Şimdi Ara

Mazda 6 ile Yola Devam (Wagon) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
3
Favori
8.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mazda 3 ve subaru xv için çok niyetlendim ama hiç turbo aracım olmamıştı, denemek istedim, o yüzden bu araçları eleyip turbo bir araca yöneldim.
    Dediğiniz gibi atmosferik bir araç ile turbo bir araç arasında kullanım farkı var, alışmak gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Çok güzel bir araç almışsınız tebrik ederim.

Suv lar konforlu hissi veriyor ama o kadar konforlu değil. Asıl avantajları yerden yüksek olmaları ve 4*4 özelliği. Bunlara ihtiyaç yoksa sw ler çok daha mantıklı.

Mazda cx5, Honda crv, rav4, rav4 hibrit, sportage, xv, Tucson, tiguan, kadjar, forester vs birçok model test ettim. Hiç biri süper konforlu değil. Rav4, crv falan evlere şenlik. Bunlarla sert tümsek işkence resmen. İç mekan işçiliği iyi olunca daha az hissettiriyor(tiguan, xv vs) ama geneli sert ve büyük jantlarla konforsuz.

99model lexus rx suv um çok konforluydu bir tek. Onda da yumuşak süspansiyon, 70yanaklı 16inç lastik vardı.

Mazda 3 test ettim geçenlerde, çok beğendim. Mazda 6 da eminim güzel arabadır.
    SUV dunyasi cok karisik , her marka bu pastadan pay almaya calisiyor ve onlarca secenek var insan ne alacagini neye bakacagini sasiriyor.

Tiguan VAG grubundaki en konforlu SUV olarak aklimda kalmis fakat CX5 suspansiyon anlaminda Tiguandan daha iyi , Tiguan izolasyon olarak cx5 ten iyi , malzeme kalitesi hemen hemen ayni.Tiguanin dolusu CX5 ten daha pahali.

Fakat Mazda 6 test ettigim tum Suvlardan daha komforlu.

• quote:

Orijinalden alıntı: karagozgilh

Aracınız hayırlı olsun,
    mazda 3 ve subaru xv için çok niyetlendim ama hiç turbo aracım olmamıştı, denemek istedim, o yüzden bu araçları eleyip turbo bir araca yöneldim.
    Dediğiniz gibi atmosferik bir araç ile turbo bir araç arasında kullanım farkı var, alışmak gerekiyor.
    Skyactive farkli dunya,tipik atmosferiklerle karsilastirmamak lazim,basta gitmiyor hissi oluyor fakat gaza oturdugunuz zaman envai cesit turbo benzin turbo dizel araclarin dikiz aynasinda kuculdugunu goruyorsunuz.Turbolarda olmayan atmosferik motor sesi de cabasi
  • aracınız hayırlı olsun, güzel tercih, iyi günlerde kullanın.

fakat keşke Levorg'da deneseydiniz, yazdıklarınıza istinaden eminim Levorg'un 170HP 'li turbolu performansına bayılırdınız.
  • _DIESEL_ kullanıcısına yanıt
    Bir önceki aracım Subaru ydu ondaki boxer ın sesi de fena değildi

Mazda için genel yorumlar hep çok iyi, araştırmama göre kağıt üzerinde de iyi, muhtemelen bir sonraki aracım Mazda olacak gibi gözüküyor, artık kısmet bakalım zaman ne gösterecek
  • Sizde E63 AMG yok muydu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

aracınız hayırlı olsun, güzel tercih, iyi günlerde kullanın.

fakat keşke Levorg'da deneseydiniz, yazdıklarınıza istinaden eminim Levorg'un 170HP 'li turbolu performansına bayılırdınız.
    Subaru bayisi bana uzakti,sadece piyasasina baktim fakat mazdadan %20 daha pahali bahsettigin model,butcemi asiyordu maalesef,ne yalan soyleyeyim Subaru beni daha cok heyecanlandiriyor Mazdaya gore
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanc64

Sizde E63 AMG yok muydu?
    Yoktu Beni baska bir almanciyla karistirmis olabilirsin.

