Şimdi Ara

mc60 almayı düşünüyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, ben bi simens mc60 alacağım... ne diyorsunuz bu hususta...

• görünüşü bence çok iyi değil, hatta fazla plastik görünüyor.
    kamera falan hoş ama çözünürlüğü çok düşük.
    java olması iyi
    melodileri berbat ötesi (alırsan eğer data kablosu almayı unutma)
    alacağın fiyata göre seçim senin
  • Bir siemens kullanıcısı olarak mc60 olayına dogrusu pek iyi bakmıyorum.
    fiyat performans olayına gelince 380 milyon gibi garantili fiyatı ile gayet uygun gibi duruyor ama sağladığı teknik donanım sınırlı
    bluetooth yok aslında pek önemli değil. ses kaydı var ama kim kullanıyor mms göndereceksen ayrı... Hafıza diğer emsalleri gibi düşük ama yeterli
    vasat olmasada ortalama bir jarjı var konuşma süresi 5 saat bekleme ise 250 saat kadar tabi bu siemens bilgileri sıkıntı yaratcağını sanmıyorum
    Değiştirilebilir arka ve ön kapak pozitif bir artı...
    galiba menülere sesle ulaşma mevcut tabi sesle aramada fakat herhal kimse kullanmıyor artık
    şimdi sana şöye diyebilirim c60 tan farkları var ses kaydı kamera gibi ama başka da farkı yok tabi bir de farklı ve dikkat çekici tasarımı ama bu da artık artı olmaktan çıkmaya başladı ne de olsa reklamlarda sürekli göz önünde ama bir c60 ında garantili fiyatının şu ana 230-240 milyon civarı olması başka bir eksi doğrusu aradaki 140 milyonu kamera ve tasarıma verdiğini de unutma tabi bide ses kaydına, telefonun yanında data kablosu verdiklerini sanmıyorum bunun için de ekstra bir 50 milyon demek...

delakitir arkadaşımın fazla plastik yorumuna da katılmadan edemiyecem ama burda değiştirilebilir kapak faktorunu de unutmayalım yani plastiki bir görünüm normal diş kaba ne zarar gelirse gelsin tamamiyle değiştirilebilir...
    yorumlar bunlar

• ne ?
    380 milyon mu ?
    the_point arkadaşım karar tabii ki senin ama ben olsam ya c60+external kamera ya da m55+external kamera seçerdim (hem çözünürlük çok daha iyi, hem de flaş var)
    onlar da aşağı yukarı o fiyata geliyor
    m55'i garantili 235 milyona aldım + 125 milyon da kamera olsa 360 yapar
    ki kamera daha ucuza bulunur (doğubankta 80'e var mesela, tabii bulunduğun şehire göre değişir)
    c60 daha ucuza bile bulunur
    eğer kameranın external olması seni çok rahatsız etmeyecekse bence bunları düşün
  • m55 235 milyona garantili bulmak herkeze nasib olmayabilir normalde garantili fiyatı 270 - 280 hatta 290 civari
    sen 235 milyona garantili bulduysan c60 190 milyona bulabilirsin belkide daha da aşağıya ortalama bir camerada garantili 90 ila 100 milyon arası olduğuna göre, bide s55 ten pakediyle beraber çıkan 232 kablo bulursan "bu şekilde beleşe tedarik edenler varmış ben bilmiyorum" ortalama bir c60 ın malıyeti toplamda 290 280 milyona geliyor kameralı olarak kabloyuda ucuza bulacağın kesin onuda sayarsak 300 310 cıvarı iş tamam... kamerayı spot alırsak daha da ucuza gelecektir..
  • arkadaslar bı yanlıslık var.380 mılyon mc60 olurmu.hangı devırde yasıyoruz.325 mılyona arkadasım alıyo.lutfen fıyat verırken bırbırımızı yanıltıcı caydırıcı fıyat vermeyelım.
  • evet mc60 ın kvk satış fiyatı 380 milyondur bu fiyat bayilerde 390 milyona kadar çıkar
    Ama bilemiyorum siz istanbuldan 325 milyona garantili telefon bulabiliyorsanız ne mutlu size ama balıkesir bandırmadaki adam ne yapsın 15 milyon deniz otobüsüne para verip ordan alsın bidaha 15 milyon verip geri mi dönsün artı dolmuş taksi masrafı yemekte cabası

