Şimdi Ara

Mayıs 2010 Masa Üstü Resimleri... (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
737
Cevap
0
Favori
22.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Assasinate

HAHAHA Bigün @penkala ile bu tip resimlerden konuşuyorduk tema ana konusnda hala duruyordur o yazışmalar :) Adamın teki geldi işte HD Wallpaperlar falan var güzel ablalar falan var :):) neyse adam çıktı bizi terbiyesiz ahlaksız ilan etti ki görmeyin :D ne utanmazlığımız kaldı ne bişey az gülmemiştim :) görende direk obiçim fotoğraf falan sancak arşivine desktek olursa ana konumuzu baştan bi incele @Firzen

Anakonunuzun linkini yazabilirmisin usta?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fîrzen

quote:

HAHAHA Bigün @penkala ile bu tip resimlerden konuşuyorduk tema ana konusnda hala duruyordur o yazışmalar :) Adamın teki geldi işte HD Wallpaperlar falan var güzel ablalar falan var :):) neyse adam çıktı bizi terbiyesiz ahlaksız ilan etti ki görmeyin :D ne utanmazlığımız kaldı ne bişey az gülmemiştim :) görende direk obiçim fotoğraf falan sancak arşivine desktek olursa ana konumuzu baştan bi incele @Firzen

Ana Konu 355 sayfa yalnız

• quote:

Orijinalden alıntı: preacion

Rain Meter'da Masaüstünü Göster'e tıklandığında kaybolma sorunu giderildi mi?

Yok ama ben winkey+m ye alıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

Detaylar İçin:http://oowlcityy.deviantart.com/art/Wild-Colors-165696741

Güzel olmuş , findexeri beğendim birazdan bende yapıcam ama bi sorun var firefoxda aynı temayı kuruyorum seninki gibi olmuyor

Mayıs 2010 Masa Üstü Resimleri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan* -- 29 Mayıs 2010; 17:21:19 >

• quote:

quote:

quote:

Vazgeçtim

• @Fîrzen Oku Oku için açılır.

quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

quote:

Detaylar İçin:http://oowlcityy.deviantart.com/art/Wild-Colors-165696741

Güzel olmuş , findexeri beğendim birazdan bende yapıcam ama bi sorun var firefoxda aynı temayı kuruyorum seninki gibi olmuyor

Mayıs 2010 Masa Üstü Resimleri...

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/14762/ Bunu da kur, sonra ayarları karıştırırken Aero diye bir şey görürsün zaten.

• Oku oku diyosun da Owl City. link veren yok :)
  • Teşekkürler
  • quote:

Oku oku diyosun da Owl City. link veren yok :)

http://forum.donanimhaber.com/m_5309589/tm.htm
  • quote:

Oku oku diyosun da Owl City. link veren yok :)

Al sana Link..
    http://forum.donanimhaber.com/m_5309589/tm.htm
  • Furkan*, aLcat[R]aZ eyvallah :)
  • Heh vermişler link hadi kolaygele :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Vazgeçtim

Telefonda 560 sayfa :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Vazgeçtim

Telefonda 560 sayfa :)

Usta Burdaki hatun kim ya wallpaper ı bulabilir misin bana?

• O kızı bilemem ancak japon modellerinin bulunduğu bi dosyam var şuan olmaz ama biara paylaşırım :) sen incele ana konuyu daha güzelleri var
  • quote:

O kızı bilemem ancak japon modellerinin bulunduğu bi dosyam var şuan olmaz ama biara paylaşırım :) sen incele ana konuyu daha güzelleri var

Çok iyi olur :)

Şuan download yapıyorum baya bi kastı sayfa hepsi açılmıyor ama sık kullanılanlara aldım araştırmadan bırakmam

Sağol..
  • quote:

quote:

O kızı bilemem ancak japon modellerinin bulunduğu bi dosyam var şuan olmaz ama biara paylaşırım :) sen incele ana konuyu daha güzelleri var

Çok iyi olur :)

Şuan download yapıyorum baya bi kastı sayfa hepsi açılmıyor ama sık kullanılanlara aldım araştırmadan bırakmam

Sağol..

Bazısının anlamak işine gelmesede çok büyük emek var o konuda hiçbişeye benzemez o dönemki hava bozulmasaydı keşke nekadar keyifliydi nekadar güzeldi neyse :)

• quote:

@SeVaX
    Al bide burdan yak :) olmuşmu o sağ taraftaki raindmakermıdır nedir saçma programın abidik eklentileri :) Ortamın siyah beyaz havasına şu alttaki renkli iconlar olmamış . Şu deskte kullandığın iconlardan kullansaydın aşağıdada güzel olurdur . Sağ tarafı yok edip hdd iconlarını yukarıyoa doğru geriye kalan iconlarıda sağa yaslı şekilde yapabilirsin bence . Wallapaper'ının sağ alt köşesindeki yazıyıda küçük bi operasyonla yoketsen çok daha güzel olur . Kolaygelsin ...

o simgeleri nası değiştircemkine?( başlatın yanındakiler..9
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeVaX

quote:

@SeVaX
    Al bide burdan yak :) olmuşmu o sağ taraftaki raindmakermıdır nedir saçma programın abidik eklentileri :) Ortamın siyah beyaz havasına şu alttaki renkli iconlar olmamış . Şu deskte kullandığın iconlardan kullansaydın aşağıdada güzel olurdur . Sağ tarafı yok edip hdd iconlarını yukarıyoa doğru geriye kalan iconlarıda sağa yaslı şekilde yapabilirsin bence . Wallapaper'ının sağ alt köşesindeki yazıyıda küçük bi operasyonla yoketsen çok daha güzel olur . Kolaygelsin ...

o simgeleri nası değiştircemkine?( başlatın yanındakiler..9

En basiti .png iconları .ico ya çevirirsn normal simgeye gelir sag tuş tıklar özelliklerndn iconu deiştrir uygula der alttan kaldrır asıl bulundugun yerdn tekrar sürüklersin alt bölüme .

• Iconları .ico uzantıya çeviremiyorsan bu site yardım edebilir, çok güzel site :http://iconverticons.com/
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.