Bildirim
Max Payne 3 (2012) [ANA KONU] (168. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sam.Fisher
quote:
Orijinalden alıntı: Tornado42
oyuna kaç dlc çıkacak her çıkan dlc için para mı ödeyeceğizbir de 29.99 $ lık paket neyin nesi tam olarak
7 tane çıkacak diye biliyorum (bol içerikli). Bir de küçük çaplı 1 harita ekleyen, 1 karakter ekleyen DLC'ler var. Hepsi paralı değil, bu ay içinde gelecek bir DLC ücretsiz olacak Haziran'da gelen Gorilla Warfare de ücretsizdi. Zaten ücretli olunca da öyle 15-20 dolar olmuyor. Social Club'da 5,99$ Local Justice, Steam'de 4,50 dolar. Küçük DLC'ler ise 0,99-1,99 dolar civarı. (Örnek Cemetery Map 1,99, Max Payne 1 Character 0,99) 29,99$lık Rockstar Pass'ı alınca küçük,büyük,ücretsiz,ücretli fark etmeden bütün DLC'lere sahip oluyorsun.
Bu DLC lerin single player da bir etkisi var mı..???
Çoğu multi ye yönelik sanırım..
Oyun çok sağlam bu arada..Her şekil actiona girişebiliyoruz..
Direkt dalmaca yapılabildiği gibi (nişanıma ve hızıma güvenirim diyorsanız) shooting from cover olayına da girebiliyorsunuz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Budfox -- 18 Ağustos 2012; 3:02:12 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: JohnMarstonTR
Beyler oyunu korsan aldım can you run it ten test ettim CPU Speed fail dedi sadece şu anda yüklüyorum sistemim şu:
3 GB RAM
Intel Core 2 Duo CPU P7350 2.00 GHz
Ati Mobility Radeon HD 4300 512 MB
sizce hangi ayarlarda oynarım oyunu?(laptop bu arada.)
Bide oyun 7 DVD yuh dedim.
Cevap yok mu beyler? :/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı sorun bendede var bölümü tekrarladım ama hala sorun devam ediyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Budfox
quote:
Orijinalden alıntı: Sam.Fisher
quote:
oyuna kaç dlc çıkacak her çıkan dlc için para mı ödeyeceğizbir de 29.99 $ lık paket neyin nesi tam olarak
7 tane çıkacak diye biliyorum (bol içerikli). Bir de küçük çaplı 1 harita ekleyen, 1 karakter ekleyen DLC'ler var. Hepsi paralı değil, bu ay içinde gelecek bir DLC ücretsiz olacak Haziran'da gelen Gorilla Warfare de ücretsizdi. Zaten ücretli olunca da öyle 15-20 dolar olmuyor. Social Club'da 5,99$ Local Justice, Steam'de 4,50 dolar. Küçük DLC'ler ise 0,99-1,99 dolar civarı. (Örnek Cemetery Map 1,99, Max Payne 1 Character 0,99) 29,99$lık Rockstar Pass'ı alınca küçük,büyük,ücretsiz,ücretli fark etmeden bütün DLC'lere sahip oluyorsun.
Bu DLC lerin single player da bir etkisi var mı..???
Çoğu multi ye yönelik sanırım..
Oyun çok sağlam bu arada..Her şekil actiona girişebiliyoruz..
Direkt dalmaca yapılabildiği gibi (nişanıma ve hızıma güvenirim diyorsanız) shooting from cover olayına da girebiliyorsunuz..
Story'e ekleme yapan bir DLC çıkmayacak bildiğim; ama DLC'lerden biri Arcade Mode'a eklemeler yapacak; onun dışında SinglePlayer DLC yok.
