|
aracım 2023 1.3 tce edc megane 4 faz 2. aracım her durduğumda 20-45 sn arası fan açıyor bu normal mi |
|

1 Mobil
|
aracım 2023 1.3 tce edc megane 4 faz 2. aracım her durduğumda 20-45 sn arası fan açıyor bu normal mi |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 16 Nisan 2023; 10:42:21 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ben 1.3 motorlu clioda fan açtığını gördüm bir kaç kere. Ben anormal olduğunu düşünmüyorum. Sıkıştırma oranı yüksek motorlar. Soğutma için ekstra desteğe ihtiyaç duyabilir. Bu fan açma işi neden her zaman kötü yorumlanıyor anlamış değilim. |
|
Tesla Model Y SR Legacy / Tesla Model Y SR Juniper / Volkswagen Troc 1.5 TSI AMD Ryzen 5 2600 / Sapphire RX570 NITRO+ 4GB / Corsair Vengeance LPX 3000MHZ 2x8GB / Asrock B450M-HDV R4.0 / Crucial BX500 240 GB SSD / Dark Sentinel / Gamepower Bane / Steelseries 6GV2 Samsung S24 FE / Apple iPad Air M2 128 GB Space Gray |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
![]() |
|
Senin Megane dizeldir, bu turbo benzin. 1.3 Tce değil ama 0.9 Tce kullanıyorum 3 senede hiç fan açtığını duymadım. Yer Antalya çöl sıcakları. Açıyo ama duyulmuyosa da bilmiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 16 Nisan 2023; 21:17:53 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
araç daha 200 kmde ve su seviyesi düzgün kaçak vs göremedim dün araca indim su kapağını açtım (araç soğukken) kapak basınçlı attı kendini bu bir şeyin işareti olabilir mi ya da ben mi kafama takıyorum fan açma işlemi vs normal mi |
|
|
200km'de araç, bir problem olacağını zannetmiyorum. kapak basınçlı atar normal. su seviyesi yerindeyse ve hararet seviyeniz seyir halindeyken normal sınırlar içerisindeyse bir problem olmaz. klima açık kullanıyorsanız bu yüzden fan sesi duyuyor olabilirsiniz. özellikle araç durunca fan sesi geliyor demişsiniz, muhtemelen klimadır. |
|