Şimdi Ara

MEHMET OKUR'A DESTEK ZAMANI (ALL-STAR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.nba.com/allstar2007/asb/tur/ballot.html

basketbol odasında pek dikkat çekmiyor umarım oy verirseniz çünkü memo bu sene çok iyi oynuyor ve utah jazz da çok formda

O muhteşem organizasyonda memo da olmalı bence(zaten nba adam gibi kaç tane pivot varki)

• hiç hak etmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: strafer

hiç hak etmiyor

bu kanıya nsl vardın sürekli utah jazz maçlarını mı takip ediyorsunda hak etmediğini düşünüyorsun? peki hangi pivotlar hakediyor onları da yaz da ne kadar nba takip ettiğini anlıyalım
  • belli ki

çoğumuz memo ve hidoyu şimdiden vatan haini ilan etmiş dünya şampiyonasına katılmadıklarından dolayı

• verdim ben oyumu
    memo çok iyiye gidiyo nba de bizimde onlara destek olmamız lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: cidik

verdim ben oyumu
    memo çok iyiye gidiyo nba de bizimde onlara destek olmamız lazım

senin gibi duyarlı arkadaşalrı görmek ne güzel

yao ming her sene çin'in desteğini alrak açık ara 1. olurken(bu sene hakkını yemiyelim harika oynuyor)
    memo geçen sene yine bir çok otoriteye göre başta kaan kural ve murat murathanoğlu'nun söyledeği gibi seçilmeyi hak edenlerden biriylken seçilememişti bu sene ise hem utah jazz çok formda hem de memo çok iyi oynuyor yine 3 maçı son saniye basketleriyle takıma kazandırmıştı
  • bende oyumu verdim ama bu oylar ilk 5 için memo nun sansı cok az
    ancak yedeklere o da nba takımlarının koçları secerse..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • utahın her maçını izliyorum özetlerden fln bi carlos boozer bide memo süper oynuyolar(boozer nsl yazılıyo bilmiyorum)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hypodenz

bende oyumu verdim ama bu oylar ilk 5 için memo nun sansı cok az
    ancak yedeklere o da nba takımlarının koçları secerse..

biz destek olalımda olur ve ya olamaz hep birlikte görücez
  • o bize kupada olmuşmuydu?

neyse ben yinede veriyim
  • milli takımı satan bi de utanmadan onlar asla başarılı olamaz diyen 2 vatan hainine dünya yansa oy atılmaz ama atanada saygı duyulur . ben asla atmam
  • bende hedo ve mehmete verdim oyumu pivotlardan shaq a da oy verdimo her sene hak ediyor all starı. aslında çok fazla aday yok ama iki tanesi çok iyi birde heat tan walter var oda çok iyi. mehmetle birlikte 4 tane pivot oldu. umarım seçilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkan_

milli takımı satan bi de utanmadan onlar asla başarılı olamaz diyen 2 vatan hainine dünya yansa oy atılmaz ama atanada saygı duyulur . ben asla atmam

vatan haini tabirini ne kadar da rahat söylüyorsun neyse bu senin görüşün ama dünya şampiyonasında da abdli bi çok yıldız turnuvaya katılmamasına rağmen kimse onlar için böyle dememişti

lütfen nba ile tbl aynı tutmayalım nbade takımların 82 maç yaptığını ne kadar zorlu maçların oynandığını (bitmek bilmeyen uzun yolculuklar) ve oyuncuşlarımızında bu zorlu maratondan sonra dinlenmek için milli takımdan aflarını istemelerini vatan hainliği olarak görmek ne kadar doğru orasını sana bırakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi go_spurs_go -- 3 Ocak 2007; 20:26:24 >
  • önemli bir turnuvaya 2 günlük sakatlığı bahane ederek milli takıma katılmayan adam için oy vermedim kusura bakmayın. Gerçi o yokkende dünyanın 6. harikası olduk inadına
  • quote:

Orjinalden alıntı: go_spurs_go

quote:

Orjinalden alıntı: furkan_

milli takımı satan bi de utanmadan onlar asla başarılı olamaz diyen 2 vatan hainine dünya yansa oy atılmaz ama atanada saygı duyulur . ben asla atmam

vatan haini tabirini ne kadar da rahat söylüyorsun neyse bu senin görüşün ama dünya şampiyonasında da abdli bi çok yıldız turnuvaya katılmamasına rağmen kimse onlar için böyle dememişti

lütfen nba ile tbl aynı tutmayalım nbade takımların 82 maç yaptığını ne kadar zorlu maçların oynandığını (bitmek bilmeyen uzun yolculuklar) ve oyuncuşlarımızında bu zorlu maratondan sonra dinlenmek için milli takımdan aflarını istemelerini vatan hainliği olarak görmek ne kadar doğru orasını sana bırakıyorum

serkan erdoğan o kadar sağlıklıydı ki olması gereken ameliyatı bile umursamadı sakatlığı bile umursamadı çıktı aslanlar gibi oynadı

30 küsür yaşında baba olan ibrahim kutluay çocuğunu daha 2 haftalıkken bırakıp aylar süren kampa katıldı

bu arkadaş o kadar sakattı ki 25kg lık ağırlıkları kollarını güçlendirirken milli takımın 2.turdan sonra başarılı olamayacağını bile iddia ediyordu,

sayesinde milyonlarca dolarlık kontratlara imza atma şansı bulduğu formayı giymeyi istemeyen bir adam benim gözümde vatan hainidir ve öyle kalacaktır.

bak bu alttaki röportajda ece vahapoğlu tarafından 24.08.2006 da takvim gazetesinde kaleme alındı.

nba`de oynayan basketbolcumuz mehmet okura yaz başından beri alkent hillsideda spor yaparken rastlıyorum. sabahtan beri halter çalışıyor. akşamları da koşu ve basketbol antremanı yapıyor. tüm egzersizleri onu gölge gibi izleyen amerikalı hocası ile yapıyor. neredeyse bütün yazı beraber geçirdiler. disiplinli sporcu örneği. dün de onu teerler içinde spor yaparken görünce sordum.
    - tatilde de rahat yok galiba?
    - evet hayatımız spor
    25 kg`lıklarla kol hareketleri yapıyor. bir yandan da ekranda katar - türkiye maçınıa göz ucuyla bakıyor (!!!!!!!!!!!!!!) arada ekrana bakarken yine sordum.
    -için gidiyor mu?
    - gitmiyor (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ama umarım başarılı olurlar
    - olurlar mı?
    - ilk turu geçerler. ama ikinci turdan sonrası zor (!!!!!!!!!) sonrası üst düzey basketbol (!!!!!!!!!!!)
    - şansa mı maçları alıyorlar yani
    - biraz öyle (!!!!!!!!) ama başarılı olmalarını çok istiyorum (hayret ve nasıl bir tutarsızlık)
    - eleştrilere ne diyorsun
    - umrumda değil . kimseye cevap vermek zorunda değilim. soru soracaklar diye hafta sonu formula 1 izlemeye bile gitmeyeceğim
    - "neyse ki olumsuz eleştirilere daha fazla maruz kalmadan 1 eylülde eşi yeliz okur ile abdye dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan_ -- 3 Ocak 2007; 21:59:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: strafer

hiç hak etmiyor

+1

ona gelene kadar..boşa kasarsınız batı pivotları belli yao amare..memo 2sini geçecek kapasitede değil..daha çok çalışması lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 3 Ocak 2007; 21:24:25 >
  • milli takımı satanları bu ülke unutmaz
  • Avuçlarını yalasınlar .
  • oy vermeyeceğim türkiye ye bir faydası yok benim de ona faydam olmaz kimse geldiği yeri unutmasın
    NANKÖR MEMO
  • ben direk oy verdim severim memoyu başarılı ve ülkemizi temsil ediyor..bu performansı ile hakediyor da.
    ve amare bu sene çok çok iyi performans sergilemiyor.(18 sayı 9 reb)..memo ise 17 sayı 7.7 reb oynuyor.şu durumda bakarsak memo daha kötü durumda ama memonun kritik kurtarışları atışalrı daha önem kazanıyor.amare çok üst düzey bi oyuncu ve ona göre bu sayılar az bence ve de bu sende klişe bi amare görüyoruz ama diğer taraftan acaip bi şekilde gelişen memo görüyoruz bu yüzden memonun hakkıdır.

edit:harf hatası ve memo 3lük(%40 ortalama) atabilen ender pivotlardan..(buda ona + sağlıyor)..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luaxelit -- 3 Ocak 2007; 22:00:50 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.