Şimdi Ara

Megane 2 extreme 26 bin alınırmı? Yardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MErhaba arkadaşlar tertemiz 40 binde kusursuz yeni bakımlı lastikleri yeni bir megane 2 buldum 2008 model fakat ön panjur nikelajlı 2009 gibi
    sizce 26 bin e alınırmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackberry Smoke -- 16 Şubat 2012; 17:33:31 >

• Yıllarca binerim konfor rahatlık isterim dersen maalesef kilometresi o kadar düşük olmasada 2004-7 mondeolar var düşünürsen.

Fiyatı iyi duruyor içine sindiyse neden olmasın.
  • foto-link falan var mı ?
  • Boya filan varmı ?
  • 2006 mondeomuz var. geçen sene vergi indiriminden de faydalanmıştık. 24500 e almıştık. bunları da düşün derim. bilmiyorum renault pek sevmiyorum ama megane ikinci eli kesinlikle elinde kalmaz ileride çok rahat satarsın alternatiflerini de düşün tabii
  • Foto link yok hocam bi tanıdığın arabası araçta sıfır boya bildiğim bir araba yani.

BU linktekinin aynısı forumda buldum resmi.

Bu paraya alcak araba çok ama hem geniş hemde temiz araba bulmak baya sıkıntı. Artık alıp 1 sene kullanmayı düşünüyorum
  • Motor ne motor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benzinli motor Zaten dizel istemiyorum gor gor olmasın
  • Hocam o fiyata tabiki bir çok alternatif model önerenler olacaktır,bir kaç yaş eski fazla km.li d sınıdı,daha da yeni b sınıfı gibi.Ancak kafaya koyduysan meganı al derim,40 bin de araba kaçmaz bence km. orjinalse.

26 bini faz 1 lerde dinamik,sportway donanımlarının temizlerine istiyorlar.Zira extrem yeni tip ve bana sorarsanız dış görünüş olarak privelege'dan bile daha başarılı.
    Ancak iç doanım olarak tabiki geri,authantik'in bir üstü diye biliyorum.Eğer bulabilirsen,extremin bir üstü olan iklim ve konfor paketli olan expression olanlar var,26 bine onlardanda bulabilirsin sanırım,onlarada bak dicem ama şu 40 bin kilometre meselesi çok hoş kolay kolay denk gelmez,kaçırma derim
  • alınabilir güzel araç daha önce bindim yolcu olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: oznk40

Hocam o fiyata tabiki bir çok alternatif model önerenler olacaktır,bir kaç yaş eski fazla km.li d sınıdı,daha da yeni b sınıfı gibi.Ancak kafaya koyduysan meganı al derim,40 bin de araba kaçmaz bence km. orjinalse.

26 bini faz 1 lerde dinamik,sportway donanımlarının temizlerine istiyorlar.Zira extrem yeni tip ve bana sorarsanız dış görünüş olarak privelege'dan bile daha başarılı.
    Ancak iç doanım olarak tabiki geri,authantik'in bir üstü diye biliyorum.Eğer bulabilirsen,extremin bir üstü olan iklim ve konfor paketli olan expression olanlar var,26 bine onlardanda bulabilirsin sanırım,onlarada bak dicem ama şu 40 bin kilometre meselesi çok hoş kolay kolay denk gelmez,kaçırma derim

Ben benzinli kısmını atlamışım,o zaman kendimce yaptığım fiyat hesabını gözden geçirmek gerekir

2 hafta kadar önce bende dizellerine bakıyordum,benzinlilerin piyasası hakkında bilgim yok malesef .

• Araba40 bin bakımına 2 gün önce girmiş km kesinlikle orjinal, Bende 1 sene sonra satarım düşüncesiyle alıcağım alırsam, aslında astra h istiyordum.
    Zaten yılda 3-4 ay bineceğim geri kalan zamanda yatacak araba
    Kararsızım hala 70 binde 2005 astra h da buldum aynı fiyata
  • quote:

Orijinalden alıntı: disasterx

Araba40 bin bakımına 2 gün önce girmiş km kesinlikle orjinal, Bende 1 sene sonra satarım düşüncesiyle alıcağım alırsam, aslında astra h istiyordum.
    Zaten yılda 3-4 ay bineceğim geri kalan zamanda yatacak araba
    Kararsızım hala 70 binde 2005 astra h da buldum aynı fiyata

Ooo bak daha önce bundan bahsetmedin ,her ikiside benzinliyse tabiki astra.2005 model içinde 70 bin km. çok iyi diye düşünüyorum.3 yaş farkına fazla takılma,70 binde arabanın bilmiyorum kullananın tarzını ama fazla yıpranmamıştır.

