Bildirim
MEGAN HB MI YOKSA SEDAN MI TERCİH EDİLMELİ

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hb tasarım olarak daha iyi bence. Yalıtım farkını bilemiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sedan yerli hb Fransız, bence her halukarda hb
Hb tercih edilmeli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2017 hb icon aldım. araç beklentilerimin üzerinde sessiz ve kullanımı yumuşak. ön içi ve bagajı sınıfına göre geniş. direksiyon tepkili ve yumuşak. edc yağlı tip ve tam otomatik hızında çok hızlı değil. ama yeterli.
sedan kulaanmadım. ancak sanayide toplanan araç resimlerinde ciddi yalıtım farkları olduğu görülüyor. diğer açılardan çok fark olacağını sanmıyorum. işçilik fark edebilir. -
sıfır olarak almayı düşündüğüm araç aklıma yatıyor , bekarım ama satarken hb zarar ettırırmı sedana gore aklıma takılıyor yada sedan hb göre daha mı konforlu yada keyıflı olur onuda dusunuyorum ama benim işimi hb de fazlasıyla görücektir -
HB EDC olduktan sonra 2. eli en az sedan kadar hızlı. Sedan 7 günde satarsa, HB 10 - 11 günde satar. Bu kadar olur farkı.quote:
Orijinalden alıntı: BOLDVIPER
sıfır olarak almayı düşündüğüm araç aklıma yatıyor , bekarım ama satarken hb zarar ettırırmı sedana gore aklıma takılıyor yada sedan hb göre daha mı konforlu yada keyıflı olur onuda dusunuyorum ama benim işimi hb de fazlasıyla görücektir
HB Fransız montajı ama kronik sorunları ortak. Cam fitilleri arka amortisörleri gibi. Hatta birkaç seriide bagaj kapağı yamuktu. Fransız olmasının artısı yok.
İç malzeme aynı, yalıtım aynı.
HB hoşunuza gittiyse rahatlıkla tercih edilir. Sedanların önemli kısmı şirket aracı (kiralık, filo) olarak yollarda geziyor. Farklı olmuş olur. -
edc ler arasında fark olduğunu okumuştum. hb den yana önemli bir fark. bir arkadaş paylaşmıştı. muhakkak araştırın.
edcler arasında fark duymamıştım ama araştıracağım -
Durumu düzeltelim
Sedan türk hb ispanya üretim.
Bende bu sektördeyim türk işçisine güvenim azaldı diyebilirim.
Ben hb tercih ederdim kısmen daha iyi işcilik çıkarcaklarından dolayı.
Yalıtımı bilemem ama türkün düşüncesi ap ayrı konu, mühendislikte kalite ve fiyatlandırma ön planda
Tamamen sınırlarda dolaşan kalite söz konusu.
İki araba tercih edilebilir, burda önemli olan 2. El durumu degerlendirilmeli.
Şirketler sedan tercih ediyor, ilerleyen zamanda elden çıkardığında fluens gibi para etmeye bilir.
Şuanda fluens hakkettiği degerin fazlasıyla altında satılıyor, megan sedan farklı olcagını sanmam acıkcası
İki aracta size uygunmuş, ileriyi düşünerek hareket edin.
- 6 ileri 6DCT250
Kuru kavrama. Clio IV, Megane III, Fluence ve Kadjar'da kullanılıyor. Forumdaki Megane IV konusunda yazılanlara göre yerli üretim sedanlarda da 6DCT250 kullanılıyormuş.
- 6 ileri 6DCT450
Islak kavrama. Megane IV HB dizel modellerde kullanılıyor. Tork dayanımı 450nm seviyelerinde.
- 7 ileri 7DCT300
Islak kavrama. Megane IV benzinli modellerde kullanılıyor. 7 ileri olduğu için ayırt etmesi kolay.
Islak kavrama kesinlikle daha az arıza çıkartır. Onuda belirteyim.
Bagaj istiyormusun istemiyormusun. Cevabı bu.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben dizel alacağım için 450 kodluya bakacağım o halde benzinli düşünmüyorum ama çift kavrama korkutuyor fakat emsali araçlardada tam otm yok sanırım
Ulkemizde sedanlar taksi cikmasi sirket cikmasi olduklarindan 2. Elde fiyatlarda dusus oluyor bu nedenle hb almak daha avantajlidir
-
HB daha kaliteli ama ben olsam sedan alırım.
Bagaj hacmi ve 2. el değeri Sedan da daha iyi. -
Emsali olarak 308 tam otomatik var ama fiyat farkı olacaktır
Egea düşündüm ama megan yine egea göre daha iyi donanım olarak felanda öyle . kısaca bayidede incelerim ama kesin kararım HB alıcağım bayide canlı aracı inceleyinde net karar veririm fikir veren herkese teşekkür ederim. -
evet 308 beni ciddi manada aşıyor o yüzden onu yazmadım yani. -
Almayı düşünürseniz bagaj ayarı genelde bozuk oluyor,stop grubunun bagajda olan ve camurlukta kalan bölümleri aynı çizgide değil.Alirken ayarlatın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- 6 ileri 6DCT250
Kuru kavrama. Clio IV, Megane III, Fluence ve Kadjar'da kullanılıyor. Forumdaki Megane IV konusunda yazılanlara göre yerli üretim sedanlarda da 6DCT250 kullanılıyormuş. - 6 ileri 6DCT450 Islak kavrama. Megane IV HB dizel modellerde kullanılıyor. Tork dayanımı 450nm seviyelerinde. - 7 ileri 7DCT300 Islak kavrama. Megane IV benzinli modellerde kullanılıyor. 7 ileri olduğu için ayırt etmesi kolay. Islak kavrama kesinlikle daha az arıza çıkartır. Onuda belirteyim. |
Hb tercih edilmeli
|
Durumu düzeltelim
Sedan türk hb ispanya üretim. Bende bu sektördeyim türk işçisine güvenim azaldı diyebilirim. Ben hb tercih ederdim kısmen daha iyi işcilik çıkarcaklarından dolayı. Yalıtımı bilemem ama türkün düşüncesi ap ayrı konu, mühendislikte kalite ve fiyatlandırma ön planda Tamamen sınırlarda dolaşan kalite söz konusu. İki araba tercih edilebilir, burda önemli olan 2. El durumu degerlendirilmeli. Şirketler sedan tercih ediyor, ilerleyen zamanda elden çıkardığında fluens gibi para etmeye bilir. Şuanda fluens hakkettiği degerin fazlasıyla altında satılıyor, megan sedan farklı olcagını sanmam acıkcası İki aracta size uygunmuş, ileriyi düşünerek hareket edin. |
|
Benzer içerikler
- ilk otomatik vites araba
- mercedes clc 160
- megane 1.5 dci yakıt tüketimi yorumları
- 7g dct şanzıman
- far ayarı nasıl yapılır
- byd suda giden araba
- 2024 en çok satan arabalar
- renault fiyat listesi
- xiaomi yu7
- cupra terramar fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X