Şimdi Ara

Mazota büyük zam 26.01.2014 [29 kuruş] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü, 2 Mobil
5 sn
385
Cevap
4
Favori
9.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ecevit bu yüzden taşlanarak gitmişti nerdeyse. Şimdi o dönemden ne farkı var bu dönemin ?
    Bizim devlet büyüklerimizden beklentimiz bir de akaryakıt lobisine sardırmaları... Bunun da suçunu şuna buna atmaları...
    Kardeşim yapmayın artık bu kadar vicdansızca vergi mi olur yeter.
    Madem euro yükseliyor indir bir parça vergileri piyasa nefes alsın. Yoksa enflasyonlu günlerin eli kulağındadır. Gerçi pinpon topundan enflasyon hesabı yapılan bir yerde kime ne anlatacaksın?

Ben durumu vahim görüyorum. Torba doluyor. Zamlar seçimlere kadar dahi bekleyemeyecek. Oyalanıyoruz çeşitli boş konularla. Seçimlerden sonra sağnak patlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

GALATASARAY | SCUDERIA FERRARI

Video: Epson TW-9100W | Epson TW-5910
    Audio: Pioneer LX-85 | Monitor Audio Silver (5.1)
    Photo: Sony a7 ii | 35 f:1.4 | 24-70 | 55-210
    Car: BMW 420i Coupe - G22 (2023) | BMW 118i - F40 (2021)
    Phone: Samsung Galaxy 24 Ultra
  • Motorin beznini gececek. Bakin da gorun. Olan ciftciye olacak.

Ha şu var Türkiye tekstil piyasası olmasa öyle bir krize gireriz ama çıkamayız sağolsun tekstilciler tüm iktidarlar burunlarından bile getirse kepenk kapatmamakta kararlılar.
    (ama 2001'den beride çoğu tekstilci, tekstile 1 yatırıyor ise de inşaata 3 yatırıyor bu da ayrı konu, kendilerini düşünüyor adamlar olacak o kadar)

Doğru veya yanlış mazota da zam gelecek tam da peder bey benzinli arabayı satıp dizel araç bakıyordu bunu söylesem çıldırır herhalde

sözün kısası, seçim sizin beyler meksika olmakta sizin elinizde , muz cumhuriyeti olmakta.

Meksika ve Türkiye arasındaki farkı bilmeyenler biraz meksika'nın durumuna, ABD ve illegal örgütler üzerine kurulu bir ülkenin Türkiye' den neden avantajlı olduğunu görebilir.

Özet, yine girmiş çıkmamış ne diyeceğimizi şaşırdık.

ha şunu da ekleyeyim şimdi AKP iktidarı cortladığı için, halkın aklında iki şey var diğer ihtimallere de gerek yok aslında.

Akp' yi tekrar mı desteklesek şu durumlar belki yine düzelir,
    yoksa risk alıp hem akpden kurtulup hem de ne idüğü belirsiz bir durumun içine mi girsek

Haziranda faizler zaten yükselecek, 2014 veya 2015 te seçim olmasıda kuvvetle muhtemel, özetle Türkiye sürekli bir şeyi özelleştirip dolar/ euro her neyse bir anda toplayamadığı zaman enflasyona mahkum bir ülke olmaya
    devam edecektir.

Bunu da ne akp'ye iteyelebiliriz, ne chp'ye ne de diğerlerine tembel bir ülkenin tüm insanlarının suçudur bu, 3-5 tane göstermelik lider de piyon olarak hayatımızı karartan isimler olarak geçiyor tarih sayfalarında.

+motorin/mazot/dizel ne diyorsak artık benzinden pahalı olması normal olacak şeydir, bkz: gelişmiş ülkelerde motorinin benzinden pahalı olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meter90 -- 25 Ocak 2014; 14:34:04 >

• Kısacası, hazır paralar bitti. Satılacak mallar, yerler, özelleştirmeler bitti. Sıcak para eridi. Ülke vergilere mahkum kaldı.
    Eee tabi üretim olmayınca, sürekli dışardan yiyen bir toplum oldugumuzdan da döviz artıyor. Cari acik büyüyor.
    Kısacası bahar bitti beyler. Aslında bu hükümet çokta farklı şeyler yapmadı yani öyle iyiye giden bir ekonomi büyüyen bir ülke falan yoktu onlar gelip geçici dönemlerdi.
    Şimdi açık büyüdükçe, vatandaşa abanılacak, vergiler arttırılacak. Açığı vatandaşın cebinden karşılamaya calısacaklar.
    O yüzden hadi bundan sonrasını görelim, sayın başbakanda çıkıp hala alakası konularda sağa sola laf sokmaya devam etsin. Ülkenin esas önemli derdi ekonomi hakkında herkes 3 maymunu oynamaya devam etsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ogretmenht

Motorin beznini gececek. Bakin da gorun. Olan ciftciye olacak.

O yönü de var.

Mazot zammı tarım üretimini tamamen bitirir.

Orijinalden alıntı: Mavi Aristokrat

quote:

Orijinalden alıntı: anl_clk

quote:

Orijinalden alıntı: TnesQuare

quote:

Orijinalden alıntı: g.enver

quote:

Orijinalden alıntı: metenintorunukun-sin

quote:

Orijinalden alıntı: mr murat

quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

Eğitimli insanlar iktidara oy vermese ne değişir ki? Ülkenin 3/4 eğitimsiz cahil...

