Şimdi Ara

Mayıs 2010 Masa Üstü Resimleri... (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
737
Cevap
0
Favori
22.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fearles58
    hay nerden çıkardım şu konuyu dicemde arada olay warmış benim dediğim vesile olmuş sanırım bu bölüm bence güzel vede bu bölümden baya bişey ögrendim 1-2 düşük seviyeli masaüstü hazırladıktan sonra uzun süreli güzel bişiler yapmaya çalışıyorum bitince koyucam ama bu bölüm o zamana kadar dayanır mı bilmiyorum ki iyişallah dayanır ama bölümünü çöküşünü izlerken kötü bir fikir sayılmaz neyse bence bölüm çok güzel yani niye böyle tatsızlıklar çıkıyor anlamıyorum sanırım bazı başka bölümlerden tanışanlar buraya denk gelince eski mevzuları hatırladı diye tahmin ediyorum iyişallah kapanmaz

Biz aramzda yardmlaştk ve konu orda kapandı deilmi arkadaşm . loko hak veriyorum sana . ben yardıma ihtiyacı olanlara destek içn burdaym yıllardr . Bende yıllar önce ögrenmeye başladm bu işi elbette üstad deilm ama tecrübemdn şüpeniz olmasn.

• Yok zaten sanırım kımsenın yok ben baska bırseyden bahsedıyorum..

Neyse bu arada K1Ng AoKs arkadasım monıtor 40 inc mı buyuk sanırım yada bana oyle geldı.. Desk guzel olmus lacıvert grı renkler cok uyumlu hımm bıraz dusuneyım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lokooo
    Kımse haklı degıl cocuk gıbı tartısıyorsunuz 2smoke hemen hemen aynı yastayız yasına hıc yakısmıyor kardesım bır paylasım yaptın bırak kalsın sılınsın nedemek bundan sonra yapmazsın,,Assasinate sende oyle kardesım konunu sılme yada bundan sonra yapma ama mılletı germe(ıyı nıyetlısın degılsın haklı veya degıl o ayrı konu) suan kı tutumdan bahsedıyorum..

Sevgili lokoo, ben paylaşım yaptım ve tartışma çıktı diye sildirmedim konuyu, soulcube aynı konuyu detaylı olarak anlatmış konu kirliliği olmasın diye sildirdim. Hatta Soul'un yazdıklarına da geyet güzel bir cevap yazmıştım o konu içindeki, konu silindiği için PM ile gönderdim, o da bana kendince haklı olduğu/olmadığı ile ilgili cevabını gönderdi olayda bitti. Önce bunu bir düzeltelim.

Bunun dışında web sayfası içinde sildirmemin sebebi, benden başka kimsenin sayfa yapmamasıydı, doğruyu tam anlamıyla söylemek gerekirsede Soul'a biraz kırılmıştım o sıra bunları paylaşalımmı diye soranda olmayınca silinmesini uygun gördüm.

Paylaşım meselesine gelirsek, ben zaten yeminliyim burda bişey paylaşmaya da anlatmayada, sebebide kesinlikle sizin gibi arkadaşlarım değil bizzat forumun kendisidir. Sorun söylesinler paylaşım diyince 2smoke ne paylaşmıştır diye. 3000 den fazla paylaşımımı/mesajımı sildim ben eski konudan. Ama yinede Soul'un hatrına çorbada tuzumuz olsun dedik bu kadar uğraştı bu bölümü açtırmak için diye.

Son olarak ben özellikle bu konu içinde soul ile hiç bir laf dalaşına girip canınızı sıkmadım, dolayısı ile bu msjını anlamsız buluyorum. Sadece var olan forumumun yeniden aktif hale geldiğini yazdım, Soul art niyet arayayımmı dedi, benden buyur sende gel dedim. MSJ lar silindiği için göremediniz tabi. Daha ne diyebilirim bilmiyorum.

