Yarbay
29 Şubat 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 67 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Merhaba Eski Dostlar ve Merhaba Kitap Dostları

Ankara'daki forumdaşlar, Ankara'ya gelmesi muhtemel dostlar.
ATO KONGRE SALONU'NDA 17 OCAK PAZAR GÜNÜ 16-18 ARASI İMZA GÜNÜM VAR.
Gelmek isteyen olursa, gelin tanışalım.
etkinlik linki :https://www.facebook.com/events/734321553366020/
 10.Ankara Kitap Fuarında imza günüm var
11 YILLIK ETİCARET TECRÜBELERİMİ YAZIYA DÖKÜYORUM
-Konya Ticaret Odası'nın yayını olan en büyük ticaret dergisi İpekyolu , Milliyet Hafta Sonu Teknoloji Bölümü, Mobillife Dergisi editörlüğü , bölgesel gazetelerde editörlükler yaptım.
-Birkaç küçük ticari seminerlerde aktif oldum. Kolaymağazından proticaretine, Projesofttan neticaretine yüksek sayıda alışveriş sitesi sistemi kullandım.
-3 alışveriş sitesi yönettim.
-Gittiidiyorda 10 yıllık satıcıyım. Hemalhemsat nevaria arakibulaki sanalpazar türkticaretnet garantialışveriş sahibinden n11 gibi platformlarda aktif satıcı oldum
-4 adet eticaret sitesinin danışmanı veya yönlendiricisi oldum.

Şimdi; deneyimlerimi yazıya dökme zamanın geldiğine inanıyorum
Eticaret konusunda sorunlar tavsiyeler geçmiş hikayeler kurallar script seçimi sistemler konusunda sitemizi açtık. İçini biraz doldurduğumuzda tema ve eklemeler hususunda görsel zenginlik kazandıracağız. Şuanda tek amacımız içeriktir.
Sitem :www.eticaretuzmani.org
Facebook Linki :https://www.facebook.com/internettenticaret
Makalelerimi okuyabilirsiniz. Önerilerinizi eleştirilerinizi söyleyebilirsiniz.

2014 YILINDA ETİCARETİ NELER BEKLİYOR?

2014 de reklamlara da büyük cezalar getiriyor. Büyük firmaların veya verdiği çek karşılığı saldırgan satış yapanların önü kesilmeye çalışılacak. Ekonomik kaybın acısı usulsüzlük ve reklam cezalarından çıkartılacak. Aldatıcı, saldırgan, rekabeti baltalayıcı reklamlara 90.000 TL ye yakın ceza geliyor. Bu uygulama daha çok TV ve Radyolarda satış yapanları zorlayacak. Ancak e-ticaret yapanları biraz olsun hafifletecek. Çünkü; Galaxy S4 diye Galaksy S4 satan insanlar, işlerini temiz yapanları da batırıyor. Hemen hemen herkes yaşamıştır "s4 Televizyon reklamında 179 TL , bu alışveriş siteleri insanları kazıklıyor, bu telefoncular kazıkçı" sözleri neredeyse klişeleşmiş sözlerdir.

Tüketici Kanunu ve Ticaret Kanununa uymayan hiçbir yasa firmalarca şart olarak sunulması engelleniyor. Velev ki öyle bir şartnameye imza atsanız da geçersiz oluyor. Bu taslak da e-ticaret için değil. Ancak e-ticarete dolaylı faydası olacak.

Kargolar sürekli SORUMSUZLUK TAAHHÜTNAMESİnden bahseder. Bir mal yolladığınızda faturası yoksa ambalajını fatura koymak için bile açmış olsanız; kargo diyordu ki "sorumluluk kabul etmem. Eğer mal kırılırsa bozulursa beni şikayet etmeyeceğinizi benden tazmin istemeyeceğinizi kabul ederseniz kargonuzu götürürüm." Artık o anlaşmayı imzalasanız bile Tüketici Haklarına aykırı olduğu için mahkeme nezdinde kargo suçlu olacaktır