Akklılı olun lütfen türkiyenin her yeri istanbul deiğil
    Bu istanbullular siz ne sanıyorsanız bu ülkeyi bilmem ama 13 milyon istanbulluya karşın 60 milyon anadolu insanı var
    al sana kvk nın resmi sitesinin linki bak bakalım kaça satıyorlarmış mc60 i bide anadoluda bir kvk bayisinden almaya kalkış bakalım kaça alıyorsun
    Yok ben sana yollarım diyorsan yolla bensana parayı havale yaparım

al sana link
    http://www.kvk.com/store/productrender.asp?PRID=865&PSKU=CTSM0066

başarıdan alırsan belki 10 milyon ucuz olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    laptop almayı planlıyorum
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • siz farkında değilsiniz ama çoğu telefon satan dükkanlar bu gibi italatçı firmaların satiş fiyatları üzerinden telefon satiyorlar
    bir de kendileri üstelerine 5 ila 10 milyon koyuyorlar anlıyacağınız
    kvk nın sitesinde 200 milyon olan bir telefon genelde bayilerde 210 milyona kvk garantisi ile satılıyor bazı yüzssüzler bu fiyatı 220 milyona kadar çıkarıyor...
    Şimdi herkezin aynı olanaklara sahip olmadığı bir ülkede kim kimi yanlış yönlendiriyor abana bir söylermisiniz
    oturduğunuz yerden ahkam kesiyorsunuz ama hiçbir gerçekten haberiniz yok
    Bildiğiniz üç beş dükkanı nimet biliyorsunuz ve fiyatlari her yerde aynı sanıyorsunuz...
    Arkadasın o telefonu 325 milyona hangi garanti ile almış bide onu yazabilirse sevinirim
    bizde bari bu kvk genpa başarı gibi adilerden kurtulalım dimi ama
  • 2-3 hafta kız arkadasıma aldık 380 mılyona dusmus dıye duydum ama sanırım aynı hızda gıdıyor hoş telefon ama memnun kalacagını dusunmuyorum açıkcası...
    özellıklede cameranın cozunurlugu ıcın ;)
  • asiri kalitesiz. git 10milyonfazla ver e365 alllllllllllll
  • 3200 war 335milyona TrCell'den yani fanciful gibiler için- dert etmenize gerek yoq.. Bzm arka sokaktaki adamin özel indirimi fln degil yani ama kameranin çözünürlük düsük sakin prof. kalite beklemeyin
  • Janajan Çok açıklayıcı bir yazıydı hemen trcell; ne ise işte ordan alırım bitane ucuza

"Türkiyede herhangi bir yer"
    -ya arkadaş bu Trcell nedir, nerdedir bilirmisin ?
    -Bilader burdan dümdüz çıkacan hiçbir yere sapmadan 16132461 km gidecen şansın varsa 32165132 gün sonra varırsın. Oraya varınca bir iki kişi göreceksin. Onlara sor. Öğrenince geri gel banada söyle...
  • nedir bu trcell türkiye çapında bir bayiliği varmıdır yoksa başka bişeymidir. Hangi yetkili servisleri adres olarak gösterir.
    bi sitesi ni verin bari de nedir ne değildir bir gözümüzle görelim
    Yoksa internet üzerinden satış yapan bişeymidir
    nedir
    nedir
    nedir
    nedir demekten ben utanmiyorum...
    Ucuz telefonun sırrı nedir
    nerden ulaşırız bu ucuz garantili telefonlara
    bize doğubanki örettiniz
    bunu da bi açıklayı verin
    Bende yazıyorum "TrCell" ama bak tek başına o kelime bana bişey ifade etmiyor kardeşim
  • Ooo ayipsin kardesim, TrCell dedigim TURKCELL EXTRA SHOP larin kisaltilmisiydi, detayli adres de: Bilkent-Ankuva-alt lat Turkcell shop(Teleses) yani bnm bildigim kdriyla turkcell shoplarda fiyat farki olmuo??
  • oluyo. t610 mesela:
    turkcell de (teleses, ankuva daki) - 490 milyon
    turkcell extra da (bilkent center içi) - 500 milyon
  • Adi üstünde: Turkcell Extra ehehe fiyat farki koyuo iyi demekki ben size her telefonun ankuva fiyatini bildirsem siz de diger turkcellilere 'ama ankuva trcell de bööle diyebilceksiniz'
  • turkcell extra sadece turkcell bayii. ankuvadaki turkcell servisi veren teleses bayii. bunu biliyosundur zaten

trcell olayı da geyik oldu ha [arindr]
  • ya beyler peki ben bi uyumlu bi simens alsam alacağım herhangi bir simens kexternak kamera bu simense uyarmı?
    mesela kamera aldım hem s55 hemde c60 a olurmu bu meret?
  • olması lazım. siemens in sadece bir tane external kamerası var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.