• Hadi ya megane ler bu kadarmı kötü :) Astrada baya bi çizik var her yanını sürtmüşler istanbul aracı. O yüzden boya istiycek galiba her yanına.Astra alırsam satmam kolay beri . Bu gece karar vermem gerekiyor, kararsızım :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: disasterx

Hadi ya megane ler bu kadarmı kötü :) Astrada baya bi çizik var her yanını sürtmüşler istanbul aracı. O yüzden boya istiycek galiba her yanına.Astra alırsam satmam kolay beri . Bu gece karar vermem gerekiyor, kararsızım :/

Yok hocam,yanlış anlama.Amacım meganı kötülemek değil,renault arabalarını oldum olası sevmişimdir ben,yukarıda yazdığım gibi sağlam sebeplerim var

Benim demek istediğim 2005 70 binde astra varken,2008 40 bin de meganıda tercih etmezdim sadece bu.İikiside benzinli zaten.Megan dizel olsa neyse.
    Ancak şu bahsettiğin çizik işleri çıktı bu seferde Aarabayı ilk başta yazarken herşeyiyle yazmıyosunki :

Çizikler çok mu derin,pasta cilayla falan halledilemezmi,bunun yollarına bak,tüm etek altıda boya istiyorsa sen bilirsin,aracın boyattıktan sonra değer kaybedebilir,o konuda yönlendirmek istemem ama en fazla 2-3 parça rütuş boya istiyorsa bence yine sorun yok.Hatta aldıktan sonra kasko yaptırırsan bazı sigorta firmalarının mini onarım paketleri var,belli miktarda çizik-göçükleri ücretsiz düzeltiyorlar.

• O kadar çok araba baktımki bu hafta hangi hangisi diye notlar almıştım onlara baktıkçca hatırladım :)
    Çiziklerim çoğu sürtme 4 kapıda var aynalarda var arta ön tamponda var kuş pislemiş tavanı boya kalkmış , değer kaybı için satıcıya yarın bin lira civarı indirim istiyecem artık. Kasko olayını bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu.
    Olmadı usta yı alıp boyaya baktırmak için götürürüm yanımda. Astra nın siyah olması dezavantaj çizik sürtme konusunda.:/
  • ben previlige otomatik bindim ve kullandım gerçekten çok çok çok kaliteli araç extreme kullanmadım binmedim ama megane 2 26bin liraya iyi fiyat bence. başka markalarda anca sana hurda verirler tamirciyle ahbap olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 16 Şubat 2012; 23:14:03 >
  • 2 sene önce sedan, siyah, boyasız - kazasız extreme'i babama aldık ve halen kullanıyor. 40 küsür km deydi şu an tam küsüratını hatırlayamıyorum. 25.000 tl.

uzun ve kısa vade de sizi üzmez. uzun yıllar binmek için düşünüyorsanız normal bakımları dışında size problem çıkarmaz. kısa vade de ise istediğiniz zaman elden kolaylıkla çıkarabilirsiniz.

konsol kısmı afilden uzak sadedir ancak çatırtı çuturtu sesi yoktur. hiç anlam veremesem de bazı arkadaşlar bu konuda hassas olduğu için yazıyorum büyük kısmı yumuşak plastiktir.

konforu gayet yeterli, yolda gidişi iyidir. bir kaç gün önce kullandım en son epey olmuştu kullanmayalı bizim suzuki swift'ten sonra mercedes gibi geldi

bizim arabada amortisör olmadığını bir kez daha farketmemi sağladı

• Sağolun arkadaşlar,
  • 2008 model Megane II 1.5 dci extrem sahibiyim

Bu araçta benim işin tek artı dizel oluşu ve yakıtının az olması, içeriye çok fazla motor sesi alan bir araç değil,
    bir benzinli kadar tabiki sessiz değil ama duyacağınız motor seside rahatsız edici değil,

konfor olarak çok aşırı beklentileriniz yoksa sizi fazlasıyla tatmin eder

Extrem modelin bana göre eksileri ( Kendi aracım için konuşuyorum )

1- hız sabitleme yok,

2- Kliması başarılı değil, yazın dışarda 40 derece sıcakda klimayı son seviyeye almama rağmen aracın içi öyle aman aman serin olmuyor. eğer hava 30-35 derece civarındaysa ve klson seviyedeyse serinlik hissetmeye başlıyorsunuz.

3- kışın soğuk havalarda 5 ve sıfırın altı sıcaklıklarda araç çok geç ısınıyor, 8 km lik çevre yolunda 6 bazen 7 km de araç daha ısınmaya başlıyor ve içerde baya bi üşüyorum. ima

4- aynalar manuel, olduda birisi sol aynanın ayarını bozdu boyum 1.75 olmasına rağmen oturduğum yerden sol ayna koluna ulaşmak bile baya zor oluyor.

5- diğer marka ve modellerde durum nasıldır bilmiyorum ama jantları çokda sağlam değil, aracımın tamir olmayan doğrultulmayan jantı kalmadı, çok sert ve çok bozuk yollarda giden birisi değilim buna rağmen jantlar çok çabuk deforme oluyor.

6- sadece exrem modeli için mi geçerli bilmiyorum ama ön düzen çok zayıf, kullandığım yolun %95 i sıcak asfalt ve yolda bozukluk yok sadece kalan %5 normal asfalt ve burada zaten 30-40 km den daha hızlı gidemezsiniz ve yolda öyle çok büyük bir bozukluk yok buna rağmen 6 ayda bir rot ayarı yaptırıyorum.

7- arka camlar otomatik değil sizin için ne kadar gerekli bilmiyorum, fakat olurda arkaya oturan camı açar ve tam kapatamazsa yolda durup arka camı kapatmanız gerekebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.