Bundan once Corsa , polo , 407 , insignia vs..vardi hic Mercedes kullanmadim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

SUV dunyasi cok karisik , her marka bu pastadan pay almaya calisiyor ve onlarca secenek var insan ne alacagini neye bakacagini sasiriyor.

Tiguan VAG grubundaki en konforlu SUV olarak aklimda kalmis fakat CX5 suspansiyon anlaminda Tiguandan daha iyi , Tiguan izolasyon olarak cx5 ten iyi , malzeme kalitesi hemen hemen ayni.Tiguanin dolusu CX5 ten daha pahali.

Fakat Mazda 6 test ettigim tum Suvlardan daha komforlu.

Alıntıları Göster
    Tiguan ile CX5’i karşılaştırmak CX5’e hakaret gibi olmuş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kankkunen

Tiguan ile CX5’i karşılaştırmak CX5’e hakaret gibi olmuş :)

Alıntıları Göster
    Tiguan yabana atilacak bir model degil
    Mazda vergilerden dolayi bizde utopik,ulasilmaz gibi gorunsede,tiguanin full versiyonu cx5ten pahali avrupada keza Tiguanin isciligi daha kaliteli ve en buyuk farklar ise Tiguanin 4 cekeri daha iyi,ruzgar yalitimi cok daha iyi,onun disinda Tiguanin ses sistemi stock olmasina ragmen Mazdanin stock sisteminden bariz iyiydi,CX5 tasarimi bana gore daha iyi,surus dinamikleri suspansiyon yada viraj olaylari cx5 te daha iyi yani her aracin kendine gore avantajlari var.

Bu arada yeri gelmisken Mazda 6'nin bana gore sevmedigim yanlarini yazayim.

Japonlarin hastaligidir yalitim mevzusu,bunu once kapilarda hissediyorsunuz,aracin kapilari cok hafif ve tok degil almanlara gore buna paralel ruzgar sesi cok aliyor ozellikle 120kmh den sonra ilginctir motor sesi pek almiyor atmosferik olmasina ragmen , stock muzik sistemi diger hayal kirikligim oldu mazdada , keske bose olsaydi , stock sistemde tizler cok parliyor , mid sesler zaten yok gibi , alt frekanslar yavan ne bileyim Tiguanin stock sistemi 3-5 gomlek ustun gibiydi.Son olarak kol dayama , o kadar gerideki kolu dayamak imkansiz , sus gibi duruyor , kol dayamanin olmasi gereken yerde bardaklik var bu da kucuk gibi gorunsede cok can sikiyor neyseki japonlar bunu dusunup yeni modelde kol dayamayi uzatmislar.

• Şu swnin güzelliğine bak ya. Umarım birgün bizede nasip olur. Hayırlısı olsun kazasız belasız.

• Hayırlı olsun, kazasız belasız :) Ben de uzun zamandır Giu'mu satıp CX3 veya Mazda 6 alma niyetindeyim. 2019'dan beklentim bu :)
  • Bebek diyorsunuz,150-160 km hızı sabitlerim diyorsunuz ,çok ilginç olmuş!Hız sınırının olup olmaması önemli değil.

Güle güle kullanın.

• _DIESEL_ kullanıcısına yanıt
    Frontend'ci arıyor musunuz
  • Çok beğendiğim bir otomobil , wagon olması da ayrı bir hoş olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanc64

Sizde E63 AMG yok muydu?
    O arkadaşın kullanıcı adı ex-diesel'di yanılmıyorsam.

• Yakın bir dostum bu 6 serisinin sedanını satın aldı,en az 4 araca baktı gitti geldi,aslında Alfa Romeo Guilia istiyordu ama parası yetmediği için ve hatları Guilia'yı andırdığı için tercihini bundan yana kullandı.
  • güle güle kazasız belasız kullan

• Aracınız hayırlı olsun,kazasız belasız iyi günlerde kullanınız,

Gerçekten ülkemizde maalesef bu bilinç tam olarak oturmamış durumda,gerçek aile aracı Sw araçlardır,arkada çocuklar geniş ve ferah bir şekilde yolculuk yapar anneleri bile onların yanında sıkış tepiş değil rahat oturur,güvenlidir,bagajı ise anlatılmaz yaşanır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.