< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 1 Haziran 2018; 1:51:31 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 1 Haziran 2018; 1:51:31 > |
Sonuçlar gayet iyi görünüyor.
Tam bir f/p ürünü. Ssd'nin içini açmaya cesaret edecek biri çıkarsa kontrolcü ve nand bellekler hakkında daha detaylı bilgi edinebiliriz. |
Sıcak fırsatlar konusunda da yazmıştım, tekrar hayırlı olsun. İncelemesini de patlatmışsın, eline sağlık gayet güzel olmuş.
Ben de 480GB depolama boyutu sunan modelinden aldım. Okuma-yazma hızları 240GB kadar olmasa da 4K değerleri vb. açısından tatmin edici sonuçlar verdi denebilir. TR piyasasındaki ve genel SSD pazarındaki fiyatları göz önüne aldığımız zaman bu fiyatlara gayet F/P duruyor ürünler. Kısa-orta-uzun vadede nasıl sonuçlar verecekler, tabii ki merak konusu ? 3 yıl birebir değişim garantisini de düşündüğümüz zaman çok sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum bakalım. Hayırlısı artık. |
inceleme çok iyi olmuş eline sağlık.
Keşke şu konuya açıklık getiren biri olsaymış; ürün TLC diyip bunu kötülemeye çalışanlar olmuş, belirtelim ki piyasadaki tüm ssd'ler TLC' dir. Buna samsung EVO da dahil. 3d nand teknolojisi tlc mimarisindeki çipleri daha dayanıklı, daha uzun ömürlü ve daha hızlı yapar ama yine tlc mimarisidir bu. Gel gelelim ki James Donkey ürünlerde de 3D nand çipler kullanılmış. |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 5 Mayıs 2018; 0:7:19 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cumhuriyet Kuvvetleri -- 5 Mayıs 2018; 17:36:51 > |
|
|
|