Şimdi Ara

Megane II Authentique 1.5 dci ne kadar boşmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
22.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dedem Kartal'ını satmıştı.Babam Megane II arıyordu dedem için.1 hafta önce Megane II Authentique 1.5 dci almışlar.Hafta içi gördüm ama fazla inceleyemedim.Bugün inceledim ve kullandım.Ama bomboş donanım fakiri olduğunu gördüm.
    -Sis farı yok.
    -Sunroof yok.
    -Arka camlar elektrikli değil.Elle açılıyor.
    -Aynalar elektrikli değil.O ayarlama kollarını görünce daha bir şaşırdım zaten
    Park sensörü falan bahsetmeme gerek yok.Zaten dedeminde donanımla fazla işi olacağını sanmıyorum ama ne bileyim bir araba alınca dolu olmasını tercih ederdim şahsen.
    2008 model.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Megane 2 1.5 dCi Authentique: Geniş İç Mekânı İle Kullanışlı Bir Seçim

Renault'nun popüler modeli Megane 2'nin 1.5 dCi Authentique versiyonu, kullanıcılarına ferah ve fonksiyonel bir iç mekan sunmaktadır.

Geniş İç Hacim

Megane 2 1.5 dCi Authentique, geniş iç hacmiyle öne çıkmaktadır. 4295 mm uzunluğa, 1774 mm genişliğe ve 1471 mm yüksekliğe sahip olan araç, beş yetişkin için rahat bir sürüş deneyimi sağlar.

Yeterli Bagaj Kapasitesi

340 litrelik bagaj hacmiyle Megane 2 1.5 dCi Authentique, günlük ihtiyaçlar ve kısa yolculuklar için yeterli bagaj kapasitesi sunar. Bagaj hacmi, arka koltukları katlayarak 1160 litreye kadar genişletilebilir.

Kullanıcı Yorumları

Renault Megane 2 1.5 dCi Authentique kullanıcı yorumlarına göre, araç geniş iç mekanı, ekonomik yakıt tüketimi ve güvenilirliği ile beğeni toplamaktadır.

Özellikler

Megane 2 1.5 dCi Authentique, aşağıdaki özelliklerle donatılmıştır:

• 1.5 litrelik dCi dizel motor
    • 106 beygir güç ve 240 Nm tork
    • 5 ileri manuel şanzıman
    • Elektrikli ön camlar
    • Klima
    • CD çalar
    • Hidrolik direksiyon

Sonuç

Megane 2 1.5 dCi Authentique, geniş iç mekanı, yeterli bagaj kapasitesi ve kullanıcı dostu özellikleriyle pratik ve konforlu bir otomobildir. Ekonomik yakıt tüketimi ve güvenilirliği sayesinde, günlük kullanım için mükemmel bir seçimdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 2005 yılında araba almak için galerileri gezerken renault a gitmiştim.
    megane bakarken ,aracta kasetçalar oldugunu farkettim.
    yıl 2005 arkadaslar.
    satıcıya dedim ki ben bunun içine ne koyacam:)
    adam hiç bişi diyememişti.
    o zaman aldıgım aracta cd-mp3 çalar vardı ayrıca.
    o zaman satıcıyada söylemiştim. bir aracın içinde bu kadar fütursuzca bu kadar saygısızca ben bunu nasılsa satarım diyebiliyosa ,görünmeyen aksamlarda, motorda neler yaparlar acaba?
    renault alanlar bu soruyu sanırım devamlı soruyorlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshizmir -- 8 Ocak 2012; 23:10:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freshizmir

2005 yılında araba almak için galerileri gezerken renault a gitmiştim.
    megane bakarken ,aracta kasetçalar oldugunu farkettim.
    yıl 2005 arkadaslar.
    satıcıya dedim ki ben bunun içine ne koyacam:)
    adam hiç bişi diyememişti.
    o zaman aldıgım aracta cd-mp3 çalar vardı ayrıca.
    o zaman satıcıyada söylemiştim. bir aracın içinde bu kadar fütursuzca bu kadar saygısızca ben bunu nasılsa satarım diyebiliyosa ,görünmeyen aksamlarda, motorda neler yaparlar acaba?
    renault alanlar bu soruyu sanırım devamlı soruyorlardır.
    Ayrıca KASETÇALARLI oluyor onlar
  • Renonun hicbir aracinda sanruf standart degil zaten

Sanruf olmamasi dogal obur bahsettigin olay icinde tek kotu olan c sinifi bir aracta 4 cam otomatik olmamasi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Renonun hicbir aracinda sanruf standart degil zaten