Katiliyorum sana dostum, egtimli.derken her onune gelen universite okuyor,, bence bogazici itu odtu haric kimse hukumet secemez oy kullanamaz geri kalan zibiller kendini egtimli sanip oy kullanmaya devam etsin...

biraz ileri gittin sanırım.

İleri gitme değil haddini aşan sersemlikte bulunmuş bu ülke 100 200 kişinin ülkesiyse onlar gitsin bi zahmet gerçi bu ahmağın sözüyle onları yargılamakta hoş değil ama sözüne ithafen ediyorum tetbiyesini haddini aşan yazı olmuş..

Okumak cahilliği alırmak eşeklik baki kalır sözü çok yerinde olmalı bu durumda

Valla kimse kusura bakmasim ama önceden kullanilan bi söz buyuk tepki cekmisti dagdaki cobanla benim oyum bir mi demisti mankenin biri o donem ona buyuk tepki verildi.Fakat aslinda hakliydi o yüzden gecen zamda sakalli bi tipe soruyolar benzin 5 tl oldu ne dusunuyosunuz diye oda benzin isterse 10 tl olsun hükümetin herseyini destekliyoruz böyle ahmak salak insanlarin fazlaligi yuzunden sirf onlari din oyununa kanmalari yuzunden neden ben bu muameleyi goruyorum ? boyle basarisiz bi iktidar yuzunden yonetiliyorum ? (Mobilden yaziyorum noktalama isaretleri icin kusura bakmayin)

Bence de senin bir oy hakkın olmalı. Benim de 5 oy hakkım olmalı...

Fark etmez benim bu ülkeye kattiklarimla senin katmadiklarin arasinda 5 ten fazla fark oldugu sürece istersen 10 oyun olsun ilerde cocuklariniz spedugunda devlet neden bu hale gelmis diye nasil anlatacaksiniz bi kömüre sattiginizi bilemem

• quote:

Düşünce olarak haklısın maalesef körü körüne bağlanan koyun çok var ülkemizde ama bunu çiftçiler köylüler gibi kategorize etmek doğru değil aynı koyun sürüsünden master yapan insanda da var. Ayrıca odtü tamamen akp karşıtı kişiler okumuyor akp kitlesi de çok var bunu iyi biliyorum odtü de 10 kişinin yaptığı eylemlerden ötürü millet odtü de okuyanları ilahlaştırmış hepsini akp katşıtı sanıyor..

Kesinlikle tüm ciftcilerimize demedim sadece körü körüne baglilik olunca benim aklim almiyor adam 10 tl olsun ne yaparsa destekleriz diyor hani bu mantikli bi insanin diyecegi bisey degil aci ama gercek bu toplumun %60 i cahil kabul etmek lazim ve kimin bizi yonetecegine genellikle degil hep onlar karar veriyor sonra basbakan cikiyor 60 senedir iktidar olmamis chp yi elestiriyor düsunun 60 sene adamla ülkeyi yonetmemis ama hala onlara salliyor millette alkisliyor

• Yap bakalım zam yap rte efendi.satacak, özelleştirilecek mal mülk kalmadı , yolsuzluk ortaya cıktı ve para akışın kilitlendi.

Bu millet seni ordan indirmesini cok iyi bilir merak etme.boynunda iple dolasıyorsun haberin yok.Bir kıvılcıma bakar halk ayaklanmasının.bunu gezi olaylarında gördün zaten.

Orijinalden alıntı: weycell1905

''beyler hizli hizli yazin clk gelir birazdan'' umm.7

yav oyle dedim dün gelmedi gec geldi darisi bugune

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

quote:

Orijinalden alıntı: neemis

quote:

Eğitimli insanlar iktidara oy vermese ne değişir ki? Ülkenin 3/4 eğitimsiz cahil...

İşin kötüsü oy verecek parti yok

haklısınız ama en azından vatanı satmayacak bir parti var biz ona vereceğiz.

hangisiymiş o bizde verelim

• quote:

Orijinalden alıntı: TNTB

quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

quote:

Orijinalden alıntı: neemis

quote:

İşin kötüsü oy verecek parti yok

haklısınız ama en azından vatanı satmayacak bir parti var biz ona vereceğiz.

hangisiymiş o bizde verelim

Isimden belli değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: anl_clk

quote:

Düşünce olarak haklısın maalesef körü körüne bağlanan koyun çok var ülkemizde ama bunu çiftçiler köylüler gibi kategorize etmek doğru değil aynı koyun sürüsünden master yapan insanda da var. Ayrıca odtü tamamen akp karşıtı kişiler okumuyor akp kitlesi de çok var bunu iyi biliyorum odtü de 10 kişinin yaptığı eylemlerden ötürü millet odtü de okuyanları ilahlaştırmış hepsini akp katşıtı sanıyor..

Kesinlikle tüm ciftcilerimize demedim sadece körü körüne baglilik olunca benim aklim almiyor adam 10 tl olsun ne yaparsa destekleriz diyor hani bu mantikli bi insanin diyecegi bisey degil aci ama gercek bu toplumun %60 i cahil kabul etmek lazim ve kimin bizi yonetecegine genellikle degil hep onlar karar veriyor sonra basbakan cikiyor 60 senedir iktidar olmamis chp yi elestiriyor düsunun 60 sene adamla ülkeyi yonetmemis ama hala onlara salliyor millette alkisliyor

O lafı sana demedim o cümleyi sarfedene ve buna benzer yorum yapanlara idi lafım

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.