Şimdi Ara

Mazda 6 ile Yola Devam (Wagon) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
3
Favori
8.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hayırlı uğurlu olsun, çok güzel bir araç almışsınız, güle güle kullanın.

Hazır mazda 6 kullanıcısını bulmuşken de sorayım, passat variant modeli ile kıyaslarsanız konfor açısından sizce hangisi daha önde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mechanic -- 29 Aralık 2018; 15:48:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pbmax

Araba son sahibini bulmus...

Rip
    Arac baya konforlu oyle insanin inesi gelmiyor,son sahibi olmaya raziyim

Bu arada Turkiyenin aksine Avrupada 2.el degerini en fazla koruyan ve satisi en hizli ilk 3 marka arasindadir mazda , avrupalilarin temel kriteri sorunsuzluk ve guven demem o ki ileride satacak olursam bir kac gune gider diye dusunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mechanic

Hocam hayırlı uğurlu olsun, çok güzel bir araç almışsınız, güle güle kullanın.

Hazır mazda 6 kullanıcısını bulmuşken de sorayım, passat variant modeli ile kıyaslarsanız konfor açısından sizce hangisi daha önde?
    Passat Variant kullanmadim,hic ilgimi de cekmedi acikcasi,bana biraz sade geliyor passat ne bileyim heyecanlandirmiyor.

Fakat eski Polo kullanicisi ve Passatada yolcu olarak binmis biri olarak genel olarak VW kaliteli araclar uretir,ruhsuz ve yavan oluyorlar o ayri konu VW iscilik,izolasyon,ozellikle ic mekanda kullanilan malzeme konusunda mazdadan ileri olabilir fakat is surus kismina gelince Mazda her zaman surus dinamikleri konusunda surucuye hissettirdikleriyle ozel bir marka olmustur ki sloganlarida "Drive together" yani, viraj , dinamizm , direksiyon hissiyati VW grubu araclarina nazaran daha iyi noktada gibi ayrica sorunsuzluk yada gorece olarak tasarima gelince bence Mazda cok daha yukarilarda

• Güzel araba almışsınız. Bu arabanın sedanını kullanma şansım oldu bana göre sınıfında çoğu rakibinden başarılıdır. Keyifli keyifli sürüp gezin mazda aldıysanız artık başka marka kolay kolay almazsınız
  • Konu şöyle bir tad bırakıyor!

Arabayı aldım ama yarın bir gün satacağım, şimdiden yolunuu yapalım gidiş geliş:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuna4242

Konu şöyle bir tad bırakıyor!

Arabayı aldım ama yarın bir gün satacağım, şimdiden yolunuu yapalım gidiş geliş:)
    O vakit konuyu cok yanlis okumussun

Turkiyede yasamiyorum ki yolumu yapayim burada , hatta biraz sasirdim yorumuna cunku ozellikle objektif davrandigimi dusunuyorum aktardigim yorumlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

Arac baya konforlu oyle insanin inesi gelmiyor,son sahibi olmaya raziyim

Bu arada Turkiyenin aksine Avrupada 2.el degerini en fazla koruyan ve satisi en hizli ilk 3 marka arasindadir mazda , avrupalilarin temel kriteri sorunsuzluk ve guven demem o ki ileride satacak olursam bir kac gune gider diye dusunuyorum.

Alıntıları Göster
    Turkiye de yasadiginizi unutmayin..

Arabanin son sahibi olmussunu.

Galerici aksam demistir. Kurtulduk meretten 😬

Life is lesson, u never know before u try demis amerigalilar : )

• Adam yurt dışında

Boş boş laf çarpacam diye uğraşacağınıza konuyu okuyun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 31 Aralık 2018; 11:47:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Eleman alıntıladığı mesajı bile okumamış

• etusch kullanıcısına yanıt
    Adam gitmiş 100 bine 1.0 manuel polo almış, burda mazda 6 alan adama 2.el dersi veriyor...

Güler misin ağlar mısın...