-
multiplayera yeni karakterler eklenmeli bence; ilk oyundan hatırlayanlar bilir aesir şirketinin güvenlik elemanları vardı bir de cia kılıklı herifler, 2. oyundan da vladimir lem'in temizlikçileri ile aralarında jim bravura ve valerie winterson'ın da bulunduğu nypd
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muvaZaa xD -- 19 Ağustos 2012; 16:33:45 > -
quote:
multiplayera yeni karakterler eklenmeli bence; ilk oyundan hatırlayanlar bilir aesir şirketinin güvenlik elemanları vardı bir de cia kılıklı herifler, 2. oyundan da vladimir lem'in temizlikçileri ile aralarında jim bravura ve valerie winterson'ın da bulunduğu nypd
dostum o bahsettiklerinin bir kısmı preorder yapanlar için vardı şu anda dlc olarak satılıyor olabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: TAGRNT
Home tuşuna basıp o ekranı kapatabilirsin
Kapatıyorum da menu ekranı gelmiyo boş ekrana bakıyorum öyle -
daha 25 level olamadığımdan sadece 2 perk slotu kullanabiliyorum sizce hangileri olmalı biri booby trap diğeri envanterde daha çok mermi bulundurmaya yarayan perk... ben booby trap perkini değiştirmeyecem fakat diğerinin yerine alternatif olarak ne önerirsiniz
not: level 19 m1911 ve revolver ikilisi kullanıyorum el bombası kask yelek hiç bir şey yok
düzeltme: 20 level oldum revolver ve 608 ikilisi kullanıyorum yeni aktif olan perk paketlerinden hangi ikiliyi kullanmam daha iyi olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muvaZaa xD -- 20 Ağustos 2012; 20:54:39 > -
arkadaşlar oyunu yüklerken data3.cab dosyası yükle hatası veriyor... bir türlü beceremedim.. ne yapmam gerekiyor? yardımlarınız için teşekkürler..... -
Oyuna giriyorum nickname yazan kısıma yazdığım karakterler işlev görmüyor.Create dememe rağmen oluşmuyor profil.Nasıl oynayabilirim oyunu internet bağlantısı kapalı şekilde giriyorum -
Merhaba arkadaşlar ben max payne 3 oyununu oynadım bitirdim. Ancak şöyle bir sorun var 1920x1080 p çözünürlük'te herşey en yüksek ayarlarda sadece (MSAA) Ayarı 4x de kaldı 8 yaptığım zaman your video ram not enough falan diyor ve kırmızı yazı ile gösteriyor seçemiyorum. Ekran kartı ram'im nasıl yetmezki anlamış değilim hala, GTX 580 Kullanıyorum en hızlı kartlardan birtanesi zaten yeni çıkan ekran kartlarının ram boyutları yüksek olmuyor sizlerde biliyorsunuz hem rami yetmese bile 8gb ram var bilgisayarımda takviye alması gerekmiyormu otomatik olarak, lütfen birilerinden cevap bekliyorum özellikle MSAA Ayarını 8x yapabilen birilerinden teşekkürler. -
Arkadaşlar,
Zengin gencin lastiklerin içinde yakıldığı sahnede elinde pala olan adamla tam kapışacakken oyun attı bir daha da girmiyor. Ne yapmam gerek?
