Şimdi Ara

Mazda 6 ile Yola Devam (Wagon) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
3
Favori
8.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: froster2006

Bebek diyorsunuz,150-160 km hızı sabitlerim diyorsunuz ,çok ilginç olmuş!Hız sınırının olup olmaması önemli değil.

Güle güle kullanın.
    Bebekle 150 gittigimizi kim soyledi bebekle yada ailece gittigimiz vakit hatun kullanir benim soforlugumu begenmez.

Is seyahatlari oluyor genelde avrupa ici tek gittigim vakit evet tempomati 150-160 sabitlerim yolun durumuna isin aciliyetine gore uzun sure 200 ile gittigim de olur ki otobanin aktigi trafik hizi 120 uzeri ,hiz konusunun her zaman asli faktor oldugunu dusunmuyorum kaza durumlarinda ki bu nedenle otobanda hiz siniri yoktur , bu konu daha ziyade trafik kulturu , adabi , yolun kalitesi , egimi vs gibi bir suru etmen var isin icerisinde , 90-100 ile gitmek isteseydim ne demeye D segmenti 5 metre 2 litre arac alayim ki ? Misal 160 ile seyrediyorum sollamam bitti mecbur sag serite gecmek zorundayim sol bos olsa dahi.

• _DIESEL_ kullanıcısına yanıt
    Bravo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Frontend'ci arıyor musunuz
    Ozellikle bu ara baya java developar araniyor , yetkinseniz arada ilanlara bakin derim
  • hayırlı olsun ,kaça aldınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

hayırlı olsun ,kaça aldınız
    24 bin euro civari fakat 2.el ve orta tarz paket , en ust donanim seviyesi degil , sifir ve en ust donanim paketi 35-40 bin euro civari.
  • Hayırlı Olsun,güzel tercih...
  • _DIESEL_ kullanıcısına yanıt
    Aynen ben civic'le 140-160 arası gittim. Kayinvalide hanım çocuk da vardı. Türkiyede 120 ile giderken yaşadığım heyecanları yaşamadım. Sol şerit sürekli boş. Öndekini sollamaya çık geri şeridine dön. Herkes aynısını yapıyor. Üstüne süren dibine girip selektör yapan yok. Yollarda saçma sapan yapılar yok. Tabi araçta başkalarının olması insanı kesiyor. Yoksa yasal olarak bi maksimum denemek istemiştim aslında.
  • Ben yanlış bilmiyorsam Polonya'da otobanda hız sınırı 140, %10 ile 154 eder. 160 hız sabitlemeye takıp gitmek mantıklı yani.

• çok güzel araba güle güle kullanın. Bende de şirket aracı olmasa düşeneceğim arabalardan ikincisi, ilki gözbebeğim subaru levorg
  • Şahane bir model almışsınız, güle güle kullanın.

Anlatım da dolu dolu, kendi markalarına aşık diğerlerini karalamacı tipler de henüz gelmemiş, güzel konu.

En yakın bayi İzmir'de olduğu için almaktan vazgeçtiğim bir modeldir 6, zira şirketimde kullandığım ticarilerinin uzun dönem kalitesi muazzam olsa da bakım benim için hep sorun oluyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 28 Aralık 2018; 19:4:21 >
  • Mazda benim için de tasarım anlamında çok özel araçlardır ama maalesef Avrupalı muadilleriyle aralarında bariz bir yalıtım, konfor ve malzeme kalitesi olarak dezavantajlı bir durum var.

Bir de turbo motorlardaki torkun tadını aldıktan sonra hiçbir atmosferik zevk vermiyor. 1700'lü devirlerdeki Torku atmosferiklerde kulakları tahriş eden 5000-6000 devirlerde almak bana cazip gelmiyor.

Hadi herşeyi geçtim ama o yalıtım yok mu?

Yıl olmuş bilmem kaç ama japonlardaki yalıtım hastalığı halen tüm gücüyle varlığını gösteriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hassey kullanıcısına yanıt
    Biraz abartmışsınız sanki. Sanki turbo bir tek avrupalılarda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: webbie

O arkadaşın kullanıcı adı ex-diesel'di yanılmıyorsam.

Alıntıları Göster
    Doğru, unutmuşum :) biz de exidik ne yapalım :)

• Çok güzel bir araç. Güle güle kullanın. Şanzıman da motor da güzel. Atmosferik olarak 2.0 altında olsa biraz keyifsiz olabilirdi ama 165 beygir 2.0 araç torkuyla sizi üzmez. Zevkle binersiniz. Hem markası hemde sw oluşuyla Türkiye piyasasında 2.El konusunda oldukça şanssız. Ancak binecek adamı ilgilendirmeyen bir detay. Sık sık al-sat yapmıyorsanız bir önemi yok. Zaten yıllar sonra hepsi üç aşağı beş yukarı aynı fiyatlara geliyor.
  • Hayalimdeki araçlardan biriydi. Ama bunun 2.2 dizel modeli var 4*4 o araç biraz daha yerden yüksek audi allroad modeli gibi duruyor ve gerçekten mükemmel bir araç.

• Çok iyi tercih yapmışsınız güle güle binin

• Zevkli sürüş isteyenin hali bir başka , Hayırlı Olsun
  • Evet benimde hayalimde ki araçlardan biri. İnşallah birgün bizede nasip olur. Kazasız belasız binersiniz:)

• Station Wagon, hastasıyız dede!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Station wagon ve sedan aynı aracın güvenlik değerleri fark ediyor mu? Euroncap veya iihs alt değerleri değişir mi? Toplam yıldız sayisi değil kast ettiğim, diğer tum değerlendirmelerden aldığı puanlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.