Bildirim
Mayıs 2010 Masa Üstü Resimleri... (35. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fearles58
quote:
Orijinalden alıntı: Assasinate
quote:
WB yi yükledim mac teması wardı 2 tane birinde böle olmuştu diğerini kullanıyodum bişiler yükledim pc kafayı yedi sistem geri yükleme yaptım sonra 2 temadada böle olmaya başladı tema yüzünden yazpıyorda nette 2 tane mac teması war düzgün xp için :S biri max os leopard digeri mac os tiger ya başka tema bulucam yada biri böle problemle karşılaşmışşa onla konuşup öle çözücem diğer temalarda böle yapmıyor sadece bu sölediğim 2 temada böle
Bu yazını görmemiştm o kurduğn tema ayarlarını incele o ayarlarn içinde senin çözümün . ayarlamaylada giderilmiyosa o temadan vazgeç. Pc kafayı yer çünkü bu programlar remin anasını beller 6-10 programa kadar 4gb ram ve 2.2 işlemci rahat götürür xpde vistada götürmez wi7 mod içn kullanmadm. Ve bence translate programlarndan birini kur, bu programları sen tek tek kurucagna translate programı kafadan kursun sonra sen onun kurduğu programları kurcala. Ha son olarak wb de temalar sürümüne göre deişir kullandğn program sürümü ile temanı eşleştr.
translate derken transformation demek istedin heralde onlar pc berbatlaştırıyor 1 kere yükledim az daha format attıracaktı o programların çok editlenmesi gerekli çözümü buldum WB de ayarlarla çok oynamışım ondan olmuş
Yok ben translate demek istedm çünkü senin dediğn tek bi program ben dönüştren programlardn diyerek hepsini kapsasın istedim. flyosx mi ne vardı onu kullanmştm ama sırf açılış ekranı sesler efektler eklentilerini kurdurttm bar içn objectbar dock içn rocket bazen object kullandğm oluyodu, cdart vs. vs.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
WB yi yükledim mac teması wardı 2 tane birinde böle olmuştu diğerini kullanıyodum bişiler yükledim pc kafayı yedi sistem geri yükleme yaptım sonra 2 temadada böle olmaya başladı tema yüzünden yazpıyorda nette 2 tane mac teması war düzgün xp için :S biri max os leopard digeri mac os tiger ya başka tema bulucam yada biri böle problemle karşılaşmışşa onla konuşup öle çözücem diğer temalarda böle yapmıyor sadece bu sölediğim 2 temada böle
Bu yazını görmemiştm o kurduğn tema ayarlarını incele o ayarlarn içinde senin çözümün . ayarlamaylada giderilmiyosa o temadan vazgeç. Pc kafayı yer çünkü bu programlar remin anasını beller 6-10 programa kadar 4gb ram ve 2.2 işlemci rahat götürür xpde vistada götürmez wi7 mod içn kullanmadm. Ve bence translate programlarndan birini kur, bu programları sen tek tek kurucagna translate programı kafadan kursun sonra sen onun kurduğu programları kurcala. Ha son olarak wb de temalar sürümüne göre deişir kullandğn program sürümü ile temanı eşleştr.
translate derken transformation demek istedin heralde onlar pc berbatlaştırıyor 1 kere yükledim az daha format attıracaktı o programların çok editlenmesi gerekli çözümü buldum WB de ayarlarla çok oynamışım ondan olmuş
Yok ben translate demek istedm çünkü senin dediğn tek bi program ben dönüştren programlardn diyerek hepsini kapsasın istedim. flyosx mi ne vardı onu kullanmştm ama sırf açılış ekranı sesler efektler eklentilerini kurdurttm bar içn objectbar dock içn rocket bazen object kullandğm oluyodu, cdart vs. vs.
anladım sağol indirip kurcalarım :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: tamas
@Owl City.
Gezinti bölmesini nasıl değiştirdiniz?
Findexer googleda araştır -
Uzun zamandır DH'ye üye girişi yapmıyordum ama sürekli takip ediyorum. W7'den sonra XP'ye dönüp bir ss de ben paylaşayım dedim. :)
Detaylar için;
http://aoks.deviantart.com/art/Back-On-Blue-165796575
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K1Ng AoKs -- 30 Mayıs 2010; 12:58:19 >
-
translate değil transformation
translate tercüme demek , transformation ise dönüştürme demek, çeviri çevirmek çevrilen kelimeleri kullanım örneği "türkçeden ingilizeye çevirdim" şeklinde kullanılır, ancak xp'den mac os'a çevirmek derken çevirmek kelimesi o anlamda değil dönüştürme anlamında kullanılır, her türkçe kelime farklı anlamlar ifade edebilir ama kelimenin asıl ingilizcesi o bahsettiğin anlamı ifade etmezyanlış yönlendirme yaptığının farkında değilsin aslında anlatmak istediğin doğru ama seçtiğin kelime çevirisi yanlış zaten arkadaşta orda belirtmek istedi sana ama bilmediği başka bir olay var sanıp sessiz kaldı
bende insanca sana bir yanlışını düzeltmen için uyardım seni okadar
Fearles58 çözümü bulduğuna sevindim yarım saattir senin soruna netten bakıyordum
K1Ng AoKs bu xp mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 30 Mayıs 2010; 17:39:31 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: K1Ng AoKs
Uzun zamandır DH'ye üye girişi yapmıyordum ama sürekli takip ediyorum. W7'den sonra XP'ye dönüp bir ss de ben paylaşayım dedim. :)
Detaylar için;
http://aoks.deviantart.com/art/Back-On-Blue-165796575
Hehe işte benden biri daha XP ye MAC modu :). Kullandığın font pek hoşuma gitmedi onun dışında gayet iyi.Torrentten Eurovision şarkısı ha :).Ben sadece beğendiklerimi tek tek çekiyorum :).
