Şimdi Ara

Max Payne 3 (2012) [ANA KONU] (169. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.919
Cevap
10
Favori
257.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler oyunu ps3e 2.el almayi dusunuyorum kod,online pass falan varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: woodgate

ya arkadaş herşey iyi de oyun bitene kadar konuşuyor adam bi rahat ettirmiyor ne zaman boş kalsa kendi kendine konuşuyor ırz düşmankı

:) Aynen bu ara sahneleri geçmenin bir yolu yok mu? Her çatışmadan sonra mırıldanmaları dinlemek zorundamıyız?
  • Arkadaşlar, Rockstar Games Social Club'a oyun içinden girişlerde yanlış kullanıcı adı veya yanlış parola hatası alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
  • Ya beyler çok fazla oyuncu bulamıyorum,nerde bu insanlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: astralll

quote:

Orijinalden alıntı: woodgate

ya arkadaş herşey iyi de oyun bitene kadar konuşuyor adam bi rahat ettirmiyor ne zaman boş kalsa kendi kendine konuşuyor ırz düşmankı

:) Aynen bu ara sahneleri geçmenin bir yolu yok mu? Her çatışmadan sonra mırıldanmaları dinlemek zorundamıyız?

ENTER tuşu ile geçebilirsin...
  • arkadaşlar galba chapter IX de sokaklara açılan kapıdan önceki odada bilardo masası falan vardı herşeyin içinden geçiyodum sokağa çıktım nsağa doğru gidince birden aşağa doğru düştüm şehir falan yok oldu turuncudan başka bişi göremedim start a bastım bişey olmadı kapayıp tekrar açınca aöalıştı
  • Online Hardcore modu niye kimse oynamıyor?
  • Yapay zeka fena değil mi bana mı öyle geldi..
    Saklanıyorlar yer değiştiriyorlar bazıları direkt üstüne geliyor..Sayıları azaldıkça daha fazla saklanmaya başlıyorlar..Saklandıkları yerden sadece kolunu çıkararak ateş edenlerde var..

12 ve 13. bölümler zordu ya..

Özel kuvvetler hem keskin nişancı hem zırhları kuvvetli hemde sayıca çoklar..
    Oyunun başlarındaki don paça brezilyalı serserilere benzemiyorlar..

Oyunu şimdi bitirdim..Son boss fight biraz zorladı ama 1 saat gibi bir uğraş sonucu son bölümü geçebildim..
    Hava alanında da 2 kere takıldım ..
    Sakin olunca sorun olmuyor ateş altında paniklersen kötü..

Sonu güzeldi..Film tadında oyundu..10 üzerinden 9 alır..
    Kimse çıkıpda Max Payne serisini batırmış lar demesin lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Budfox -- 25 Ağustos 2012; 19:30:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Budfox

Yapay zeka fena değil mi bana mı öyle geldi..
    Saklanıyorlar yer değiştiriyorlar bazıları direkt üstüne geliyor..Sayıları azaldıkça daha fazla saklanmaya başlıyorlar..Saklandıkları yerden sadece kolunu çıkararak ateş edenlerde var..

12 ve 13. bölümler zordu ya..

Özel kuvvetler hem keskin nişancı hem zırhları kuvvetli hemde sayıca çoklar..
    Oyunun başlarındaki don paça brezilyalı serserilere benzemiyorlar..

Oyunu şimdi bitirdim..Son boss fight biraz zorladı ama 1 saat gibi bir uğraş sonucu son bölümü geçebildim..
    Hava alanında da 2 kere takıldım ..
    Sakin olunca sorun olmuyor ateş altında paniklersen kötü..

Sonu güzeldi..Film tadında oyundu..10 üzerinden 9 alır..
    Kimse çıkıpda Max Payne serisini batırmış lar demesin lütfen..

12 yine biraz kolaydı da dediğin gibi 13 zordu baya uğraştığımız adamların hepsi özel harekatçı gibi adamlar olunca bir de hardta oynadın mı cidden oyunun en zor bölümüydü

• Oyunu Xbox da 3 kere bitirdim Old School zorluk seviyesinde son boss'u 30 dk da gecebildim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Playstore'dan aldım oyunu, şuan indiriyorum. Gelen aktivasyon kodunu nereye gireceğiz ve herhangi bir sorun çıkar mı? Playstore üzerinden alan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekulac

Beyler oyunu ps3e 2.el almayi dusunuyorum kod,online pass falan varmı?

rockstar oyunlarında kod olmaz
  • Beyler Chapter 5'i bitiriyorum tam herşey yavaşlıyor bizim tekneden adamlara ateş ediyorum falan sonra kaçıp gidiyolar bölümün orada bitmesi gerekip bi intro gitmesi lazım ama bende intro girmeden max konuşuyor biraz sonra oyun beni bölüm seçme ekranına atıyo. Yani anlayacağınız 5. bölümü kaç kez bitirsemde 6 ya geçemedim -.- yok mu bunun bi yolu ?
    bu arada oyunu silip tekrar yükledim ama save'lerimi silmedim acaba ondan mı düzelmedi ?o.O
  • Forumdan bir arkadaştan Xbox gamepad aldıktan sonra oyuna tekrar aşık oldum diyebilirim.

Multisinde ortalığı birbirine katıyorum.
    Her girdiğim maçta birinciyim

Geçen,38 lvl bir adam,(ben 6.level'ım),6.level'a göre çok iyi oynuyorsun dedi
    Ben de teşekkür ettim.Ama gerçekten çok iyi oynuyorum.

İsteyen eklesin,kapışalım.(daha önce de yazmıştım nickimi ama kimse eklemiyor).Çok ölü buralar.

• Nickin nedir bı daha yazarmısın
  • Oyuna daha yeni başladım PC'de. Multiplayer kısmına giriyorum, playlist'ten free aim seçip rookie team deathmatch'a girmeye çalışıyorum fakat beklememe rağmen hiçbir oyuna giremiyorum. Multi olarak oynayan hiç yok mu yoksa bende mi sorun var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

Oyuna daha yeni başladım PC'de. Multiplayer kısmına giriyorum, playlist'ten free aim seçip rookie team deathmatch'a girmeye çalışıyorum fakat beklememe rağmen hiçbir oyuna giremiyorum. Multi olarak oynayan hiç yok mu yoksa bende mi sorun var?

ben de de öyle oluyodu,artık açılıyor ama.
    rahatça girebiliyorum soft lock da ama.

Nickim:SamFLYNN95
  • güncelleme gelmiş yine
  • Arkadaşlar güncellemeyi yaptıktan sonra sniper kullanmak bı ölüm oldu nişanlama ekranı olmadan vurmaya çalışıyorum bunun bı çözümü varmı lütfen YARDIM edin TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

Oyuna daha yeni başladım PC'de. Multiplayer kısmına giriyorum, playlist'ten free aim seçip rookie team deathmatch'a girmeye çalışıyorum fakat beklememe rağmen hiçbir oyuna giremiyorum. Multi olarak oynayan hiç yok mu yoksa bende mi sorun var?

oyunun orijinal muhtemelen, google'ın dns'ini kullanırsan eğer muhtemelen sorunsuz lobby'lere girebilirsin
  • 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.