Sanruf olmamasi dogal obur bahsettigin olay icinde tek kotu olan c sinifi bir aracta 4 cam otomatik olmamasi bence
    evet araç boş ama az yakıyor sıfır alırkende fiyatı biraz daha uygun oluyor insanlar bu yüzden tercih ediyor,tahminimce aldıgınız araba şirket aracıdır genelde onlar tercih ediyor bir tanıdıktan falan almadıysanız kn kontrol ettirseydiniz servisden şirket araçlarını galericiler alıp km düşürüyorlar ve satyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkaran017

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    arka tarafa hiç dikkat etmiyorum ben arkadaş bikez daha yüzüme vurulmuş oldu bu yine fark ettimki bu güne kadar sahip olduğum hiç bi aracın arka camlarının açma kapama düğmesinin şeklini bile bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Yok hocam Radyo-CD çalar var.İyi baktım.Birde babam hemen türkü cdsi yap diye yakama yapıştı
    quote:

Orijinalden alıntı: saruhan33

evet araç boş ama az yakıyor sıfır alırkende fiyatı biraz daha uygun oluyor insanlar bu yüzden tercih ediyor,tahminimce aldıgınız araba şirket aracıdır genelde onlar tercih ediyor bir tanıdıktan falan almadıysanız kn kontrol ettirseydiniz servisden şirket araçlarını galericiler alıp km düşürüyorlar ve satyorlar

Evet yakıt değerlerini çok beğendim.Hiç yakmıyor neredeyseŞirket arabası olduğunu sanmıyorum.Araştırılıp alındı.Sahibi kadınmış zaten.127.000 km herhalde ama tam olarak emin değilim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kick down

arka tarafa hiç dikkat etmiyorum ben arkadaş bikez daha yüzüme vurulmuş oldu bu yine fark ettimki bu güne kadar sahip olduğum hiç bi aracın arka camlarının açma kapama düğmesinin şeklini bile bilmiyorum

Bende ilk seferde dikkat etmedim.Ama şoför kolduğuna oturunca cam düğmelerine baktım burda birşey eksik dedim.Bugün arka koltuğa oturunca anladım nedeniniMeğerse arka camlar elektrikli değilmiş onun düğmeleri eksikmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRangulity

quote:

Yok hocam Radyo-CD çalar var.İyi baktım.Birde babam hemen türkü cdsi yap diye yakama yapıştı
    quote:

Evet yakıt değerlerini çok beğendim.Hiç yakmıyor neredeyseŞirket arabası olduğunu sanmıyorum.Araştırılıp alındı.Sahibi kadınmış zaten.127.000 km herhalde ama tam olarak emin değilim.

2008 olduğunu sonrada gördüm bendede 2006 model clio var KASETÇALARLI

• quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-nasip-oto-da-full-servis-bakimli-sedan-kasa-2008-dizel-megan-ii-70391206/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-hatasiz-orjinal-95-000-kilometrede-bakimlari-zamaninda-yapilmis-70338692/detay#
    İlandaki arabalarla aynı araba.Stopları değişik ilk çıkan Megane II'lere göre.İçten çekilmiş fotoğraflara bakarsanız CD çalar olduğu gözüküyor.
    Yarın vakit bulabilirsem fotoğraf çekip koyacağım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-nasip-oto-da-full-servis-bakimli-sedan-kasa-2008-dizel-megan-ii-70391206/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-hatasiz-orjinal-95-000-kilometrede-bakimlari-zamaninda-yapilmis-70338692/detay#
    İlandaki arabalarla aynı araba.Stopları değişik ilk çıkan Megane II'lere göre.İçten çekilmiş fotoğraflara bakarsanız CD çalar olduğu gözüküyor.
    Yarın vakit bulabilirsem fotoğraf çekip koyacağım.

Alıntıları Göster
    İç mekanını privillage olanla karşılaştırınca şahin gibi kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

İç mekanını privillage olanla karşılaştırınca şahin gibi kalıyor.

Alıntıları Göster
    benim araç 2005 en üst versiyon privelege ,
    yağmur ve far sensörü dijital klima vsvsvs
    cam tavan dahil var ,
    ve aslan gibi kasetçalarım var ,

buradan privelege ye bile kasetçalar koyan renault a kocaman bir

• quote:

Orijinalden alıntı: naczet24

cam tavan dahil var ,

Alıntıları Göster
    aldıkları en boş modeli.... sen o paraya ne alcaktın ?

vw boramı 1.6 ... zaten başka bişey alamzsında...

adam hiç degilse 4 hava yastıgı veriyor o araçta vw gibi 2010 model poloda oda yok... hoş sis farıda yok hoş sunroofta yok hoş çelik jantta yok ama fiyata baksen 40bin lira... senin dedenin aldıgı kaç para 20 bin lira

inşallah büyürsünde dedene yada babana benzersin akıllanırsın.

