Teğmen
09 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 47 (Bu ay: 0)
Gönderileri

https://www.amazon.com.tr/dp/B088PCYBBJ/ref=redir_mobile_desktop/260-2431948-8973165?_encoding=UTF8&ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image

Vodafone veya Turkcell den sonu 1907 ile biten numara nasıl alabilirim?
Merhaba iyi günler. Yakalaşık olarak 750-1000 m uzaklıkta çıplak arazide internet aktarımı yapmak istiyorum. İnternet hızım 24 mbps herhangi bir kayıp olmadan veriyi aktarabilir miyim?
Merhaba iyi günler internette araştırma yaptım fakat doyurucu bir bilgiye ulaşamadım. Sıfırdan Arapçaya başlayacağım. Önerebileceginiz online kurs var mı
Öncelikle iyki akşamlar. Az önce windows 7 ultimate yükledim. Yüklerken özel seçeneğinden "c" sürücüsünü komple kaldırıp tekrar olusturdum. Lakin, bilgisayar açılırken iki adet windows 7 çıkıyor ve birini seçince açılıyor. Neden olabilir? Şimdiden teşekkürler.
Öncelikle iyi akşamlar Arkadaşlar. HP Pavilion g6 2002-et dizüstü bilgisayarımda oyun oynadığım zaman bilgisayar donuyor veya oyun yavaş yavaş ilerliyor. Sebebi ne olabilir? system explorer programında CPU kullanımı %100 oluyor. Şimdiden teşekkürler.
iyi akşamlar arkadaşlar. 2000 tl ye oyun bilgisayarı toplamayı düşünüyorum. yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 299
İkinci El Bölümü Mesajları: 16
Konularının görüntülenme sayısı: 2.374 (Bu ay: 103)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 23 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.