Şimdi Ara

Megane II Authentique 1.5 dci ne kadar boşmuş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
22.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tavan penceresi çok gerekli sanki. Sis farı da sis olmayan şehirlerde gerekli değildir.
  • Megan köy yolları , bozuk yollr için üretilmiş bir araç sanki o derece uygun sıkıntısız. Keçi gibi. Boş ama tavsiye ederim. Ucuz. F/P
  • E baz donanım, boş olması neden garip geldi? Donanım istiyorsanız (Tabi parada varsa) üst donanım paketli olanlara bakarsınız bu kadar basit..
  • Dedenizin aldığı araba en baz modeli ama buna rağmen gayet dolu bana göre 6 hava yastığı, klima, yol bilgisayarı ve ABS standart daha ne olsun bırakın bu aracın üretildiği yılları şimdi bile birçok araçta bu özeliikler standart değil üstelik sunroof bütün araçlarda baz donanımda opsiyonel olarak bile sunulmaz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRangulity

Dedem Kartal'ını satmıştı.Babam Megane II arıyordu dedem için.1 hafta önce Megane II Authentique 1.5 dci almışlar.Hafta içi gördüm ama fazla inceleyemedim.Bugün inceledim ve kullandım.Ama bomboş donanım fakiri olduğunu gördüm.
    -Sis farı yok.
    -Sunroof yok.
    -Arka camlar elektrikli değil.Elle açılıyor.
    -Aynalar elektrikli değil.O ayarlama kollarını görünce daha bir şaşırdım zaten
    Park sensörü falan bahsetmeme gerek yok.Zaten dedeminde donanımla fazla işi olacağını sanmıyorum ama ne bileyim bir araba alınca dolu olmasını tercih ederdim şahsen.
    2008 model.

Benim aracım da 4. ayını doldurmak üzere ve bu saydıkların yok. Boş mu şimdi aracım?

• quote:

Orijinalden alıntı: sissil

aldıkları en boş modeli.... sen o paraya ne alcaktın ?

vw boramı 1.6 ... zaten başka bişey alamzsında...

adam hiç degilse 4 hava yastıgı veriyor o araçta vw gibi 2010 model poloda oda yok... hoş sis farıda yok hoş sunroofta yok hoş çelik jantta yok ama fiyata baksen 40bin lira... senin dedenin aldıgı kaç para 20 bin lira

inşallah büyürsünde dedene yada babana benzersin akıllanırsın.

Ben olsam arabaya bukadar camur attıktan sonra tenezzul edip binmem bile. Onu bırak deden olsam bana desen arabama bindirmem. Çalışta senin aldıgınıda görelim derim.

Ooo sakin ol şampiyon bu ne sinir.Arabana laf etmedik tamamBen burda gözüme çarpam şeyleri dile getirdim sadece.
    quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

quote:

Dedem Kartal'ını satmıştı.Babam Megane II arıyordu dedem için.1 hafta önce Megane II Authentique 1.5 dci almışlar.Hafta içi gördüm ama fazla inceleyemedim.Bugün inceledim ve kullandım.Ama bomboş donanım fakiri olduğunu gördüm.
    -Sis farı yok.
    -Sunroof yok.
    -Arka camlar elektrikli değil.Elle açılıyor.
    -Aynalar elektrikli değil.O ayarlama kollarını görünce daha bir şaşırdım zaten
    Park sensörü falan bahsetmeme gerek yok.Zaten dedeminde donanımla fazla işi olacağını sanmıyorum ama ne bileyim bir araba alınca dolu olmasını tercih ederdim şahsen.
    2008 model.

Benim aracım da 4. ayını doldurmak üzere ve bu saydıkların yok. Boş mu şimdi aracım?

Bana göre boş veya başka birine göre dolu olarak sayılabilir.
    quote:

Orijinalden alıntı: TNR GT

Megan köy yolları , bozuk yollr için üretilmiş bir araç sanki o derece uygun sıkıntısız. Keçi gibi. Boş ama tavsiye ederim. Ucuz. F/P

Dedem köyde değil İstanbulda.

Neyse,insanlardaki bu kompleksi çözemedim.Ben arabada dikkatimi çeken şeyleri söyledim.Volkswagen taraftarlarının methini duymuştum ama Megane taraftarları olduğunu yeni gördüm

• @onder46

İlk gelen golf 5 lerdede arka camlar manuel ve en dolu pakette bile sis farı yoktu. Ayrıca iç mekanlar hemen tüm golf 5 lerde soyulma var.

Megane 2 privillage olmadıkça almam ama privillage hem görünüş olarak hem kalite olarak iç mekanda çok iyi.
  • Adamlar otantik araç almış sunroof yok diyor ya :D akşam akşam iyi güldüm.Sırf tartışma yaratmak için gereksiz bir konu.

Ama katıldığım bir nokta var o da aynaların elektrikli olması mevzusu.
  • yıllardır ne diyor bu çocuk

RENAULT ARABA YAPMASINI BILMIYOR BERBAT TASARIM BERBAT KALİTE ARABALAR YAPIYOR.

RENO ALAN ARKADAŞLAR NE DİYİM
  • Donanim beklentileri genc kusakta anlamsiz olculerde yukselmis durumda. Guvenlik konusunda teknolojinin sundugu tum donanimlar mumkunse olsun, ama geri kalani tumuyle keyfe kederdir. Bir aracin temiz olmasi, ekonomik olmasi, sorunsuz calismasi, suspansiyon, yol tutus, yalitim anlaminda belirli bir surus ve yolculuk konforu sunmasi simdi donanim diye pazarlanan ve aslinda ureticiye maliyeti cogunlukla oldukca dusuk oyuncaklardan cok daha onemli.

