Şimdi Ara

Max Payne 3 (2012) [ANA KONU] (171. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.919
Cevap
10
Favori
257.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

La vuruyorum vuruyorum ölmüyor kadın,silahın dipçiğiyle vuruyom,yine bana mısın demiyor.

Yani,biz şikayet etmezsek eğer,Rockstar bunlara bişey yapamıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

Hile yapan birini raporlamanın yolu var mı ban yemesi için? Adama şarjör boşaltıyorum olmuyor, melee vuruyorum işlemiyor, arka arkaya 5 - 6 kere bullet time kullanıyor hiç durmadan. Oyun oynamaktan nefret ettiriyor böyleleri ya.

Online oyun oynamanın da tadı kalmadı..Ya robot gibi artık kafasını kaşımaktan daha kolay sarjör değiştirip ateş edebilen oyun manyakları..
    Yada bu hileciler..
    Hele hele yarış oyunları tam bir curcuna..F1 gibi hızlı serilerde ise iş tam saçmalık..Ters yönden gelen mi ararsın , ilk virajda bosodlama dalan mı , f1 i çarpışan araba yarışı sananmı..
  • en iyisi tanıdık yakın arkadaşlarla oynamak.
    Mic ile.
  • ya bu sync probleminin bir çözümü yok mu arkadaşlar?

Ya hiç maça giremiyorum,ya da maçın ortasındayken ana menüye atıyor oyun.
  • oyun da iyice foruma benzemeye başladı son 1 haftadır ne dolu sunucular bulabiliyorum ne de bulsam bile giremiyorum hatta gang wars yaparken bile maçın ortasında herkes dc yiyor
  • oyun açılmıyo bende. baştaki yükleme ekranını 2-3 dakka bekledim ama açılmadı.
    var mı çözümü?
  • Beyler,ben de bazen,multiplayer da sync problemleri yaşıyordum.
    Rockstar'a mail attım.Açıkladım herşeyi,PC'nin özelliklerini falan yazdım.En sonunda işte,
    Gelen cevap şu:

Port açmam gerekiyor sanırım,ama ben nasıl açılacağını bilmiyorum tam olarak.
    Var mı yardım edebilecek?

Max Payne 3 (2012) [ANA KONU]
  • Beyler Pikatel Combomax modemde port açmayı bilen yok mu hiç?
  • Beyler reloaded -ın son patchini yüklesek yeterli olur mu ? Yoksa bütün patchleri baştan sona yüklememiz mi lazım ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dean.1995

Beyler Pikatel Combomax modemde port açmayı bilen yok mu hiç?

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Pikatel/Combo/Max_Payne_3.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: viiiz
    http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Pikatel/Combo/Max_Payne_3.htm

Yaptım sanırım.Verdiğiniz linkteki le benim modem arayüzü biraz farklıydı ama.
    Teşekkür ederim.
  • Story > New yapıyorum 2 saniye geçiyor sonra donuyor yardımcı olabilecek var mı?
  • Ya olmadı sanırım,bu sefer de,oyuna giriyim,hemen 5 dakika sonra,sync problemi yüzünden atıyor oyundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

Beyler reloaded -ın son patchini yüklesek yeterli olur mu ? Yoksa bütün patchleri baştan sona yüklememiz mi lazım ?

Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun multisi bitmiş hiç bir servera giriş yapılamıyor
  • Türkçe yamasıda bi türlü çıkmadı gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun için en az kaçlık ekran kartı kurtarır bizi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayıbogan190

Türkçe yamasıda bi türlü çıkmadı gitti.

+1 .Bu işle ilgilenen bi tek Oyunçeviri var. Orası da ayrı bir yer Ego tatmini mi yapıyolar anlamıyorum ki ? Bi de her moda 20 sn lik reklam koyuyolar ya iyice nefret ediyorum

• oyun iyi mi nasıl daha oynamadım
  • ps3te serverlar daha çıktığında oyun 700-800 kişi oynuyordu şimdi nasıldır kim bilir mp olarak bende beğenmedim mp3ü
  • 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.