MAKALEMİN TÜMÜNÜ OKUMAK İÇİN
http://www.eticaretuzmani.org/index.php/component/content/article/5-vergi-ve-faturalandirma/12-2014-yilinda-etticarette-neler-bekleniyor.html
11 YILLIK ETİCARET TECRÜBELERİMİ YAZIYA DÖKÜYORUM
-Konya Ticaret Odası'nın yayını olan en büyük ticaret dergisi İpekyolu , Milliyet Hafta Sonu Teknoloji Bölümü, Mobillife Dergisi editörlüğü , bölgesel gazetelerde editörlükler yaptım.
-Birkaç küçük ticari seminerlerde aktif oldum. Kolaymağazından proticaretine, Projesofttan neticaretine yüksek sayıda alışveriş sitesi sistemi kullandım.
-3 alışveriş sitesi yönettim.
-Gittiidiyorda 10 yıllık satıcıyım. Hemalhemsat nevaria arakibulaki sanalpazar türkticaretnet garantialışveriş sahibinden n11 gibi platformlarda aktif satıcı oldum
-4 adet eticaret sitesinin danışmanı veya yönlendiricisi oldum.

Şimdi; deneyimlerimi yazıya dökme zamanın geldiğine inanıyorum
Eticaret konusunda sorunlar tavsiyeler geçmiş hikayeler kurallar script seçimi sistemler konusunda sitemizi açtık. İçini biraz doldurduğumuzda tema ve eklemeler hususunda görsel zenginlik kazandıracağız. Şuanda tek amacımız içeriktir.
Sitem :www.eticaretuzmani.org
Facebook Linki :https://www.facebook.com/internettenticaret
Makalelerimi okuyabilirsiniz. Önerilerinizi eleştirilerinizi söyleyebilirsiniz.

2014 YILINDA ETİCARETİ NELER BEKLİYOR?

2014 de reklamlara da büyük cezalar getiriyor. Büyük firmaların veya verdiği çek karşılığı saldırgan satış yapanların önü kesilmeye çalışılacak. Ekonomik kaybın acısı usulsüzlük ve reklam cezalarından çıkartılacak. Aldatıcı, saldırgan, rekabeti baltalayıcı reklamlara 90.000 TL ye yakın ceza geliyor. Bu uygulama daha çok TV ve Radyolarda satış yapanları zorlayacak. Ancak e-ticaret yapanları biraz olsun hafifletecek. Çünkü; Galaxy S4 diye Galaksy S4 satan insanlar, işlerini temiz yapanları da batırıyor. Hemen hemen herkes yaşamıştır "s4 Televizyon reklamında 179 TL , bu alışveriş siteleri insanları kazıklıyor, bu telefoncular kazıkçı" sözleri neredeyse klişeleşmiş sözlerdir.

Tüketici Kanunu ve Ticaret Kanununa uymayan hiçbir yasa firmalarca şart olarak sunulması engelleniyor. Velev ki öyle bir şartnameye imza atsanız da geçersiz oluyor. Bu taslak da e-ticaret için değil. Ancak e-ticarete dolaylı faydası olacak.

Kargolar sürekli SORUMSUZLUK TAAHHÜTNAMESİnden bahseder. Bir mal yolladığınızda faturası yoksa ambalajını fatura koymak için bile açmış olsanız; kargo diyordu ki "sorumluluk kabul etmem. Eğer mal kırılırsa bozulursa beni şikayet etmeyeceğinizi benden tazmin istemeyeceğinizi kabul ederseniz kargonuzu götürürüm." Artık o anlaşmayı imzalasanız bile Tüketici Haklarına aykırı olduğu için mahkeme nezdinde kargo suçlu olacaktır

MAKALEMİN TÜMÜNÜ OKUMAK İÇİN
http://www.eticaretuzmani.org/index.php/component/content/article/5-vergi-ve-faturalandirma/12-2014-yilinda-etticarette-neler-bekleniyor.html
 LOGITECH MK250 usb kablosuz siyah mouse klavye seti(Süper Pil Dayanıklılığı) :41TL

