Şimdi Ara

Memur olmayanlar boşuna mı uğraşıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Popüler Konular listesinde
38. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: 1
Giriş
  • • Yıllık ücretli izin + sevk + kar tatili + idari izin: Yılda 60+ gün

• Özel sektörde Cumartesi dahil haftada 6 gün çalışan adamın izni: Yılda 14 gün

• Karşılığında memurun verdiği hizmet: Sistem gitti, öğleden sonra gel.

Memur olmayanlar kamunun kadrolu kölesidir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Türkiye'de özel sektör eşittir kölelik sistemi maalesef katılıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

turizm sektörüne 1 gün izin çok diye 11 gün kanunu çıkacaktı bir ara. akşama kadar genel müdür hepimizi köpek gibi azarlardı kan ter içinde şezlong taşırdık. asgari ücret alırdık hey gidi günler

2016'da darbeden sonra ortalama puanı olan ve alımları takip eden ve seçici olmayan herkse bir yere girerdi mutlaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 19 Ağustos 2026; 21:13:36 >
    Bak üstündeki yorumu yazan arkadaş şans demiş. E şezlong taşımaktan başına güneş geçmiş beyin bedava da kullanabilene.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Özel sektör güzellemesi olmasın ama memuriyete çocukluğumdan beri hiç sıcak bakmadım. Hala daha bakmıyorum. Çocuklarımın da memur olmasını istemem. Özel sektörün ucu açık. Yani kimse yanlış anlamasın lütfen de ortalama zekanın üstünde zekaya sahip insanların memur olması çok saçma. Özelde 30-35'lerde alabileceğiniz maaşlara devlette anca 40-45'lerde valiler ulaşabiliyor. Ama bahsettiğim işler nitelikli işler kesinlikle. Ülkede zibilyon tane üniversite var. Her mezun olan aynı nitelikte mezun olmuyor kesinlikle.

• Özel sektörde bazı iyileştirmeler yapılsa aslında sorun kalmayacak. İşkur üzerinden GPS takipli mesai giriş çıkışları olsa. Günlük çalışma saati yemek ve mola dahil 8 saat olup geri kalan mesai sayılsa, haftada 2 gün tatil verilse, yoksulluk sınırı altındaki maaşlardan vergi alınmasa brüt maaş yatsa hiçbir sorun kalmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hocam o elemanı tanırım.

forumun ağır asosyallerinden biridir.

sgk prim günü bile yoktur onun.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.