışmayı severim ama bilen insanlarla. Belliki sen hala söz gümüşse sükut altındır neslindensin. Kelime tüketmeye değmez.
Tartışmayı severim ama bilen insanlarla. Belliki sen hala söz gümüşse sükut altındır neslindensin. Kelime tüketmeye değmez.
YASASIN YARIN MENEKSE ILE HALIL GUNU SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUM YUPIIII
anaa hic kimse seyertim yorum yazmadimi:(
Ben izliyorum
Berlin-İstanbul (Menekşe ile Halil) İzmir-İstanbul (Kavak Yelleri) Ankara -İstanbul (Hacı)
Bu ne ya
ben dizideki babaya hasta kaldım ewde aslan ama iş alman sevgilisine gelince pisi gibi kahvaltı bile hazırlıyo
menekşeye hastayım
quote:
Orjinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR
Berlin-İstanbul (Menekşe ile Halil) İzmir-İstanbul (Kavak Yelleri) Ankara -İstanbul (Hacı)
Bu ne ya
haci biteli 5 sene oldu ayol:))))
quote:
Orjinalden alıntı: CüNeYt788
ben dizideki babaya hasta kaldım ewde aslan ama iş alman sevgilisine gelince pisi gibi kahvaltı bile hazırlıyo
sevgililik oylemi oluyor aceba:)))) catlasin o insallahhhhhhh
quote:
Orjinalden alıntı: mhtpoz
quote:
Orjinalden alıntı: CüNeYt788
sevgililik oylemi oluyor aceba:)))) catlasin o insallahhhhhhh