Bildirim
Medeniyetin gözünü seveyim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Aklıma bu haber geldi hemen
http://www.haber7.com/genel-olaylar/haber/871084-polis-cekiciye-yukledigi-araci-dusurdu -
Bi yerde yerden yüksekliği 3 parmak olan aracı çizdirmeden götüren bir ekip, öte yanda yerden 1 karış yüksek arabayı sabitleyemeyip düşüren bir ekip...
Demek ki bi tarafta araba çekme işi trafiği düzene sokmak için yapılırken diğer tarafta kaynak sağlamak için alelacele yapılıyor. -
-
Bizde sorumluluk alma yok. Bu araçların güvenli şekilde taşınmaması halinde sorumluluk çalışanlara yüklense işlerini daha maharetli yapmak için gayret ederler bir de yaptıklarına özen gösterirler.
Biz de kaskolar kafasına göre para toplayıp, kafasına göre ödeme yapabildikleri için a b'ye, b c'ye, sonra onlar kaskoya, kasko da bütün Türkiyeye durumları yaşanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MesutO -- 13 Mart 2014; 10:26:08 > -
Tr de araba cekme isi cok net bi sekilde para icin yapiliyor bazi yerlerde. Dun arkadasimin basina gelen bi olay tt de calisiyo arkadas rvve is yerlerine telefon internet arizalarina bakiyo arabayi parkettigi yerde 10dk durmuyo. Gozumu iki dakka arabadan ayirdim sonra arabaya donum baktimki araba havada cekiyolar tek bnm arabam olsa kabul bir suru araba var. Arkadas polise arabayi cekmeyin bu is arabasi 3 5 dkdir burda simdi cikcaz falan diyo polis almaya baya niyetli arkadastan deeslere konu olcak bi laf neden hemen arkamdak8 mercedesi cekmiyosun yemiyo mu demis polisle munakasaya giriyo guc brla sadece cezayi odeyip arabayi cekilmrkten kurtarmis...
Madem bi bolgede park cezasi var getirirsin 3 5 tane cekici marka modele bakmadan cekeceksin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef araçlar taşınırken bizzat bir kaç kere lastik bölgesindeki yüzeyi çizdiklerini gördüm. İş ahlakı insanımızda pek yaygın değil. -
benim aracımı öyle ters düşürecekler aracın değer kaybını çekicinin şöföründen çekiciyi kullanan kişiden yazan memurdan misliyle alırım.
Pert olursada , arabasız kaldığım sürede aynı aracın kiralama bedelini alırım. Paranın kaskodan gelene kadar olan faizini alırım. Pislikse pislik . -
2:15 de tampona zarar geldi ufaktan. Ayrıca bizim ülkede bu araca dokunmazlar, arabaya göre muamele var bizde. -
adamlardaki kanunlar düzgün. hele bir düşürsün ya da çizdirsin aracı, araç sahibinin tazminat alma hakkı doğar. o yüzden dikkat ediyorlardır. bizde düzgün kanunlar yok ki.
değil araba, çocuğu öldüren polis bile ceza almıyor -
-
Böyle çekiciye can kurban oturup seyrederim bu şekilde çekse arabamı ama nerde... -
sizinde lambo nuz olsaydı böyle çekilirdi :D -
Ağzım açık izledim lamborjini cekerken. Ama bizimkileri de izlerken her türlü küfrü ettim ne dangalaklar var ya.
Aradaki fark bu işte, ufak gibi gelebilir ama medeniyet gerçekten de kendini belli ediyor.
Bu ülkede ne hak, hukuk, adalet, iş etiği hiç birşeye güvenim yok. -
Bizde olsa Lambo yolun ortasına çekse arabayı çekmezler. Ancak nerede bi B-C sınıfı araç 3 şeritli park yasak yolda 4lüler açık dursa rezil bir biçimde çekerler. -
-
Daha bir arabayı çekemiyoruz bi de araç üreteceğiz, daha bi fırın ekmek yememiz lazım -
Hidrolikli cekicilerle kirmizi isik yesile donene kadar arabayi yuklemis oluyorlar. Kim ugrasir bunlar kadar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne diyeceğimi bilemedim. Aramızda bu kadar fark olmaması lazımdı. -
aracın başında değildim adam gitmiş ön salıncağa bağlamış arkadaş halatı.....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X