Buyursun Soul kendi cevap versin benimle olan tartışmasının bitip bitmediğine.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Foruma dedim zaten ben sana değil, forumun daha evvelki tutumu devam ediyor bana karşı. Etsin bakalım. En sonunda burda yapılan tüm paylaşmların izinsiz yapıldığı ile ilgli DA yı bilgilendirecem sonra bir sigara yakıp zevkle seyredecem bir forumun çöküşünü.

Bu mesajım la ilgili olarakda yine sizlere karşı bir tavır aldığımı asla düşünmenizi istemem. Bilmeyenler için söylüyorum DA hariç neresi olursa olsun aldığınız şeyleri paylaşmakta sorun yok ama iş DA dan paylaşmaya gelince o eser ne ise onu yapan adamdan izin almak zorundasınız. Çünkü DA kaynaktır, orda yapılan ve koyulan eser direk sahibi tarafından konulmuştur. Bu benim dükkanımdaki malı kendi dükkanında sergilemek ile eş değer ve bunu yaparken bana haber vermiyosun, bir nevi eser sahibinin izni olmadan başka bir sitenin popularitesini arttırıyorsun. Bu da DA kurallarında açıkca belirtilmiş.

E şimdi forumu bu bölümüne baksan 1000 lerce böyle paylaşım var, DH ben sorumlu değilim diyip kurtulurum sanmasın TR yasaları geçerli değil USA da. Biz Türk olarak böyle şeylerin peşine düşmeyiz ama kendimden biliyorum acemilik zamanlarımda yaptığım bir klasör ikonları yüzünden başıma gelmedik kalmamıştı. Hemde ikonları kendim yaptığım halde fikir hırsızlığı ile suçlanmıştım. Yani öyle kopya, modifiye felan bile değildi.

Neyse kıssdan hisse başınızı ağrıtmak istemem, tüm tavrım DH yönetiminedir. Orjinal yazılım diye kendini yırtan DH, Lınux bölümünde ki HACKINTOSH konusuna ve paylaşımlarına çok güzel desteğini vermektedir. APPLE a.ş duysa ne olucak acaba. Yine aynı DH imzalardaki kişilerin kendi özel sitelerine olan linklere veya avatar ın altındaki blog linklerine izin vermektedir. Gel gelelim konu 2smoke olunca 2smoke site ismi yazamaz sebebi reklamdır. Nasıl reklamdır, 3 kuruşluk SMF forumu olan, içinde birtane warez bulunmayan, üye mecburiyeti veya reklam barındırmayan kendi halinde bir desktop forumu olduğu için.

Aman nemelazım belki DH ın gelirini düşürürüz.

Başınızı ağrıttıysam affola. Kalın sağlıcakla.

• tartışma bitti tabiki, fikir ayrılıkları tabiki olacak bu fikir ayrılıkları ama sert geçer ama tatlı...

ama başka arkadaşlar yanlış şekilde sakız gibi uzatıyor olayı nedenini bilmiyorum...

neyse uzatmaya gerek yok paylaşıma eğlenceye devam
  • Dikat ettinizmi arkadaşlar
    masaüstü temalarındaki bir ayrıntıyı
    temaların neredeyse tümünün ikonları SAĞ tarafta
    neden insanların çoğunluğu SAĞ elini kullanırken
    bilgisayarlardaki tüm sistem ikonları SOL tarafta aslında kullanım kolaylığı açısından çok saçma değilmi
    bizler solakmıyızkii
    ama arap kökenli ülkelerde windows tamamen ters
    bende tüm sistemin ters olduğu türkçe bir tema istiyorum varmı böyle birşey...
    bu arada temalar gerçekten süperr.....
  • Eyw..
  • dallass çok enteresan bir tespit

masa üstü simgelerini sağdan sola taşıyabilirsin böylelikle ters olabilir, pencerelerin kapatma küçültme simgelerini ufak bir programla sağdan sola taşıyabilirsin, win7 için bir yerde görmüştüm pencerelerdeki gezinti bölümünü soldan sağa taşıyabilirsin böylelikle bir nebze olsun sistemin ters olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

