Şimdi Ara

Mazota büyük zam 26.01.2014 [29 kuruş] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
4
Favori
10.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi şeycik olmaz..iktidar 4 ünceye de seçilir...ne kadar zam o kadar oy...

edit:zam'dan sonra trafik daha da felç olacak burası turkiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Bir ülkede yerli malı üretimi durma noktasına geldiyse ve insanların günlük hayatta kullandığı araç gereçlerden dünya çapında bir markası yoksa, o ülkede dolar da artar, euro da artar, altında artar, borsa da düşer. Dünya çapında ülkeni temsil edecek yerli malı üretirsen, gelişmiş ülke olursun. Üretmez isen, gelişmekte olan ülke yalanı altında zaman içinde eriyip yok olup gidersin.

Bir ülkenin ihracatı ithalatını geçemiyorsa, o ülke yok olmaya mahkumdur, zamanla dünya haritasından silinmesi muhtemeldir.

Ülkenin başına acilen, teknoloji ve sanayi devrimi yapacak bir yönetimin gelmesi lazım.

Elbet bu ülkeyi refaha kavuşturacak, eğitimin, bilimin, teknolojinin, sanayinin, tarımın, hayvancılığın ve en önemlisi yerli malı üretiminin, yerli malı markaların önünü açacak siyaset adamları gelecek, gelemezlerse en başta yazdığım gibi bu ülke bu millet zamanla eriyip yok olacak

Siz siz olun hiç bir zaman takım tutar gibi parti tutmayın, partilere gönül bağıyla bağlanmayın. Bir ülkeye en çok zarar veren davranış budur. Çünkü,

"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükumetin mesuliyetine ortak sayılır."

Hocam Mobilden yazıyorum. Bu yüzden uzun yazamayacağım. Yazdıklarınızın her satırına imzamı atarım. Her şeyin nedeni bu. Uretmezsen önü sonu yok olursun!

• birileri yukarda tepisiyo olan halka oluyo

benim haberlerden surdan burdan takip ettigim kadariyla her kesim ( kesim diyorum siz bilyorsunuz kimler olduklarini ) gozu Dönmùs durumda koltuk icin pay icin vs. hickimse halki dusunmuo umrunda deyil. buda ekonomimizi etkiliyor olumsuz.

o koltuklarin gecici oldugunu kimse kabul etmiyor oturan kalkmio her oturdugu sene daha bi ulke babasinin maliymis gibi kişisellestiryo.

Orijinalden alıntı: anl_clk

quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Aristokrat

quote:

Orijinalden alıntı: anl_clk

quote:

Orijinalden alıntı: TnesQuare

quote:

Orijinalden alıntı: g.enver

quote:

Orijinalden alıntı: metenintorunukun-sin

quote:

Orijinalden alıntı: mr murat

quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

Eğitimli insanlar iktidara oy vermese ne değişir ki? Ülkenin 3/4 eğitimsiz cahil...

Katiliyorum sana dostum, egtimli.derken her onune gelen universite okuyor,, bence bogazici itu odtu haric kimse hukumet secemez oy kullanamaz geri kalan zibiller kendini egtimli sanip oy kullanmaya devam etsin...

biraz ileri gittin sanırım.

İleri gitme değil haddini aşan sersemlikte bulunmuş bu ülke 100 200 kişinin ülkesiyse onlar gitsin bi zahmet gerçi bu ahmağın sözüyle onları yargılamakta hoş değil ama sözüne ithafen ediyorum tetbiyesini haddini aşan yazı olmuş..

Okumak cahilliği alırmak eşeklik baki kalır sözü çok yerinde olmalı bu durumda

Valla kimse kusura bakmasim ama önceden kullanilan bi söz buyuk tepki cekmisti dagdaki cobanla benim oyum bir mi demisti mankenin biri o donem ona buyuk tepki verildi.Fakat aslinda hakliydi o yüzden gecen zamda sakalli bi tipe soruyolar benzin 5 tl oldu ne dusunuyosunuz diye oda benzin isterse 10 tl olsun hükümetin herseyini destekliyoruz böyle ahmak salak insanlarin fazlaligi yuzunden sirf onlari din oyununa kanmalari yuzunden neden ben bu muameleyi goruyorum ? boyle basarisiz bi iktidar yuzunden yonetiliyorum ? (Mobilden yaziyorum noktalama isaretleri icin kusura bakmayin)

Bence de senin bir oy hakkın olmalı. Benim de 5 oy hakkım olmalı...

Fark etmez benim bu ülkeye kattiklarimla senin katmadiklarin arasinda 5 ten fazla fark oldugu sürece istersen 10 oyun olsun ilerde cocuklariniz spedugunda devlet neden bu hale gelmis diye nasil anlatacaksiniz bi kömüre sattiginizi bilemem

Hayal pilavı yemek sana pek yakışıyor. Durmak yok, yola devam...