Akıllı güç yönetimi (15 ay klavye, 6 ay mouse pil ömrü)
Yüksek performanslı kablosuz optik mouse
Düşük profilli ve sıfır açılı kullanım yapısına sahip klavye
Proglanabilir multimedya ve internet kısayol tuşları
CD ye ihtiyaç duymadan Tak ve Çalıştır özelliği
Su dökülmelerine karşı dayanıklılık
Tüm Windows işletim sistemleri ile tam uyum
Klavye Düzeni QTR
İçerik Klavye Mouse Set
Klavye Bağlantısı Kablosuz 10 Metre Kablosuz Özgürlük
PC Bağlantısı USB 2.4 GHz kablosuz teknoloji ile kesintisiz iletişim
Renk Siyah
--
--
Peşin fiyata Taksit ve satın alım için:http://www.ticaretbudur.com/logitech-mk250-usb-mm-kablosuz-siyah-set-p-16742.html
...
...

-Stoktan Teslim ve Aynı gün Kargo
KARGO TUTARI: ARAS, YURTİÇİ, UPS VE SÜRAT KARGO İLE 5,5TL DİR.
-Zaman ürün adet sınırı yok. Stok bitinceye kadar. Kaç adet alırsanız alın. Kargo miktarı 300TL üzerine kadar değişmez
-300TL üzeri kargo tarafımızdan
- 5 yıldır uyguladığımız -donanımhaber üyelerine ek %3-%5 indirim- devam ediyor. İndirimle tüm ürünlerden %3-%5 ek indirim alabiliyorsunuz.
Örnek olarak bu ürün: 41-42 TL ye geliyor
Onlar bilgili gözükür ama her haberlerinde her başlıklarında yüzlerce hata vardır.
Onların tek derdi dindar veya milliyetçi camiadan para kazanmak veya onların üstünden siyasi aşılama yapmaktır.
Onlara yorum yapanların dahi özel amaçları vardır.
Amaç siyasi şablonlarını tercih edilen göstermektir
Size haber7 den bahsediyorum elbet.
Donanımhaber gibi R10 gibi kaliteli forumların müdavimiyim. İçlerinizde ne ekipler ne güzel bilgililer var ama 5 iniz bir araya gelip haber7 yi oturtacak site yapamadınız maalesef.
Geçen yıl bir arkadaş onların samimisiymiş. Bana felan kişiye mail at teklif iste dedi. Bir reklam teklifi geldi şaşarsınız. haftalık 10.000 dolar +kdv mi dersiniz yoksa 40.000 dolar+kdv mi?
Anlamadığım daha manşet girmesini bilmeyen hatta ne milletten ne tarihten ne dinden bihaber olan bu insanlar nasıl oluyorda bu kdar ilerleyebiliyor nasıl oluyorda bu kadar çok seviliyorlar.
Onları özel kılan ne anlamadım
....
Geçen yıl Antalyaya lüks otel yapan azerbeycanlı bir işadamı vardı biliyorsunuz. Haber7 nin başlığı aynen şu şekilde "Azeri iş adamı Türk olmak istiyor" cahillerin daha azerbeycanlıların öz Türk olduklarından haberleri yok. Oysa haber şöyle olması lazımdı "Azerbeycan Türkü Ünlü İşadamı Türkiye Vatandaşı Olmak İstiyor"
Bugün sabah bir haber okudum. "Fatih Yıldızla çalışan Elono Geri gidiyor" sanırsınız elono bırakıp gidiyor. Demek istedikleri şu"Fatih Yıldızla çalışmalara başlayan Elano başlamaya hazır"
Ya şu andaki başlığa ne demeli. Millete sorsan kanal7 haber7 desen ilk akcı parti oldukları ve dindar olduklarını söylerler. Bakmayın siz onların dindarlıklarına. Onların amacı siyaset yapmak.
http://www.haber7.com/haber/20100907/Fidyenin-tamami-bir-kisiye-verilebilir-mi.php
Buyurun burdan yakın. İslam Fidye alıyormuş. Çocuk mu kaçırmış Kaç cinayet var
Adamların daha fitre den haberleri yok.
Cahil Cühela Takımı
Onlara verilen reklamlara acıyorum.
