Şimdi Ara

Max Payne 3 (2012) [ANA KONU] (170. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.919
Cevap
10
Favori
257.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

Oyunu Xbox da 3 kere bitirdim Old School zorluk seviyesinde son boss'u 30 dk da gecebildim.

Bravo ben Hard'da 30 dk harcadım.

Oyunda 30 kere öldüysem 15'i son bölümdedir.
  • Türkçe yama çıksada oynasak artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.l.p.r

quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

Oyunu Xbox da 3 kere bitirdim Old School zorluk seviyesinde son boss'u 30 dk da gecebildim.

Bravo ben Hard'da 30 dk harcadım.

Oyunda 30 kere öldüysem 15'i son bölümdedir.

Aslinda cok zor degil son boss a elinizde ne kadar cok painkiller ile gelirseniz o kadar iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şimdiye kadar sniper ile sorunsuz oynarken güncellemeden sonra oldu başka böyle bir sorunla karşılaşan yokmu?
  • arkadaşlar orjinal max payne 3 hesabım var fakat oyuna bu gün girmeyi denediğimde max payne 3 çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. nedeni ne olabilir acaba dün sorunsuzca oynuyordum
  • new york minute modu için hile açtım ve bazı bölümleri platinum derecesiyle bitirdiğim halde multiplayerdaki özel karakterlerden sadece victor ve passos açıldı new jersey zamanlarındaki kafası 3 numara olan passos diğerleri niye açılmadı ki

hileyi multide kesinlikle kullanmıyorum
  • Yeni bedava bir DLC çıkmış galiba, akşam bi bakmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

Yeni bedava bir DLC çıkmış galiba, akşam bi bakmak lazım

güzel gibi
  • yukarıdaki mesajıma cevap atmanıza gerek yok hem score hem new york minute ikisi beraber olacakmış
  • Arkadaşlar güncellemeden sonra sniper ile sorun yaşayan var mı?Yoksa sadece bende mı var bu sorun
  • Yeni bi güncelleme vardı sonu 5 ile bitiyordu dün geldi fakat yükledikten sonra multiplayerde dürbünlü silahı kullanırken 1 2 saniye sonra dürbün gidiyo yakınlaşıyor ama hedef noktası yok neden acaba?
  • Bende de aynı sorun var çözümü yok mü bunun acaba?
  • Bu oyunu daha önce bitirmiştim. Lakin oyuna bir sürü güncelleme çıktı ve senaryo bölümünde 12. Chapterden sonra 2 bölüm eklenmiş görünüyor ama Locked yazıyor onu nasıl açacağız. Ayrıca resume game diye bir seçenek yok bölümlerin 12 tanesi açık olduğu halde new game var ana menüde birde daha önce oynadığım bölümler var Chapter Select kısmında. yinede açılmıyor o 2 bölüm merak ettim neler olduğunu.

Edit: Daha önce oynadığım 13 ve 14 Chaptermiş fakat ne diye kayıtlarımı silmiş oyun anlayamadım tekrar oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 29 Ağustos 2012; 20:44:46 >
  • yeni patch süper olmuş hoboken rooftops haritasına bayıldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sitteisevir

quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

Oyuna daha yeni başladım PC'de. Multiplayer kısmına giriyorum, playlist'ten free aim seçip rookie team deathmatch'a girmeye çalışıyorum fakat beklememe rağmen hiçbir oyuna giremiyorum. Multi olarak oynayan hiç yok mu yoksa bende mi sorun var?

oyunun orijinal muhtemelen, google'ın dns'ini kullanırsan eğer muhtemelen sorunsuz lobby'lere girebilirsin

Onu yazdıktan sonra oyuna bir kez girip çıktığımda düzelmişti ama cevabın için sağol yinede

• Hile yapan birini raporlamanın yolu var mı ban yemesi için? Adama şarjör boşaltıyorum olmuyor, melee vuruyorum işlemiyor, arka arkaya 5 - 6 kere bullet time kullanıyor hiç durmadan. Oyun oynamaktan nefret ettiriyor böyleleri ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

Hile yapan birini raporlamanın yolu var mı ban yemesi için? Adama şarjör boşaltıyorum olmuyor, melee vuruyorum işlemiyor, arka arkaya 5 - 6 kere bullet time kullanıyor hiç durmadan. Oyun oynamaktan nefret ettiriyor böyleleri ya.

Hiç sorma banada çok denk geliyor böyle adamlar
  • Rokcstara mail atıyosun ama hile yapanı videoya kaydetmen ya da resim ekleyerek göndermen lazım
  • maxpayne3.banhammer@rockstargames.com buraya mail atıyorsun
  • Son güncellemeden sonra çok fazla SYNC problemi yaşıyorum. Öncesinde hiç problem yoktu halbuki, ağız tadıyla bir oyun oynayamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.