Şimdi Ara

MEGAN HB MI YOKSA SEDAN MI TERCİH EDİLMELİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
6.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu konu kesin değil. Getrag sitesinde ıslak Dct450 nin talisman ve scenic te kullanıldığı yazıyor.
    Sedan hb farketmeksizin megane dizeler cliolar vs larda 6 ileri kuru dct250 kullanıldığı yazıyor.
    Ben çok araştırdım.
    Dct300 hem ıslak hemde daha yeni bir şanzıman. Yıllık az km yaptığımdan benzinli tercih ettim. Ş.içi kısa mesafe ortalamam 7.4lt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oquzdag O kullanıcısına yanıt
    Yahu vw gibi alayına kuru 7 girsinlerde rahatça anlayalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sedanı kiralık şirket arabası. bireysel kullanıcıya hb yakışır, ayrıca bayide incelediğim zaman hb'yi daha kaliteli bulmuştum.

• Avrupada üretilen (İspanya Valencia) Megane HB versiyonda DCT450 yeni nesil ıslak kavrama olduğu belirtilmiş.

MEGAN HB MI YOKSA SEDAN MI TERCİH EDİLMELİ
  • Megane 2 2008 model alırken kalite farkı sebebi ile hb tercih ettik, satışının sedana gore daha yavaş olması haricinde kesinlikle hb (bagaj bana yeterli geldiğinden sorun saymiyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

Bu konu kesin değil. Getrag sitesinde ıslak Dct450 nin talisman ve scenic te kullanıldığı yazıyor.
    Sedan hb farketmeksizin megane dizeler cliolar vs larda 6 ileri kuru dct250 kullanıldığı yazıyor.
    Ben çok araştırdım.
    Dct300 hem ıslak hemde daha yeni bir şanzıman. Yıllık az km yaptığımdan benzinli tercih ettim. Ş.içi kısa mesafe ortalamam 7.4lt
    Scenic on numara araçta getirmiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Scenic on numara araçta getirmiyorlar

Alıntıları Göster
    Aynen. Tam aile otomobili. Zaten bir c4 grand picasso birde scenic. Yeni scenic tabiki çok üstün

• Senlik bir konu. Konu sahibine yardımın olsun.

Bana kalırsa kesinlikle HB. Kalite olarak daha iyi hazırlanmış.

• Ben Megane 4 HB aldım ama çevrem hep niye sedanını almadın diyor. Bizim millet kalite gözlüğü ile değil ezber gözlüğü ile bakıyor hep
  • Hb aldım, çok memnunum tipi şahane tasarlanmış, İspanya üretim olduğu için kronik bir arıza yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jowood1 -- 22 Mayıs 2019; 1:4:8 >
  • Ben Sedanı hicbir zaman sevemedim.HB ciyim.Fark olduguna da net inanıyorum.
    Megane 4 HB İspanya uretimi Sedan Yerli Uretim, tip olarak zaten HB cok daha guzel duruyor.
    Egea da bu durum cok daha belirgin HB olan hem daha kaliteli hem daha guvenli...

Megane 4 alacak olsam direkt HB alırdım.Ayrıca Sedan lar filolarda vs cok kullanılıyor.
  • Bu durum tamamen sizin zevkinize ve ihtiyacınıza bağlı. Sedanlardaki arka diz mesafesi bile bence çok yeterli değil, HB diz mesafesi daha da azdır. Ayrıca bi' kalite farkı olduğunu düşünmüyorum, iki araca da bindim ve kullandım. Kronik sorunlar hemen hemen aynı, bagaj kapağı ayarsızlığı daha çok Hb'lerde ortaya çıkıyor. Ayrıca sedanlarda olup Hb'lerde olmayan şeyler de var. Örneğin icon donanımda sedanlarda plaka ışığı beyaz led iken, HB lerde sarı. HB daha az satıldığı için sedanlara göre sorunları daha az duyuluyor. Bu nedenle HB daha kaliteli gibi bir algı yayılıyor. Ancak durum pek öyle değil.

Otomatik vites olayında belirsizlik var, kesin bir şey söyleyemiyoruz. Servis ikisinin de aynı özellikli şanzımanı kullandığını söyledi.

Önemli olan zevkiniz ve ihtiyaçlarınız.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.