Dün Akşam iftarı halkın arasında yapayım deyip çarşıya çıktım
İftardan sonra mahalli etkinlikler gösteriler kültür faaliyetleri derken
orada kenarda Dost Eli Derneğinin kermesini gördüm. Birkaç resim aldım
Görevli hemen gelip ilgilendi. Bizimde internette tanıtarak hizmet edebileceğimizi söyledi.
....
Baktım facebookta grup yok. Mahalli var 1 tane
Daha öncewww.r10.net üyeleriyle kızılay üzerine çalışma yapmıştık. Kızılayın faaliyetlerini 5.000.000 u aşkın kişiye banner sponsorluğu, sosyal gruplar ve sosyal sitelerde forumlarda profil sponsorluğu ile duyurmuştuk.
Aklıma "Dost Eli" için donanımhaber üyeleri geldi.
....................................................................................
http://www.facebook.com/pages/Bu-Sevince-Ortak-Olmak-Icin-Uzat-Elini-DOST-ELI-Dernegi/137890472920887
DERNEK HAKKINDA
Dost Eli denerği Merkezi Konyada bulunan, herhangi bir cemaate ait olmayan hemen hemen yardım gönüllüsü herkese kapı açan bir dernektir.
Dernek, verdiği hizmetler bakımından diğer derneklerden ayrılmaktadır.
Faaliyetlerden başlıca sayarsak
1-Gıda Bank
2-Gücü yeten zor durumdaki insanlara meslek kursları
3-Meslek kursundan sonra Kişisel Atölye açımı
4-Evlendirme yardımı
5-Öğrencilere Burs
6-Öğrencilere giyecek ve kırtasiye yardımı
7-Deprem Sel doğal afetlerde Türkiye ve Dünyaya yardım
8-Sağlık taramaları ve sağlık yardımları
9-Hastalara moral çalışması
10-Eğitim Seminer Konferans
11-Kültürel faaliyetler
12-Hasta Yakınlarına Yardımlar
13-Öksüz Yetim Koruma Programları
14-İş arayan zor durumdakilerle, işverenler arasında köprü
15-Kütüphanesi olmayan ilköğretim okullarına kitap desteği
16-Üretim yapabilecek durumda olan kişilere meyvecilik ve hayvancılık konusunda destek verilmesi
17-Yeni doğum yapmış ihtiyaç sahibi anne ve bebeğinin ihtiyaçlarının karşılanması
18-Kötü yola düşmüş veya düşmek üzere olan gençler kadınlara yardımların yanı sıra psikolojik destek. Gönüllü doktorlar
19-Çare bulunamayan veya yüksek meblağ tutan zor durumdaki hastalara destekler
20-Konya dışından gelen ve hastaneye yatırılan ihtiyaç sahibi hastanın, gidebilecek yeri olmayan yakınlarını misafirhanemizin barınma ve diğer imkânları
21-Yurtdışından Özellikle AFrikada "Su kuyularının açılması"
22-Yurtdışında Kurban Eti ve Keçi dağıtımı
....
..
Sizler bu gibi çalışmaları internette duyurabilirsiniz.
Facebookta hayran olabilirsiniz.Arkadaşlarınızı yönlendirebilirsiniz. Sosyal aktivitelere katılır ve onları paylaşarak duyulmasını sağlayabilirsiniz.
http://www.facebook.com/pages/Bu-Sevince-Ortak-Olmak-Icin-Uzat-Elini-DOST-ELI-Dernegi/137890472920887

Videoları paylaşabilirsiniz.
http://www.facebook.com/pages/Bu-Sevince-Ortak-Olmak-Icin-Uzat-Elini-DOST-ELI-Dernegi/137890472920887#!/video/?id=137890472920887
ı silinsin
NE KADAR MASUM NE KADAR TEMİZ BİR ÇİZGİ FİLMdi
hepimizin çocuklugumuzdan bir şeyler bulacağımız bir yapım
meşgul baba, ulaşılmaz sevgili ve yaşlı dede bide kızabi,leceğimiz kıssakda kavga etsekte bizi asla bırakmayan yarım saat sonra yine aynı şen şakrak olacak arkadaşlıklar dostluklar

