Şimdi Ara

mazda 3 inceleme tekrar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce kısa süreliğine kullandığım aracım için inceleme yazısı yazmıştım. Fakat incelemenin yetersiz olduğunu lisan-ı münasiple belirten arkadaşlar için tekrar detaylıca incelemeyi aktarıyorum. Mazda 3 konusunda bu forum bana yardımcı olmuştur, teşekkür ederim.

Aracım 2012 model otomatik vites impressive ve 24.000km'de. Yakıt şehir içi 8lt.(yakıt tasarruf cihazı mevcut) Aracı almadan önce test yaptırdım ve herhangi bir sorun çıkmadı.
    Performans düşkünü değilim sakin araç kullanırım. Zaten aracın aman aman bir performansı da yok. Önemli olan sürüş keyfidir benim için.
    Aracı almadan önce c segmentinde nerede ise tüm sedan araçları denedim ve d segmentinden ise bir kaç aracı test ettim. Yaklaşık olarak 15 farklı araçtan içime en çok sinen mazda 3 oldu. İç dizaynı ve yollarda çok fazla görmediğimiz bir araç olması önemli rol oynadı aracı almamda. Görsel beğeniler kişiye özel konular olsa da genel olarak bir değerlendirme yapmak gerekir ise;

Aracın artı yönleri
    1- Sorunsuzluk ( dünya birinciliği var marka olarak )
    2- Malzeme kalitesi ve iç dizaynı
    3- Konfor
    4- Sürüş kalitesi ve yol tutuş
    5- Donanım

Aracın eksileri
    1- Yol sesi daha az olabilirdi
    2- En geç yılda bir servise götürmemiz gerektiğini belirtiyor servisler.

Not: En güzel araç insanın zevkle bindiği araçtır. Önemli olan kazasız belasız yolculuklar yapabilmektir. Tekrar görüşmek dileği ile...

• Yeni konu açmanıza gerek yoktu. Eskisini düzenleyebilirdiniz.
  • Yukarıda yazdıklarınıza inceleme yazısı diyorsanız;

Mümkünse! bir daha inceleme olayına girmezseniz çok memnun oluruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 26 Şubat 2015; 2:06:55 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_66705817/tm.htm

Emek vermeden,ağaçtan meyve alamazsın.
  • Inceleme degilde kullandigin araci ovme yazisi olmus biraz. Tamam guzel araba,cakma püreminyumlara tas cikarir ama malzeme kalitesi,konfor gibi kalemlerde cogu rakiplerinden geri kaldigini bilmelisiniz.
    Neredeyse tamamen sert plastik kullanilan bir aracta malzeme kalitesi cok iyi demek pek dogru degil.
    Donanim konusu da bir muamma. 2014 Mazda 3 lerde 70 binin altinda park sensoru yoktu. 2012 lerde de belli miktarin ustunde bazi donanimlar var. Ama yinede guzel arac tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prydzsnare -- 26 Şubat 2015; 5:40:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnceleme yazısı çok yavan olmuş.

İmpressive donanım orta seviye donanımdir. En alt donanım touring, üst donanım ise mirai dir. İmpressive donanımda sunroof, kör nokta uyarı sistemi, koltuk ısıtma gibi donanımlar bile sabit.

Ben 2010 modeli kullandım ikinci elde o fiyata o donanımda alınabilecek en iyi araba olduğunu düşünüp almıştım.

Malzeme kalitesi sert plastik genelde, süspansiyonlar sert ve yalıtım biraz eksik, otomatik vitesin 4 ileri olması eksi yanları. (4. Viteste 2900 gibi bir devir ile 110 da gidiyor ama insan yinede 5 ve 6. Vitesi arıyor.) Servis ağı sıkıntısı.

Olumlu yanı ise insana ikinci elde f/p bakımı bir araç olması, çok rastlanılan bir araç olmaması, tasarımının bana göre güzel olması.

• valla keyfiniz bilir, aracın internet sitesinde yazan özelliklerini kopyalayacak değilim burada, beğenmeyebilirsiniz çok sorun değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONA 1.6 Dizel ile 3 Gün TEST
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence güzel yazmış ama biraz kısa olmuş..
  • Burasi otomobil genel ve kullanicilarin cogu belki 10 defa mazda 3 incelemesi okumuştur size fazla bize az gelir tesbitleriniz Normal bir arac kullancisina yeterli gelebilir lakin burdaki okuyanlara boş gelir yazdiklariniz.

Daha öncede belirttim daha detayli yazmaniz gerekir.

Detay nedir telwfona program kurarsiniz araç 50 100 150 km hizda icerde kac db gurultu var olcwrsiniz o zaman detay olur.

• yıl olmuş 2015
    hala yakıt tasarruf cihazı diyen adam var ya
    ne yakıt tasarrufu
    neye yarıyormuşşş
  • Hacı olmuyor işte. Bak bu ikinci inceleme, yine olmamış. Üçüncüde daha iyi Şeyler bekliyoruz yoksa Ocak dışı kalırsın. Ona göre.

• Olacak olacak her seferinde daha iyisi olacak

• Bu inceleme de detayın d'si yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.