Bildirim
Memlekette Sıfır Arabalar mı pahalı? Vergiler mi yüksek? Suçlu kim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ne devlet ne satıcı suçlu bana kalırsa alıcı suçlu. tepkimizi koymayı bilmediğimiz için böyle oluyor. -
kim kimi tutarsa affetmiyor
devlet zam yapıyor ötv 2000 motor için
firmalar bunu fırsat bilip 1600 cc zam yapıyor
hele birde 1600 motor dizel otomatik olursa hiç affetmiyorlar nede olsa satılır diye -
Halkın arzına göre fiyatlandırma donanımlar belirlenir, Sen ki düne kadar Kuş serisine Brodwaylara R19 lara R12lere Binen insansın ve bir tonda para veriyordun bunlara Bugunde aynı şekilde Donanımsız araba bile kaç bin lira Donanımlıyı hiç söylemiyorum bu halk ben abs asr ebd elektro servo direksiyon en az 4 hava yastığı Gibi Basit donanımları standart istiyorum ahada size bu paradan fazlasını vermiyorum diyebilirse suçluluktan kurtulur haklı duruma geçer :)
Bakınız:Avrupa vatandaşının arabaya verdiği para aldığı karşılık Bizim Verdiğimiz para aldımız karşılık bunları idrak etmeli halkımız. İyi akşamlar
Edit:İmla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gopluumit -- 6 Mayıs 2012; 21:26:09 > -
quote:
Orijinalden alıntı: cihanair
kim kimi tutarsa affetmiyor
devlet zam yapıyor ötv 2000 motor için
firmalar bunu fırsat bilip 1600 cc zam yapıyor
hele birde 1600 motor dizel otomatik olursa hiç affetmiyorlar nede olsa satılır diye
+1... -
İki kişiden birinin tercihi yapacak bir şey yok -
İnanılmaz vergi sistemi.
İnsanları tek bir motora hapsetmek, dolayısı ile gelen aracın gelen markanın sınırlı olması. Bununla beraber akaryakıtdan alınan ekstra soygun.
Kendi otomobil sektörünün olmayışı yüzünden her aracın dış ticaret açığı olması ve ithal edilmek zorunda olması.
Türkiye gibi bir nüfusda satılan araç sayısının komik olması, bunun için Türkiye şartları için araç üretilmemesi.
Bunlar bence nedenler. Ha bunları biz hakediyoruz o ayrı. Sonuçta her millet hak ettiği şekilde yönetilir, yönetiliyor.. -
1.6motor altı için konuşmak gerekirse insanların alım gücü düşük. Avrupadaki 1.6 ve altı 0 araç fiyatlarına bakarsanız Türkiye ile aynı veya daha pahalı olduğunu görebilirsiniz. Ayrıca orada ki araçların güvenlik donanımı haricinde bütün donanımları opsiyondur. Elektrikli cam bile. -
vatandaşın suçuda yok değil hani!
http://www.haber3.com/asgari-ucretlilere-vergi-soku-1320688h.htm -
quote:
Orijinalden alıntı: atakangrbz
İki kişiden birinin tercihi yapacak bir şey yok
lafa gelince , kimle konuşsak şikayetçi ama bir bakıyoruz dediğiniz gibi 2 kişiden biri tercih etmiş.. -
türkiye dogrudan vergi toplayamıyor.dolaylı vergiyle arayı kapatıyor. -
her zaman demişimdir, bu memlekette nefes almak vergiye tabidir... -
yurt dışında 20 bin olan bir araba trde vergilerle birlikte 35 bin oluyor oto firmalarıda 35bini veren 40 binide verir diyip 40 bin yapıyorlar aracı -
devlet en büyük rolu oynuyor ama firmalarda az kurnaz değil her fırsatta bindiriyorlar ... -
şuçlu halktır . anlayana -
quote:
Orijinalden alıntı: evilonthemove
vatandaşın suçuda yok değil hani!
http://www.haber3.com/asgari-ucretlilere-vergi-soku-1320688h.htm
''buzdolabı'' gibi temel ihtiyaç maddesi sayılabilecek bir ürünü ''ÖZEL TÜKETİM VERGİSİ''ne tabi tutup da ''pırlanta'' gibi dünyanın heryerinde lüksün simgelerinden kabul edilen bir ürüne vergi muafiyeti uygulayan bir vergi sistemimiz var.
linkteki haber de bu durumun bir sonucu;alamadığının acısını alabildiğinden çıkarmak...
-
her seçimde yüzde 50 çıkıyor
bence suçlu yok o yüzdenin içinde hepimiz varız ben hariç kendi adıma.
sonuçlar ortada bence -
quote:
Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK
sonuçlar ortada bence
haklısınız size katılıyorum ancak geriye de %50 lik bir kesim kalıyor bardağın hep dolu tarafına bakıyoruz. boş taraftada %50 lik bir kesim var. -
quote:
Orijinalden alıntı: K.Kahriman
quote:
Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK
sonuçlar ortada bence
haklısınız size katılıyorum ancak geriye de %50 lik bir kesim kalıyor bardağın hep dolu tarafına bakıyoruz. boş taraftada %50 lik bir kesim var.
Siyasete kaydi birazdan kilit vurulur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tepki koyulsa bunlar olmaz da. Tepki yok
Benzer içerikler
- rear ne demek
- clio 4 1.5 dci
- araba sağa çekiyor
- motor blok çatlak belirtileri
- 300 bin tl araba önerisi
- byd dolphin yorum
- 1.3 tce kaç silindir
- 1500 km menzilli elektrikli araba
- renault megane fiyat listesi
- hyundai i20 sıfır fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X