Sorunlu Olay Adı: APPCRASH
Uygulama Adı: MaxPayne3.exe
Uygulama Sürümü: 1.0.0.17
Uygulama Zaman Damgası: 4fc81bbe
Hata Modülü Adı: MaxPayne3.exe
Hata Modülü Sürümü: 1.0.0.17
Hata Modülü Zaman Damgası: 4fc81bbe
Özel Durum Kodu: c0000005
Özel Durum Uzaklığı: 0098b7ef
OS Sürümü: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Yerel Kimlik: 1055
Ek Bilgiler 1: 0a9e
Ek Bilgiler 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Ek Bilgiler 3: 0a9e
Ek Bilgiler 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 -
Arkadaşlar oyunu oynadım , ve 10 üzerinden 9 verebileceğim bir oyun olmuş . Sinematikler olsun , atmosfer olsun , oynanış olsun ortalamanın üzerinde gayet iyi bir oyun çıkarmış Rockstar . Ben ara video izlemekten sıkılan birisiyim her ne kadar ingilizcem yetsede , anlasamda olayları izleyemem abi . Ama bu oyunda her videoyu kaçırmadan tek tek izledim . Olayların bağlanışı , kontrolün gidip gelmesi falan çok akıllıca işler . Eee her oyunun kötü yanları vardır tabii genel olarak dövüş ve çatışma mekaniklerinde ilerleyen vakitlerde sıkılmak elde değil . Kendini tekrarlayan ölüm sahneleri , combolar falan . Bu da 1 puanlık kesinti işte , ama oyunun optimizasyonu harika ötesi , bazı kesimler sıkıntılı demiş ama GTX260 gibi bir ekran kartıyla Texture ; very high olmak üzere geri kalan herşey high , 4xAA ile oyunda 35 FPS'nin altına düşmedim ve gayet memnun kaldım ki bende beklemiyordum bu ayarlarda oynamayı . -
Orijinalden alıntı: DnR
Arkadaşlar,
Zengin gencin lastiklerin içinde yakıldığı sahnede elinde pala olan adamla tam kapışacakken oyun attı bir daha da girmiyor. Ne yapmam gerek?
Sorunlu Olay Adı: APPCRASH
Uygulama Adı: MaxPayne3.exe
Uygulama Sürümü: 1.0.0.17
Uygulama Zaman Damgası: 4fc81bbe
Hata Modülü Adı: MaxPayne3.exe
Hata Modülü Sürümü: 1.0.0.17
Hata Modülü Zaman Damgası: 4fc81bbe
Özel Durum Kodu: c0000005
Özel Durum Uzaklığı: 0098b7ef
OS Sürümü: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Yerel Kimlik: 1055
Ek Bilgiler 1: 0a9e
Ek Bilgiler 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Ek Bilgiler 3: 0a9e
Ek Bilgiler 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Kardeşim aynı bölümde bendede donmuştu elinde balta olan adam tam saldıracakken donup kalıyordu, ve bende oyunun %100 bitmiş save dosyasını indirdim ve bir sonraki bölümden oynarak çözdüm sorunumu. Orasıda aklımda kalmasın diye youtube dan seyrettim neler olup bittiğini böyle yani sende bunları yapabilirsim :)
-
beyler,ben de an itibariyle social club'a kayıt oldum.
Multiplayer akarız.
İsteyen eklesin.
Rockstar Social Club ID:SamFLYNN95 -
Yalnız beyler Rookie Team Deathmatch'te pek fazla oyuncu bulamıyorum.
Neden? -
Altın silah ın olayı nedir..
Altın silahla çatışmaya girebiliyor muyuz..Avantajı nedir..
Karışık ortamlarda kaybetmeyelim sonra..Sağda solda düşürürüz kalır gider o kadar uğraş. -
beyler oynun multiplayer kısmı nasıl,eger multiplayer kötüyse korsan planlıyorum,zaten kaç aydir yeni pc almadan almayacam diye kuduruyodum,malum max abi baya dagitmisti,3 de hüngür hüngür aglarim.spoiler yememek icin giris videosunu bile izlemedim,su "agrikesiciler artık acimi durduramaz,acimi sadece bir kursun durdurabilir"dedigi traileri acip acip aglıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Budfox
Altın silah ın olayı nedir..
Altın silahla çatışmaya girebiliyor muyuz..Avantajı nedir..
Karışık ortamlarda kaybetmeyelim sonra..Sağda solda düşürürüz kalır gider o kadar uğraş.
altın silahın bir olayı yok, diğerleri senin, senaryo modunda köşe bucak altın silah parçalarını aradığını görecek sadece. düşürsen bile spawm olduğunda yine kullanabilirsin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X