Ben olsam arabaya bukadar camur attıktan sonra tenezzul edip binmem bile. Onu bırak deden olsam bana desen arabama bindirmem. Çalışta senin aldıgınıda görelim derim.

• quote:

cam tavan dahil var ,

Sanırım kaset-cd çalar ayrımı donanımla ilgili değil. 2006 öncesindekilerin bir çoğunda kasetçalar var. Faz1- Faz2 ile alakalı heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seizure -- 9 Ocak 2012; 1:54:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: seizure

quote:

cam tavan dahil var ,

Sanırım kaset-cd çalar ayrımı donanımla ilgili değil. 2006 öncesindekilerin bir çoğunda kasetçalar var. Faz1- Faz2 ile alakalı heralde.

Alıntıları Göster
    bence sizin açtığınız konu biraz boş olmuş

6 hava yastığı,abs,klima,yol bilgisayarı standart olarak sunuluyor

2006 ve üzerinde Authentique lerde cd çalarda da standart

verilen paranın tamamen hakkını veren bir araç ,,kim ne derse desin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_gorunmez -- 9 Ocak 2012; 8:18:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dr_gorunmez

Alıntıları Göster
    50 BİN LİRAYA satılan Ford FOCUS sedan 1.6 TDCI arabaya bir bak bakalım, arka camları otomatik mi yoksa manual mi? Söyleyeyim hemen, MANUAL. Donanım seçeneği aklımda değil ama araba 50 bin lira ve arka cam manual. VE 2012 MODEL!!!

Ksetçalar o dönem (2005 yılı için konuşuyorum) çoğu arabada vardı. Kiminde de CD çalar vardı. Bu da pek anormal değil yani. Sonra ki yıllar da kaset çalarlı satılan arabalar yerini CD çalarlı radyo'lara bıraktı.

Ve günümüzde satılan kimi arabada aynalar donanıma göre elle ayarlanır. Sunroof genelde opsiyoneldir. Bunlar normal şeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAD34 -- 9 Ocak 2012; 8:20:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dr_gorunmez

Alıntıları Göster
    biz megane 2 yi şirket aracı olarak kullandık. tabi bu kadar boş değildi ve 2008 modeldi. dijital klima, 6 hava yastığı, cc, otomatik çalışan silecekler, farlar vs vs gayet donanımlı bir araba idi. bana sorarsanız tek kusuru ses yalıtımı çok da iyi değildi.

renaultun hiç bir aracının kalite sembolü olduğunu düşünmüyorum ancak renault bu ülke koşullarında fiyat performans oranını gayet iyi tutturuyor.

örneğin Mégane Sport Tourer Expression 1.5 dCi 85 bg 49.000 tl. ağzına kadar dolu diyemeyeceğim ama bu versiyonunda bile 8 hava yastığı, direksiyondan kumanda vs vs standart.

• quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

50 BİN LİRAYA satılan Ford FOCUS sedan 1.6 TDCI arabaya bir bak bakalım, arka camları otomatik mi yoksa manual mi? Söyleyeyim hemen, MANUAL. Donanım seçeneği aklımda değil ama araba 50 bin lira ve arka cam manual. VE 2012 MODEL!!!

Ksetçalar o dönem (2005 yılı için konuşuyorum) çoğu arabada vardı. Kiminde de CD çalar vardı. Bu da pek anormal değil yani. Sonra ki yıllar da kaset çalarlı satılan arabalar yerini CD çalarlı radyo'lara bıraktı.

Ve günümüzde satılan kimi arabada aynalar donanıma göre elle ayarlanır. Sunroof genelde opsiyoneldir. Bunlar normal şeyler.

Alıntıları Göster
    Megane 2 Baz Donanım:

Kaset çalar

Arka camlar elle çevirmeli

Aynalar manuel

Direksiyon ve viteste soyulmalar

Aracın taban halısı soyulur

vs..

• renault ise söyle uzak dursun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder46

Megane 2 Baz Donanım:

Kaset çalar

Arka camlar elle çevirmeli

Aynalar manuel

Direksiyon ve viteste soyulmalar

Aracın taban halısı soyulur

vs..

Alıntıları Göster
    6 hava yastığı , ABS , EBD , güvenli bir şasi var bence bunlar ayna kumandaları ve manuel camdan çok daha önemli güvenlik ekipmanları.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.