CEDRİK SEVENLER BURAYA GELSİN
 CEDRİC  SEVENLER BURAYA

LG KE 970in sürgüsüz hali
ke970 de bt2,0 varken ke770 de 1,2 var. ama her ikiside a2dp destekli
ke970de 2,2inç ekran varken ke770 de 1,77inç ekran var

ama ke770 9,9milim oysa ke970 13,5 milimdi
 YENİ LG SLIM SHINING SILVER KE770 SATIŞTA 9,9mm: 539 YTL

543 ytl
avea çekmeyen yerleri REFERANS olarak buraya yazalım. ben ve tanıdıklarım kaç defe şikat ettik.tutup bizi arayın dediler. bide ben araycakmıuşım babababa
şirket olarak avea kullanıyoruz. ve en aşagı 20 30 şirkete avea satmıştım 3 yıl once hala aynı.

fakat burda binlcerce kişiyiz. burda yazarsak kitlesel oludug için önemseyebilirler, hem onlar içinde refernas olur. kolaylık olur. çekmedikleri yeri bilirler. nereye baglı nufus kaç diğer şebeke durtumlarını bilirler. kesin bunların bu konuları takip ettiren boıt programları vardır
ancak yer nereye baglı nerede var gibi konulaı da yazalım

önce ben başlıyorum
konyada akyokuşta vericileri var. verici iyi ama şebeke çok dolu
nişantaşı(hareketli nufus: 2 milyon işmerkezleri, resmi kurumlar buarda gelellikle)
feritpaşa mah
lalabahcede
furkan dede
emniyet
nalçacı bolgesi
1-2-3 ve diğer organizede
3 aramadan ancak 1 adeti düşüyor. aramlar konuşurken bile meşgule kalıyor. hatlar çok meşgul

türkiyenin en büyük üniversitesi selçukluda 1 diş ancak görüyor. görüşme çok zor
türkiyenin en büyük mahellesi(130.000 den bahsediliyor) çekmiyor. ancak tarmvaya yakın üst bölehglerde pencere kenarlarında görüyor zorla

kampüsün arkasındayi yeni yerleşim alanının karşısındaki vericilerin bulundugu tepeye dikilebilir
.
aynı zamanda
Hakkında
Meslek: http://www.eticaretuzmani.org
İlgi Alanları: electronic kitap gezi
Forum İmzası:
2001 Servis Kontrat şartname ve şablonu 2002 2.el alım satım şartname ve şablonu 2006 Garanti Belgesi ve Tüketici Şartnamesi 2008 Tüketiciler Birliği, Mobil Testör, Dergi Editörlüğü 2012 E-ticaret Uzmanlığı
Hakkımda:
Ormanda büyüyen adam azgını
Çarşıda pazarda insan beğenmez
Medrese kaçkını softa bozgunu
Selam vermek için kesan beğenmez.

Alemi ta’n eder yanına varsan
Seni yanıltır bir mesele sorsan
Bir cim çıkmaz eğer karnını yarsan
Camiye gelir de erkan beğenmez.

Elin kapısında kul kardaş olan
Burnu sümüklü hem gözü yaş olan
Bayramdan bayrama bir traş olan
Berbere gelir de dükkan beğenmez.

Dağlarda bayırda gezen bir yörük
Kim tımar sipahi kimi ser bölük
Bir elife dili dönmeyen hödük
Şehristana gelir ezan beğenmez.

Bir çubuğu vardır gayet küçücek
Zum-ı fasidince keyif sürecek
Kırık çanağı yok ayran içecek
Kahvede fağfuri fincan beğenmez.

Aslında neslinde giymemiş hare
İş gelmez elinden gitmez bir kare
Sandığı gömleksiz duran mekkare
Bedestene gelir kaftan beğenmez.

Kazak Abdal söyler bu türlü sözü
Yoğurt ayran ile hallolmuş özü
Köyden şehre gelen bir köylü kızı
İnci yakut ister mercan beğenmez.

Kazak Abdal
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.441
İkinci El Bölümü Mesajları: 50
Konularının görüntülenme sayısı: 8.818 (Bu ay: 200)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.