dallass çok enteresan bir tespit

masa üstü simgelerini sağdan sola taşıyabilirsin böylelikle ters olabilir, pencerelerin kapatma küçültme simgelerini ufak bir programla sağdan sola taşıyabilirsin, win7 için bir yerde görmüştüm pencerelerdeki gezinti bölümünü soldan sağa taşıyabilirsin böylelikle bir nebze olsun sistemin ters olur

dostum uzun süredir bunu düşünüyordum gerçektende enteresan bir durum değilmi
    ama temalarda bize gösteriyorki sağa doğru bir dönüş varki bunu
    win 7 yi yüklediğimde sağ tarafa alınan masaüstünü göster simgesinin
    sağ tarafta daha çok rahat kullanılabilir olduğu dikkatimi çekmişti
    konu geçmişken
    quote:

pencerelerin kapatma küçültme simgelerini ufak bir programla sağdan sola taşıyabilirsin

bu gibi küçük prolara gerek kalmadan arabi sistem bir türkçe WİN7 yokmudur.....

• quote:

Orijinalden alıntı: dallass

quote:

konu geçmişken
    quote:

pencerelerin kapatma küçültme simgelerini ufak bir programla sağdan sola taşıyabilirsin

Mac OS :) Windows kullandıktan sonra alışman zor, tuş kısayolları değişik çünkü

• biliyorum kızmayın tabiki yeri değil ama şu sorunuma bir el atın arkadaşlar kafayı yiycem
    http://forum.donanimhaber.com/m_40115471/tm.htm

(not:bu mesaj editlenicektir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

quote:

quote:

konu geçmişken
    quote:

Hangi sürümünü indirdin ? Geçenlerde indireyim dedim bikaç Sürümü çıktı karşıma.. Sanal Sistem olarak kurup nasıl birşey olduğunu görmek istiyorum.

• @soulcubee

Evet XP.

@pathetic09 7

7000 küsür font içinden o font denk gelmiş. :) Sürekli değiştiyorum bakalım, uygun birtane buluruz belki.

@lokooo

21,5' monitör o kadar da büyük değil aslında. :)
  • Mac te ikonlar sağda otomatik düzende, yani windowsla tam ters, windowsda ikonlar solda, küçült büyült tuşları sağda, mac te tam tersi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLcat[R]aZ

quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

quote:

quote:

konu geçmişken
    quote:

Hangi sürümünü indirdin ? Geçenlerde indireyim dedim bikaç Sürümü çıktı karşıma.. Sanal Sistem olarak kurup nasıl birşey olduğunu görmek istiyorum.

iAtkos v7 :) Aslında 6.34lük sürümü çekecektim, ama double layer dvd yoktu.

• Yorumlarınızı bekliyorum

Mayıs 2010 Masa Üstü Resimleri...

KULLANDIKLARIM

Not:Murat abiye yardımlarından dolayı teşekkür ederim

• furkan cok basarılı bı calısma bence tebrıkler stackdocket görev cubuguna nasıl ekledın bu arada ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Öncelikle Furkan mac ile bi alakan yok yani yaptığın şey mac'e benzemiyor renkli sade bir masaüstü ve çok hoş . Buyüzden o cad skinini değiştirmeni öneriyorum .Hiç uymamış çok alakasız durmuş ve kaba bi skin. Galiba şu saat yanındaki ağ bağlantıları iconunu görünmez hale getirirsen iyi olur diğerleri renk uyumlu ama o sırıtıyor gibi geldi . Opera değil Firefox kullanmanı öneririm :) Soldaki iconlar güzel tepeden askılı bi dock kullansan renkli iconlarla ve barındaki iconları kaldırsan bide öyle denesen değişik olabilir sanki ama böyleside hoş ve güzel . Kısacası sade hoş bir desk . Çalışmaya devaaam :)
  • Teşekkürler , standalone için kısayolu oluşturuyosun sonra sağ tıklayıp görev çubuğuna tutturuyosun ( windows 7 için )
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.