Şimdi Ara

Mayıs 2010 Masa Üstü Resimleri... (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
737
Cevap
0
Favori
22.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ortadaki dock çok hoş olmuş ilk , wallpaper sandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan* -- 28 Mayıs 2010; 14:42:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLcat[R]aZ

@Fîrzen
    Bence Desk'deki Klasörleri ve Geri Dönüşüm kutusunu kaldır.Onların yerine Avedesk veya Bir Dock Kullan daha hoş olur..

Arka planda daha falza program çalıştırmak istemiyorum hocam bir objeckdock var. Simgelere bi ayar çekicem de uygun paket bulabilsem..

Furkan* sağol :) gerçekten de çok tatlı oldu.

Edit : Simgeleri değiştirdim, temayı da siyah yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fîrzen -- 28 Mayıs 2010; 16:40:33 >
  • @Furkan* geçen gün gördüm ama bir şeyler yazamadım, bence gayet hoş ve uyumlu olmuş. Emek var göze çarpıyor, bende gölgeden bahsedecektim ki o konu geçilmiş bile. Ama çok hoşuma gitti altını üstünü sağını solunu çizdim yani :D
  • @Firzen
    Önemli değil

@darkcavalary
    Teşekkür ederim ,uğraştırdı biraz ama değdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan* -- 28 Mayıs 2010; 21:32:43 >
  • Firzen
    Hakkaten ortadaki dock çok tatlı durmuş. Müzik benim için de çok önemlidir bu yüzden iyi bir ilham kaynağı oldu bana.
  • re-storm sağol, ilham kaynağı olmuşsam ne mutlu bana :)
  • @Assasinate
    @re-storm

teşekkürler önerileriniz ve güzel yorumlarınız için,aslında dock un yerini bende sevmiyorum ama başka yer bulamadım,denemediğim yer kalmadı desem yeridir,sağdaki rainmeter skinleri hoşuma gidiyor aslında,sistemi takip etmeyi seviyorumwallpaperda o dolaplar yerine bir pencere yada kapı tarzı bişey olsaydı yerleşimim biraz daha güzel olabilirdi,dolapların olduğu tarafa hiç birşey yakıştıramadım...
  • buda benden biraz +18 gibi
     Mayıs 2010 Masa Üstü Resimleri...
  • @veysel_lowe
    Resmi Simage şeklinde yayınlarsan daha iyi olur..
  • Özellikle Furkan*
    ve diğer arkadaşların yardımlarıyla Hepinizin emeğine sağlık

Mayıs 2010 Masa Üstü Resimleri...
  • @veysel_lowe
    O resimle dikkat çekmiyomusun evde :) bu sonmoda rainmakerlar hiç yakışmıyor hiç beğenmiyorum iconlar falan iyi hoşta çok gereksiz yerlerde gereksiz o rainlar falan ... Resim güzel ona laf yok :D üst bölümde renk karmaşası olmuş gri siyah falan hoş görünmüyor göze çarpıyor temanın kensinden mi yoksa bir sorun mu var. objecktbar öneririm en son baya çözmüştüm çok karışık ve uğraşmak istiyor ama sonucu süper oluyor az ps bilgisi ve programın iç dosyalarını kurcalaman yetiyor tabi cracklemeden bişey yapma işe yaramıyor program crackli olsun yani . Docktaki iconlarında diğer arkadaşa dediğim gibi aynı renk tonunda kullanıcağına tek tek tasarlanmış iconalrdan kullansan daha bi hoş durabilir. Kolaygelsin...
  • @SeVaX
    Al bide burdan yak :) olmuşmu o sağ taraftaki raindmakermıdır nedir saçma programın abidik eklentileri :) Ortamın siyah beyaz havasına şu alttaki renkli iconlar olmamış . Şu deskte kullandığın iconlardan kullansaydın aşağıdada güzel olurdur . Sağ tarafı yok edip hdd iconlarını yukarıyoa doğru geriye kalan iconlarıda sağa yaslı şekilde yapabilirsin bence . Wallapaper'ının sağ alt köşesindeki yazıyıda küçük bi operasyonla yoketsen çok daha güzel olur . Kolaygelsin ...
  • @Assasinate

selam ben öğrenci evinde kalıyorum problem olmuyor :)

tema konusunda fikirlerin icin saol zaten pek iyi sayılmam daha amatör duzeyde oldugumu bılıyorum..

objectbar hiç kullanmadım nasıl bişi rocketdock benım wın 7 de kayıt yapmıyor omu bahsettıgın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

@Assasinate

tema konusunda fikirlerin icin saol zaten pek iyi sayılmam daha amatör duzeyde oldugumu bılıyorum..

objectbar hiç kullanmadım nasıl bişi rocketdock benım wın 7 de kayıt yapmıyor omu bahsettıgın ?

Ben de butür wallpaperlar kullanmayı çok severim arşiv var :D ama eve giden gelen fazla olduğu için kötü sonuçlar aldım :D o yüzden bu tür tema değişiklikleriyle avutuyorum :D
  • HAHAHA Bigün @penkala ile bu tip resimlerden konuşuyorduk tema ana konusnda hala duruyordur o yazışmalar :) Adamın teki geldi işte HD Wallpaperlar falan var güzel ablalar falan var :):) neyse adam çıktı bizi terbiyesiz ahlaksız ilan etti ki görmeyin :D ne utanmazlığımız kaldı ne bişey az gülmemiştim :) görende direk obiçim fotoğraf falan sancak arşivine desktek olursa ana konumuzu baştan bi incele @Firzen
  • quote:

@Assasinate

Tam 6 ay oldu bu işlerden uzak kalalı. ben xp'den mac os'a değişim yapıyordum Da'da Lylndn bakabilirsin orada objectbar'ı kullandım wi7 ile uyumunu bilmiyorum ama cracklemek gerekiyor restartlarda yaptıklarını siliyor program falan filan öyle yani :)
  •  Mayıs 2010 Masa Üstü Resimleri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assasinate

quote:

@Assasinate

Tam 6 ay oldu bu işlerden uzak kalalı. ben xp'den mac os'a değişim yapıyordum Da'da Lylndn bakabilirsin orada objectbar'ı kullandım wi7 ile uyumunu bilmiyorum ama cracklemek gerekiyor restartlarda yaptıklarını siliyor program falan filan öyle yani :)

anladım

• Rain Meter'da Masaüstünü Göster'e tıklandığında kaybolma sorunu giderildi mi?

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.