|
Merhaba ; Hepsiburada sitesinde mecool Km2 Plus Lisanslı 4K Android Media Player sepette %11 indirim ile 1779 TL üzerinden satılmakta . Bu fiyata ek daha önce Nays kullanmamış ya da aylık alışveriş yapmamış kişiler %15 indirim ile 1579 TL alabiliyor . (iade tutarı maksimum 200 TL ) Son 7 8 aya baktığımızda fiyat muazzam, 2k altına satılmamıştı neredeyse . Ek olarak hesabınızda hepsipara var ise daha uyguna alabirsiniz . Nays ile yapılan ödeme sonucunda size kazı kazan hakkı veriyor , buradan şansınıza çıkacak TL yaptığınız ödemeyi daha da düşürecektir . Ben bu şekilde yaptığım ödeme ile 1564’e mal ettim . Cihaz özelliklerini yazmıyorum , netten bakabilirsiniz . Firma ile alakam yoktur . Diğer oynatıcılarda da indirim mevcuttur , isterseniz onlarda bakabilirsiniz . Son zamanların güzel bir fırsatı olduğu için paylaştım . Mecool Km2 Plus Lisanslı 4K Android Media Player ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffrisby -- 13 Kasım 2023; 1:9:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

iOS
Android