-
Saldıran kim sen mi ben mi ? biz o arkadaşla anlaştk kimse gerilmedi . ama merak etme senin ilacın bende zamanı var bekle -
quote:
Saldıran kim sen mi ben mi ? biz o arkadaşla anlaştk kimse gerilmedi . ama merak etme senin ilacın bende zamanı var bekle
Şu konuda gereksizliklerindn bıkmış okadar çok üye varki bazen takındığn tavrı deiştrmen gerekir sen hala anlamış deilsn yazık ben ogün orda el uzattm o eli geri teptin ve son yaptıkların peki tamam yalnız kalınca nie böyle oldu deme. -
quote:
Orijinalden alıntı: Furkan*
quote:
Orijinalden alıntı: tamas
@Owl City.
Gezinti bölmesini nasıl değiştirdiniz?
Findexer googleda araştır
Teşekkürler -
tartışmalarınızı pmden sürdürsenizde burası dagılmasa !!!
-
haklısın TenZen_18 zaten "gereksiz" mesajlarımı sildim konu kirliliği yaratılmasına yardımcı olduğum için özürdilerim -
Forumu açtık dedik msjlar silindi, ancak bu kadar ucuz olunabilirdi. Tebrik ediyorum. -
abi vala suçum yok özür dilerim sanırım gereksiz tartışmalar arasında kaynadı, linkin ayrıca linkler konusundada var -
Foruma dedim zaten ben sana değil, forumun daha evvelki tutumu devam ediyor bana karşı. Etsin bakalım. En sonunda burda yapılan tüm paylaşmların izinsiz yapıldığı ile ilgli DA yı bilgilendirecem sonra bir sigara yakıp zevkle seyredecem bir forumun çöküşünü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 30 Mayıs 2010; 18:55:51 > -
güzel fikir
-
-
Arkadaslar nedır olay yaa,,gercekten sıktınız haa...2smoke kardesım senı tanımam Assasinate senıde tanımam soulcubee senıde tanımam kardesım,,hatta burdakı kımseyı tanımam burdakı kımsede benı,belkı tanır dıger forumlardan neyse oda bana kalsın..
Kımse haklı degıl cocuk gıbı tartısıyorsunuz 2smoke hemen hemen aynı yastayız yasına hıc yakısmıyor kardesım bır paylasım yaptın bırak kalsın sılınsın nedemek bundan sonra yapmazsın,,Assasinate sende oyle kardesım konunu sılme yada bundan sonra yapma ama mılletı germe(ıyı nıyetlısın degılsın haklı veya degıl o ayrı konu) suan kı tutumdan bahsedıyorum..
soulcubee sende ıı nıyetlı olabılırsın ama konu nedır bılmem ılgılendırmezde Assasinate ıı nıyetle bısıler yaptı bence guzel konuyduda neyse hem smoke hemde ona bıraz bariz olarak cıkıstıgını hıssettım,,oyle yada boyle haklısın yada haksız gerek yok bu konulara tutumlara..
Ben 1 kere yazdım cunku gercekten bısıler ogrendıgım zevk aldıgım bır bolum olarak sızın bu konusma ve tutumlarınızdan sıkıntı geldı,,ya kımse paylasım yapmazsın yada yapıyorsada ortalıgı kasmasın kasacak olanda pm denen bırsey var ordan devam etsın benı ve bu bolumdekı zevk alan arkadasları sıkmayın..
-
rahatsızlık verdiğim için tekrar özürdilerim üsttede dedim sildim mesajlarımı -
hay nerden çıkardım şu konuyu dicemde arada olay warmış benim dediğim vesile olmuş sanırım bu bölüm bence güzel vede bu bölümden baya bişey ögrendim 1-2 düşük seviyeli masaüstü hazırladıktan sonra uzun süreli güzel bişiler yapmaya çalışıyorum bitince koyucam ama bu bölüm o zamana kadar dayanır mı bilmiyorum ki iyişallah dayanır ama bölümünü çöküşünü izlerken kötü bir fikir sayılmaz
neyse bence bölüm çok güzel yani niye böyle tatsızlıklar çıkıyor anlamıyorum sanırım bazı başka bölümlerden tanışanlar buraya denk gelince eski mevzuları hatırladı diye tahmin ediyorum iyişallah kapanmaz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X