Şimdi Ara

Max Payne 3 (2012) [ANA KONU] (153. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.919
Cevap
10
Favori
257.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

Max Payne 3 (2012) [ANA KONU]

Keşke gene bu tiple oynasaydık vede sao paulo gibi bir yerde geçmeseydi de eski max payne tadını alabilseydik. Oyun on numara ama max payne değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

hikayeyi özet geçecek var mı?

Spoiler olmasın ama

Max , New York'ta yaşadıklarından sonra baya dağılıyor felan.Bunalıma giriyor.Sonra eski bir dostu ile New Jersey'den , Sao Paolo'ya gidiyor.Oranın zengin bir ailesinin çocuklarını felan korumakla görevli.Barda zengin adamın karısı kaçırılıyor.Bizimki de onu kurtarmak için peşine düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akcanon -- 10 Temmuz 2012; 23:58:46 >

• Server bulamayanlar google dnsyi kullanın, server bulmama gibi sorununuz olmayacak artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Max Payne 3'ü Rockstar yapacaksa PC için çıkması düşük bir olasılık olur. Ayrıca Remedy kadar iyi yapamaz Rockstar.

Şaka yapıyorsun sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

Beyler bb sürümünde interneti kesip giriyorum social club girişini de yapıyorum no connection diye bi yazı çıkıyor geçmiyor, çözüm için yardımcı olabilecek var mı ? sistem windows xp

interneti kapat öyle gir dostum.o zman girersin
  • arkadaşlar max payne 1'i az çok oynadım hatta bitirmiş de olabilirim tam hatırlamıyorum. 2'yi hiç oynamadım yine de oynayayım mı 3.yü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakuza_eren

quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Max Payne 3'ü Rockstar yapacaksa PC için çıkması düşük bir olasılık olur. Ayrıca Remedy kadar iyi yapamaz Rockstar.

Şaka yapıyorsun sanırım.
    Onu yazdığım zamanlar 2008 yılıydı. Zaman her şeyi değiştirdiği gibi benim o görüşümü de değiştirdi. Şimdi eski mesajları alıntı yapıp da bir açığımızı bulduğunuzu sanmayın, mileti de böyle rahatsız etmeyin. Tamam mı, bay çok bilmiş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slippery Soap

quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

hikayeyi özet geçecek var mı?

Spoiler olmasın ama

Max , New York'ta yaşadıklarından sonra baya dağılıyor felan.Bunalıma giriyor.Sonra eski bir dostu ile New Jersey'den , Sao Paolo'ya gidiyor.Oranın zengin bir ailesinin çocuklarını felan korumakla görevli.Barda zengin adamın karısı kaçırılıyor.Bizimki de onu kurtarmak için peşine düşüyor.

bu çok yüzeysel o akdarını bende anladım ek oalrak oyunuda biitirdim spoiler tehlikem yok bana daha detaylı bi özet lazım hocam ileriki bölümlerde neler neler oldu çoğu şeyi kaçırdım

• Arkadaslar netim kapali ama max payne 3 siyah acilis ekraninda kaliyor crack ve patchini bulamadim.
    Sistemim
    Amd fx 4100
    Gigabayte 970 A anakart
    16 gb ddr3 1600 mhz
    1gb ddr5 hd 6850 ekran karti
    120 gb ssd harddisk napmam gerekir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu daha yeni oynuyorum.Laptopa kurdum tabi ekran kartı biraz kötü olduğu için hafif kasıyor.Normalde masaüstü pc'de oynayacaktım ama harddisk sorunum var.Yalnız oyunu ilk kurduğumda hata üzerine hata vermişti baya uğraştım hatalar için ama sonunda açıldı
  • Oyunu orjinal aldım bir haftaya kadar multiplayera girebiliyorken şimdi giremiyorum. Nasıl düzeltebilirim ?
  • arkadaşlar oyunun orjinali var bende. 1 kere format attım pc ye gene aktive edebildim. şimdi tekrar format atsam gene aktive edebilirmiyim ? bunun belli bir sınırı varmıydı ?
  • Oyunu oynamayanlar için bir bilgi vereyim

Oyunda Max Payne'nin ingilizcesi bayağı bir ağır dikkatli oynamanızı tavsiye ederim şaka deil. Benim seviyem upper intermadiate ben anlamakta güçlük çektim diyebilirim bazı konuları konuşmaları kaçırıyosunuz
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

arkadaşlar max payne 1'i az çok oynadım hatta bitirmiş de olabilirim tam hatırlamıyorum. 2'yi hiç oynamadım yine de oynayayım mı 3.yü ?

Hocam max 1 2001 yılında çıktı ve daha yeni bitirdim tekrar zevkle bitirdim çok güzeldi oyun max 3 daha yeni çıktı sen düşün artık
  • Max Payne 3 Kayıtlı Oyun Problemi - Kaldığı Yerden Devam Etmiyor.

Arkadaşlar sistemde Skidrow Max Payne 3 yüklü.

Oyunun çalışmasında herhangi bir sıkıntı yok fakat oyuna girip çıktığımda continue seçeneği belirmiyor.

Continue yi de bırakın birçok chapteri geçtim fakat story e girdiğimde chapter II den sonrasını kilitli olarak gösteriyor.

Arcade kısmında ise Chapter VI den sonrası açılmıyor.

Kafasını kazıttığı bölümlerde ilerlerken oyuna girdiğimde hal böyle.

Farklı sitelerden %100 Save Game leri indirip belirtilen klasörlere attım fakat sonuç değişmedi.

Problem nedir sizce ? Updateler yapılmış durumda ve skidrow kendi crack ını kullanmaktayım.

SS paylaşıyorum yardımcı olur musunuz lütfen.

• arkadaşlar oyunda vysnc i açmanın bir yolu varmı bir türlü beceremedim d3doverrider da kar etmiyor
  • oyunun optimizasyonu harika senaryosu çok iyi oynanış olduğun yerden zıplama yapılabilseydi mükemmel ötesi olacaktı kısacası benim gözümde 9.5/10 senaryo modu
  • Steam yüzde 50 indirime gitmiş.
    Delirecem ya..Gittik 60 dolar verdik 2 hafta geçmedi 30 dolara düşmüş..

• 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.