Şimdi Ara

Max Payne 3 (2012) [ANA KONU] (167. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.919
Cevap
10
Favori
257.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İçki nedir bilmezdim,şimdi bir ayyaş oldum.
  • Win7kullanıyorum işlemci:i7 Ekran Kartı: HD6370M 1gb 64bit 4gb ram bu sistemde çalışır eminsiniz dimi
  • takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun harika yahu. Hiç bitmesin istiyor insan :D
  • Oyunu alıp almamakta kararsızım.

Türkçe olmayınca senaryoyu anlayamıyorum. ve zevk alamıyorum. ama grafikleri ye beni diyor. ne yapsam
  • Başta offline modda açıyoruz ama sonra social club çıkıyor onu nasıl geçiyoruz ?
  • Home tuşuna basıp o ekranı kapatabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: unal83

Oyunu alıp almamakta kararsızım.

Türkçe olmayınca senaryoyu anlayamıyorum. ve zevk alamıyorum. ama grafikleri ye beni diyor. ne yapsam

Turkce yama yakinda oyunceviri tarafindan cikacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unorthodox

quote:

Call of Duty dublaji hala bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu moskovadan 50 tl ye filan aldım, TR de ne kadar bilmiyorum ama daha pahalıdır sanırım.
    Dün ilk defa kurdum. 2560 çözünürlükte hemen herley very high da oynuyorum. Ama gene de grafikler bana pek etkileyici gelmedi. Eski maxlerdeki o karanlık, karamsar hava yok. Ayrıca grafikler çok parlak, biraz daha "high contrast - low saturation" olması gerekirdi. Bir de karater animasyonları filan yapay geldi, sanki 3-4 sene öncenin oyununu oynuyor gibiyiz.

Beşki benim ayarlarda filan bir sorun vardır, bilemedim ama grafiklerin ve atmosferin daha etkileyici olmasını beklerdim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Unorthodox

quote:

Call of Duty dublaji hala bekliyoruz

Dublaj alt yazi kadar kolay olmasa gerek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ya arkadaş herşey iyi de oyun bitene kadar konuşuyor adam bi rahat ettirmiyor ne zaman boş kalsa kendi kendine konuşuyor ırz düşmankı
  • Oyunun son bölümünü oynuyordum.Yanlışlıkla "Restart Checkpoint" yapacağıma "Restart Level" yapmışımAynı yeri yeniden oynamak zorunda kaldım sanırım.Keşke Max Payne 2'deki gibi istediğimiz yerde kaydetme olsaydı.

Bir de Max saçını kazıtıp Brezilya'ya gittikten sonra Wilson Da Silva ile görüşürken bar,genelev gibi bir yere geliyordu.O bölümde yanımda kardeşim de oturuyordu.Kötü örnek olmasın diye ikide bir elimle gözünü kapatmak zorunda kaldım
  • bu oyunun multiplayerı adamı kanser eder bu kadar sorunları olan başka bi oyun daha görmedim hayatımda, doğru düzgün oyunu kaydetmemesi mi dersiniz sırf bu yüzden kazandığınız onca expin onca grindsin boşa gitmesi mi dersiniz, düşmanınıza yüzlerce mermi yağdırdığınız halde hala yaşayıp da sizden bile düşük levelde olan birisinin tek veya iki mermide sizi öldürmesi mi dersiniz üstelik kaskınız ve çelik yeleğiniz olmasına rağmen, mavi ekran hataları mı dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muvaZaa xD -- 16 Ağustos 2012; 18:13:06 >
  • quote:

Al dostumPişman olmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornado42

bu oyunun multiplayerı adamı kanser eder bu kadar sorunları olan başka bi oyun daha görmedim hayatımda, doğru düzgün oyunu kaydetmemesi mi dersiniz sırf bu yüzden kazandığınız onca expin onca grindsin boşa gitmesi mi dersiniz, düşmanınıza yüzlerce mermi yağdırdığınız halde hala yaşayıp da sizden bile düşük levelde olan birisinin tek veya iki mermide sizi öldürmesi mi dersiniz üstelik kaskınız ve çelik yeleğiniz olmasına rağmen, mavi ekran hataları mı dersiniz

haklısın gerçekten geçtiğimiz hafta bad data hatası yüzünden ben de kanser oldum. oyunda bence çelikyeleğin bir işlevi yok. orta ve yakın mesafe için çift el magnum kullan bulls mu neydi. manuel olarak da siper alarak oyna mesala yanında bir otobüs varsa arkasından çık ateş et geri gir vs. hareketli ol. çift el tüfek kullananlar sağa sola hareket eden hedefleri daha zor vuruyor. bak sana bir loadout vereyim bununla oynamayı dene. silahları dedim. tüfek kullanma çelik yelek helm vs kullanma. ağırlığın maksimum mediumda olsun. perklerden düşman öldürdükçe can kazandığın perk, hızlı reload yapan perk bir de koşunca sesin çıkmıyor onu kullan. ben böyle oynayarak oynadığım 6 oyundan 3ünde 1. oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jet lag -- 16 Ağustos 2012; 23:08:42 >

• Beyler oyunu korsan aldım can you run it ten test ettim CPU Speed fail dedi sadece şu anda yüklüyorum sistemim şu:
    3 GB RAM
    Intel Core 2 Duo CPU P7350 2.00 GHz
    Ati Mobility Radeon HD 4300 512 MB
    sizce hangi ayarlarda oynarım oyunu?(laptop bu arada.)
    Bide oyun 7 DVD yuh dedim.
  • Dün gece bitiridim oyun cok kısa olmus 1günde bitti ara ara oynayarak. ama suanakadar oynayip bukadar cok öldügüm bir oyun olmamıstır.Kafadan vurunca direk ölüyorsunuz mesela hpniz tam dolu olsada.onlar cok guzel olmus. kısa olmasa cok iyi olcaktı
  • ARKADAŞLAR OYUNU YÜKLEDİM FAKAT 1.0.0.47 PATCHSİNİ AŞIRI YAVAŞ YÜKLÜYOR NAPMAM LAZIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: immortaLL_06

beyler böyle bir hata alıyorum kurulumda xp desteklemiyor mu ne yapmam gerek ?

Oyun XP destekliyor.Ama sadece XP SP3 destekliyor.Eğer sizin sisteminiz XP SP2 falan ise desteklemeyebilir.

• 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.