Şimdi Ara

Mayıs 2010 Masa Üstü Resimleri... (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
737
Cevap
0
Favori
22.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamamda mesala klasör simgesini nasıl değiştircem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fîrzen

Iconları .ico uzantıya çeviremiyorsan bu site yardım edebilir, çok güzel site :http://iconverticons.com/

veya axialis icon workshop

Sağolsun 2smoke abi söylemişti bu programı.

Klasör simgesi değişmek için;

Klasöre Sağ tıkla Properties-->Customize-->Change icon

K. Bakma benimki ingilizce :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Owl City. -- 29 Mayıs 2010; 20:01:56 >

•  Mayıs 2010 Masa Üstü Resimleri...

bunu kastetmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fîrzen
    Iconları .ico uzantıya çeviremiyorsan bu site yardım edebilir, çok güzel site :http://iconverticons.com/

Aynen öyle.Yaz aylarında daha çok yardmcı olablceğm bir konumda olucam.
  • Donatılar da windows gezgini klasörünü sağ tıkla özellikler de, simge değiştir. Sonra masaüstünde kısayol oluştur ve onu görev çubuğuna tuttur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fîrzen -- 29 Mayıs 2010; 20:16:42 >
  • sağolll
  •  Mayıs 2010 Masa Üstü Resimleri...
  • SeVaX iyi gidiyosun ;) başlat simgesini de değiştir bence.
  • SeVaX böyle daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeVaX
     Mayıs 2010 Masa Üstü Resimleri...

Tam anlatmak istedgm gbi olmuş evet ana temanıda ayarlyıp renk uyumu iyi ve sade bir masaüstû olmuş olur
  • sağolun. başlat simgesi öyle daha iyi ya windows 7 kullandığımı daha çok hissediyorum xD
  • bu sefer baya bir değişiklik yaptım deskte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahm-@ -- 30 Mayıs 2010; 6:17:39 >
  • torque89 böyle daha iyi fazla karışık değil
  • normal sağ tıkladığımda veya klasörlere sağ tıkladığımda böle oluyor bu sorunu çözebilecek war mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearles58 -- 30 Mayıs 2010; 10:33:02 >

• Fearles58 cevabı bilmiyorum ama ekstra kullandığın programları teker teker kapatıp denersen bence bulursun
  • WB yi yükledim mac teması wardı 2 tane birinde böle olmuştu diğerini kullanıyodum bişiler yükledim pc kafayı yedi sistem geri yükleme yaptım sonra 2 temadada böle olmaya başladı tema yüzünden yazpıyorda nette 2 tane mac teması war düzgün xp için :S biri max os leopard digeri mac os tiger ya başka tema bulucam yada biri böle problemle karşılaşmışşa onla konuşup öle çözücem diğer temalarda böle yapmıyor sadece bu sölediğim 2 temada böle

edit:Buldum çözümü WB de transparency ayarlarıyla fazla oynamamak gerekiyomuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearles58 -- 30 Mayıs 2010; 11:38:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fearles58
    normal sağ tıkladığımda veya klasörlere sağ tıkladığımda böle oluyor bu sorunu çözebilecek war mı?

Windows blinds kulanıyosun sanırm program craclimi oyüzdn olablr windowsblndsin içinde tema ayarlarnda orasnın ayarıda mevcut onu kurcalamşta olablrsm.programlarn biri yanlş yüklenmş olablr oyüzdn programlari Güvenli modda kurun Güvenli modda kaldırın diye uyarırız hep.

• @Owl City.

Gezinti bölmesini nasıl değiştirdiniz?
  • quote:

WB yi yükledim mac teması wardı 2 tane birinde böle olmuştu diğerini kullanıyodum bişiler yükledim pc kafayı yedi sistem geri yükleme yaptım sonra 2 temadada böle olmaya başladı tema yüzünden yazpıyorda nette 2 tane mac teması war düzgün xp için :S biri max os leopard digeri mac os tiger ya başka tema bulucam yada biri böle problemle karşılaşmışşa onla konuşup öle çözücem diğer temalarda böle yapmıyor sadece bu sölediğim 2 temada böle

Bu yazını görmemiştm o kurduğn tema ayarlarını incele o ayarlarn içinde senin çözümün . ayarlamaylada giderilmiyosa o temadan vazgeç. Pc kafayı yer çünkü bu programlar remin anasını beller 6-10 programa kadar 4gb ram ve 2.2 işlemci rahat götürür xpde vistada götürmez wi7 mod içn kullanmadm. Ve bence translate programlarndan birini kur, bu programları sen tek tek kurucagna translate programı kafadan kursun sonra sen onun kurduğu programları kurcala. Ha son olarak wb de temalar sürümüne göre deişir kullandğn program sürümü ile temanı eşleştr.

• quote:

Orijinalden alıntı: Assasinate

quote:

WB yi yükledim mac teması wardı 2 tane birinde böle olmuştu diğerini kullanıyodum bişiler yükledim pc kafayı yedi sistem geri yükleme yaptım sonra 2 temadada böle olmaya başladı tema yüzünden yazpıyorda nette 2 tane mac teması war düzgün xp için :S biri max os leopard digeri mac os tiger ya başka tema bulucam yada biri böle problemle karşılaşmışşa onla konuşup öle çözücem diğer temalarda böle yapmıyor sadece bu sölediğim 2 temada böle

Bu yazını görmemiştm o kurduğn tema ayarlarını incele o ayarlarn içinde senin çözümün . ayarlamaylada giderilmiyosa o temadan vazgeç. Pc kafayı yer çünkü bu programlar remin anasını beller 6-10 programa kadar 4gb ram ve 2.2 işlemci rahat götürür xpde vistada götürmez wi7 mod içn kullanmadm. Ve bence translate programlarndan birini kur, bu programları sen tek tek kurucagna translate programı kafadan kursun sonra sen onun kurduğu programları kurcala. Ha son olarak wb de temalar sürümüne göre deişir kullandğn program sürümü ile temanı eşleştr.

translate derken transformation demek istedin heralde onlar pc berbatlaştırıyor 1 kere yükledim az daha format attıracaktı o programların çok editlenmesi gerekli çözümü buldum WB de ayarlarla çok oynamışım ondan olmuş

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.