Bence burada sozu edilen arac o butce ile alinabilecek en iyi, mantikli araclardan birisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇVK

Adamlar otantik araç almış sunroof yok diyor ya :D akşam akşam iyi güldüm.Sırf tartışma yaratmak için gereksiz bir konu.

+ 1905
  • almanya da satışı gerçekleşen bir çok modelde arka camlar aynalar ın elektrikli olması opsiyoneldir. Türkiye de kullanıcılara garip gelebilir 2004 3 serisinde standart paketi görseniz türk kullanıcılar bmw den soğurdu.

örnek resim

Megane II Authentique 1.5 dci ne kadar boşmuş

• quote:

Adamlar otantik araç almış sunroof yok diyor ya :D akşam akşam iyi güldüm.Sırf tartışma yaratmak için gereksiz bir konu.

Kişi karşısındakini kendi gibi sanarmış.Bu konuyu tartışma için açmadım.Ayrıca sunroof'un opsiyonel olduğunu biliyorum.O sadece bir örnekti.
    Ben Renault'u fazla iyi bilmiyordum.Yani araştırırken Renault'a dikkat etmezdim.Arabayı inceledikten sonra ruhsata baktım.Aunt olduğunu gördüm ve bu konuyu açtım.Daha sonra zaten araştırdıkça farkında oldum.
    Ama benim düşünceme göre araba baz donanım olsa bile aynalar ve asla camlar elektrikli olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRangulity -- 9 Ocak 2012; 23:29:06 >
  • dinamik alsaymış keşke
  • quote:

quote:

Kişi karşısındakini kendi gibi sanarmış.Bu konuyu tartışma için açmadım.Ayrıca sunroof'un opsiyonel olduğunu biliyorum.O sadece bir örnekti.
    Ben Renault'u fazla iyi bilmiyordum.Yani araştırırken Renault'a dikkat etmezdim.Arabayı inceledikten sonra ruhsata baktım.Aunt olduğunu gördüm ve bu konuyu açtım.Daha sonra zaten araştırdıkça farkında oldum.
    Ama benim düşünceme göre araba baz donanım olsa bile aynalar ve asla camlar elektrikli olmalı.

İnsan ilişkileri çıkarımın yanlış arkadaşım öncelikle onu belirteyim.Opsiyonel olduğunu bildiğin şeyi neden buraya yazıyorsun o zaman arkadaşım bunu bir açıkla? Aynalar konusunda da fikrimi belirttim ayrıca arka camlara neden bu kadar takıldın sen arkada mı oturuyorsun sürekli?

• quote:

quote:

quote:

İnsan ilişkileri çıkarımın yanlış arkadaşım öncelikle onu belirteyim.Opsiyonel olduğunu bildiğin şeyi neden buraya yazıyorsun o zaman arkadaşım bunu bir açıkla? Aynalar konusunda da fikrimi belirttim ayrıca arka camlara neden bu kadar takıldın sen arkada mı oturuyorsun sürekli?

Sunroof benim sevdiğim ve olmasını istediğim bir donanım.Belki bir ihtimal vardır dedim ama görünce olmayışını görünce hayal kırıklığına uğradım.
    Arka camlar konusunda bazen arkada oturmak durumunda kalıyorum.Benden büyüklerin öne oturmasını doğru buluyorum.E hal böyle olunca insan arka camlarında elektrikli olmasını istiyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sunroof benim sevdiğim ve olmasını istediğim bir donanım.Belki bir ihtimal vardır dedim ama görünce olmayışını görünce hayal kırıklığına uğradım.
    Arka camlar konusunda bazen arkada oturmak durumunda kalıyorum.Benden büyüklerin öne oturmasını doğru buluyorum.E hal böyle olunca insan arka camlarında elektrikli olmasını istiyor.

Seni şimdi daha iyi anladım.Keşke ilk mesajında sunroof yok,cam yok,direksiyon yok,gaz yok tarzı şeyler yazacağına araçta keşke arka camlar ve aynalarda elektrikli olsaydı diye yazsaydın.Gereksiz tartışma için özür diliyorum hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah.

• Ya arkadaşlar bence çok büyütüyorsunuz bunları.
    Tamam istek meselesi saygı duyulur ama Aynalar elektrikli olsa da olmasada ayarlanıyor.
    Camlar da öyle. Yani eksik olan bir şey yok aslında.
    Sis farı kaç kişi kaç defa gerçek amacı için kullanmıştır acaba?
    Sırf bunlar yok diye arabalara boş denmesi, baz modeli için kötüsü bu denmesi, hor görülmeleri...
    Garip ..
    Hayatında her şeyi elektrikli, insanlar sanki hiç manuel iş yapmıyor
    ama aynayı manuel ayarlarsa olmaz. Arka camı eliyle açarsa hiç olmaz, yakışmaz bi kere değil mi?
    Neyse dediğim gibi kimisi çok kafaya takar kimisi içinde o kadar önemli değildir.
    Geçen sene 28 29bine sıfır focus comfort alanlar oldu mis gibi sıfır araba işte ama arka camlar manueldi, çok mu önemli değil ama sırf bu yüzden almayanlarda oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.