• adamlar pardon adam kelimesi yakışmadı bu kan emicilere, resmen batırdılar, ağızlarına yüzlerine bulaştırdılar olayı. olan bize olacak.
    ötv'ymiş mazota zammış taksit sınırlamasıymış belki pek beni ırgalamaz ama ; dolaylı yoldan benim yiyeceğim kuru pilava pirince süte ekmeğe zam gelip benim ve ailemin boğazından geçen lokmaya göz koyan adamın fırsatını bulduğum an ümüğüne çökerim. simit 1 lira olmuş lan simit simit bildiğin yuvarlak hamur parçası. et,balık zaten ateş pahası. kışın doğalgazı açamıyoruz m3'ü kaç lira olmuş donmaktan salya sümük geziyoruz.
    velhasıl kelam benim derdim 2.0 motorlu araç, iphone, benzin olabilir ama orta direğin derdi ekmek. insanların şuan din, imanla gözlerinin önünde perde var. ama açlıktan guruldayan bir karnın sesini hiç bir şey bastıramaz. biraz daha sabredin makarnadan davul gibi olan göbekler yavaştan omur iliğe yaklaştımı gezicilere terörist diyen adamlar eylemin en başında koşturmazlarsa adam değilim.

• Çobanınıza saygı duyun.

Bir fanboydan alıntı: "Bence bu olay Playstation markasının da bitişini simgeliyor. Bu olayla birlikte Playstation da Dreamcast gibi tarihin tozlu raflarında yerini alacaktır. Microsoft ve Nintendo, Sony'yi piyasadan silerler diye düşünüyorum."
  • Tarafli tarafsız herkesin yapacagi tek yorum var: yapilan zam çok ama çok kötü ve üzucu bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clio 1.2 16 v -- 25 Ocak 2014; 15:34:43 >

Orijinalden alıntı: Beamer

quote:

Orijinalden alıntı: onurmaurer

sandik mandik hikaye.. ulkede sular surulursa dolar fiyati duserse anca o zaman zamlar kesilir.. ote yandan ogrendigim iyi oldu.. mazot hala zamlanmamisken gidip depoyu fullemek lazim..

su gun bi mucize olup dolar 1.5 tlye dusse bi anda sana yansiyacagi en fazla benzinde 20 krs indirim olur. en fazla.

Dolar 1.5 TL ye düşse benzine 10 kuruş indirim gelir. Sonra dolar 1.60 olur ve fiyatlara 15 kuruş bi güncelleme gelir. Ciddiyim.
    2016 Renault Megane 1.2 130 Bg 2022-... (Km 67.000-...)
  • quote:

Orijinalden alıntı: clio 1.2 16 v

Off bu harbi büyükmüş.dizelciler büyük sever.bakalım nereye varacak bu işin sonu.

imazızdaki araçtan memnun musunuz? 50-55 krş/km yakabiliyorsa almayı düşünüyoruz şöyle temiz bir ikinci el

Orijinalden alıntı: Duratorq_

adamlar pardon adam kelimesi yakışmadı bu kan emicilere, resmen batırdılar, ağızlarına yüzlerine bulaştırdılar olayı. olan bize olacak.
    ötv'ymiş mazota zammış taksit sınırlamasıymış belki pek beni ırgalamaz ama ; dolaylı yoldan benim yiyeceğim kuru pilava pirince süte ekmeğe zam gelip benim ve ailemin boğazından geçen lokmaya göz koyan adamın fırsatını bulduğum an ümüğüne çökerim. simit 1 lira olmuş lan simit simit bildiğin yuvarlak hamur parçası. et,balık zaten ateş pahası. kışın doğalgazı açamıyoruz m3'ü kaç lira olmuş donmaktan salya sümük geziyoruz.
    velhasıl kelam benim derdim 2.0 motorlu araç, iphone, benzin olabilir ama orta direğin derdi ekmek. insanların şuan din, imanla gözlerinin önünde perde var. ama açlıktan guruldayan bir karnın sesini hiç bir şey bastıramaz. biraz daha sabredin makarnadan davul gibi olan göbekler yavaştan omur iliğe yaklaştımı gezicilere terörist diyen adamlar eylemin en başında koşturmazlarsa adam değilim.

Batan ne dir bir açıklama yapabilir misiniz? Geziciler terörist değildi ama ön taraftakilerin alayı öyleydi İstanbul da. Darbe heveslisi ve şakşakcısı diyebilirim.

• Herkes şikayetçi ama pazar günleri trafik yoğunluğundan santim santim ilerliyoruz, benzin ucuz olsa burası hindistana döner.

onu bırak 4 sene önce 150 liraya fullüyordum aracı... şimdi 233 lira... yazık günah bu millete...

öyle bir durumdayızki aracım olduğu halde metro kullanır duruma geldim... nedir bu eziyet ... adamlar konvoy halinde gezerler... şeridine tecavüz eder... kapısının önünde sabah akşam kontak açık arabası durur...

BU MİLLET İKTİDAR PARTİSİNEMİ ÇALIŞIYOR ULAN
  • "Bir soğan soyuluyor da yaşarıyor gözler,
    Memleket soyuluyor aldırmıyor öküzler."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 25 Ocak 2014; 15:45:20 >

Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır

quote:

Orijinalden alıntı: clio 1.2 16 v

Off bu harbi büyükmüş.dizelciler büyük sever.bakalım nereye varacak bu işin sonu.

imazızdaki araçtan memnun musunuz? 50-55 krş/km yakabiliyorsa almayı düşünüyoruz şöyle temiz bir ikinci el

Ben memnunum ama size gelmez bu araç 1 tl den aşağı boşa atsanız yaktıramazsınız.

Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.