• sedandan nefret eden biri olarak söylüyorum, harika secim yapmışsınız hocam.
  • Kuzenimde 2014 ayni bu renk, kardesinde yine 2014 ve arkadaslarinda 2015 olmak uzere 3 tane var. Aractan tek sıkıntıları turbo motordan gecmeleri sebebiyle performans dan dolayi.

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Adam gitmiş 100 bine 1.0 manuel polo almış, burda mazda 6 alan adama 2.el dersi veriyor...

Güler misin ağlar mısın...
    Foruma uysaydik herkesin mazda almasi gerekirdi.

Çık dışarı bak bakalım ne göreceksin.

Bu forumda yazılanların tam tersini yapacaksın.

Hayatınız yalan

• Baktım,

1.0 manuel poloya 100 bin veren birini göremedim

• Kardeşim hayırlı uğurlu olsun aracın, bakma sen buradaki arkadaşlara. Allah içine sindirsin, güzel araba bende beğeniyorum. Butcemi asmasa alacağım araba. Tr de gitmiyor ok, Sw gitmiyor hatta. Herkesin istediği , ne hikmetse kimsenin almadığı grup. Sanki 4 5 sene yaşayacağımız garanti. Avensis aracım var, mecbur çocuk vs sedan almıştım o dönem. Ama sonraki aracım inşallah Sw olur marka model farketmez :)

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Baktım,

1.0 manuel poloya 100 bin veren birini göremedim
    Sanki kendi cebinden odedin sanane arkadasim ?

3 sene sonra yeni polo ciksa gider alirim yine.

Ne oldugu belli olmaya icerisi petrol kokan surus zevki olmayan arabalara para verecegime sevdigim arabaya veririm.

Soylermisin senin altinda ne var ? ( sallamadan )

• quote:

Orijinalden alıntı: pbmax

Sanki kendi cebinden odedin sanane arkadasim ?

3 sene sonra yeni polo ciksa gider alirim yine.

Ne oldugu belli olmaya icerisi petrol kokan surus zevki olmayan arabalara para verecegime sevdigim arabaya veririm.

Soylermisin senin altinda ne var ? ( sallamadan )

Alıntıları Göster
    Polo guzel arabadir hala evde 2.araba olarak bir Polomuz var 1.2 tsi olani.

Yalniz bu cumleyi Mazda icin mi kullandin anlayamadim burasini ?
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

Polo guzel arabadir hala evde 2.araba olarak bir Polomuz var 1.2 tsi olani.

Yalniz bu cumleyi Mazda icin mi kullandin anlayamadim burasini ?
    quote:

Alıntıları Göster
    Mazda icin veya degil.. birsuru farkli markanin farkli arabalarini kullandim. Onceki arabam w211 di, ondan once z4 um oldu, nissan 370z aracimla buyuk bir kaza gecirdim, range rover sportumda oldu.

Ayni zamanda civic fd6 da kullandim 1 sene.

Civic type r aracimda vardi.

O arkadasin ruyasinda goremeyecegi arabalara sahip oldum ( normalde hayatta boyle cumleler kurmam ) ancak bana kalkip cevremde 100 bin poloya veren gormedim derse o zaman bende derimki... turkiyede son iki comfortline beyaz araba kalmisti. Birini ben aldim, digeride antalya vw bayiisindeydi. O arabada satilmistir muhtemelen.

Simdi kalkmis bana 100 bin polo ya verilirmi diyor.

Foruma uysaydik herkesin mazda 3 sahibi olmasi gerekirdi. Turkiye satis adetlerine baktigimizda 2018 yilinda MAZDA sadece 852 adet satabilmisken, VOLKSWAGEN 58.483 adet satmis.

Artik analiz mi yapar denklem bolme carpma mi yapar bilmem, hesaplasin aradaki farki.

Amerikada 6 sene yasadim, boyle cahil insanlar gormedim.

• Demekki vw Türkiye bile pek ihtimal vermemiş satılacağına. Adamları bi sen şaşırtmışsın Antalyadaki daha muallak
    Stamasalar da sorun değil iki sene sonra stoplarla farları yenileseler yine sen alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etusch -- 31 Aralık 2018; 16:34:4 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.