Şimdi Ara

Max Payne 3 (2012) [ANA KONU] (154. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.919
Cevap
10
Favori
257.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tornado42

oyunun optimizasyonu harika senaryosu çok iyi oynanış olduğun yerden zıplama yapılabilseydi mükemmel ötesi olacaktı kısacası benim gözümde 9.5/10 senaryo modu

Hayvan gibi sistemle oynuyorsunuz optimizasyonu iyi diyorsunuz.
  • Chapter 3,stadyumun locasındayım e'ye diyo.(examine the memorial)basıyorum ama incelemiyor yani birşey olmuyor napmam lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maho23

Max Payne 3 Kayıtlı Oyun Problemi - Kaldığı Yerden Devam Etmiyor.

Arkadaşlar sistemde Skidrow Max Payne 3 yüklü.

Oyunun çalışmasında herhangi bir sıkıntı yok fakat oyuna girip çıktığımda continue seçeneği belirmiyor.

Continue yi de bırakın birçok chapteri geçtim fakat story e girdiğimde chapter II den sonrasını kilitli olarak gösteriyor.

Arcade kısmında ise Chapter VI den sonrası açılmıyor.

Kafasını kazıttığı bölümlerde ilerlerken oyuna girdiğimde hal böyle.

Farklı sitelerden %100 Save Game leri indirip belirtilen klasörlere attım fakat sonuç değişmedi.

Problem nedir sizce ? Updateler yapılmış durumda ve skidrow kendi crack ını kullanmaktayım.

SS paylaşıyorum yardımcı olur musunuz lütfen.

Max Payne 3 (2012) [ANA KONU]

+1
    Aynı sorun bende de var arkadaşlar. Save yapmıyor oyun. Her seferinde başa dönüyorum. Oyunum orijinal.

• Oyun harika ötesi olmuş.Gerek senaryo, gerek oynanabilirlik olsun harika bir yapım.Özellikle son bölümde çalan şarkı çok iyiydi.
  • Sorun imzası:
    Sorunlu Olay Adı: APPCRASH
    Uygulama Adı: MaxPayne3.exe
    Uygulama Sürümü: 1.0.0.28
    Uygulama Zaman Damgası: 4fe8cfc0
    Hata Modülü Adı: MaxPayne3.exe
    Hata Modülü Sürümü: 1.0.0.28
    Hata Modülü Zaman Damgası: 4fe8cfc0
    Özel Durum Kodu: c0000005
    Özel Durum Uzaklığı: 009949af
    OS Sürümü: 6.1.7601.2.1.0.256.1
    Yerel Kimlik: 1055
    Ek Bilgiler 1: 0a9e
    Ek Bilgiler 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
    Ek Bilgiler 3: 0a9e
    Ek Bilgiler 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Çevrimiçi gizlilik bildirimimizi okuyun:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x041f

Çevrimiçi gizlilik bildirimi yoksa, lütfen çevrimdışı gizlilik bildirimimizi okuyun:
    C:\Windows\system32\tr-TR\erofflps.txt

reloaded surum-v1.0.0.28 patch ve crack yuklu, chapter VI da gozluklu kıvırcık elemani server odasina goturecekken oyun bu hatayi verip,masaustune donduruyor.Bu ana kadar sorunsuz oynadim,cozumu bilen var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: 42pckol!k42

Chapter 3,stadyumun locasındayım e'ye bas diyo.(examine the memorial)basıyorum ama incelemiyor yani birşey olmuyor napmam lazım?

up
  • quote:

quote:

Chapter 3,stadyumun locasındayım e'ye bas diyo.(examine the memorial)basıyorum ama incelemiyor yani birşey olmuyor napmam lazım?

up

etraftaki bütün elemanları öldürdükten sonra dene.haraketli müzik varsa anlarsın birilerinin olduğunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Budfox

Steam yüzde 50 indirime gitmiş.
    Delirecem ya..Gittik 60 dolar verdik 2 hafta geçmedi 30 dolara düşmüş..

Sen alırken Amazon'da %50 indirimdeydi zaten oradan 30 dolara alabilirdin araştırsaydın keşke. Daha yeni 30 dolara düşmedi yani Steam yeni indirim yaptı Amazon'da haftalardır %50 indirimde MP3.

• quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

quote:

Orijinalden alıntı: Budfox

Steam yüzde 50 indirime gitmiş.
    Delirecem ya..Gittik 60 dolar verdik 2 hafta geçmedi 30 dolara düşmüş..

Sen alırken Amazon'da %50 indirimdeydi zaten oradan 30 dolara alabilirdin araştırsaydın keşke. Daha yeni 30 dolara düşmedi yani Steam yeni indirim yaptı Amazon'da haftalardır %50 indirimde MP3.

Amazondan yıllar önce denedim idi..Kitap geliyordu ama DVD (oyun olsun film olsun) gelmiyordu..
    Aklımda hep o kalmış..
    Birde bu yeni gümrük zımbırtısı çıktığı için hiç ilgilenmedim yurtdışından getirtmekle..
    pehh..

• Kutulu değil Steam keyi gönderiyorlardı. Hala indirimde tabi.

http://www.amazon.com/Max-Payne-3-Xbox-360/dp/B0022TNO7S/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1342281427&sr=1-1&keywords=max+payne+3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 14 Temmuz 2012; 18:58:17 >
  • Oyun gayet iyi olmuş bence. Yaklaşık 3-4 hafta önce bitirdim oyunu, Max Payne 1 ve 2'deki havayı yansıtmasa da yinede atmosferini korumuş Max Payne olarak. Optimizasyon zaten mükemmel. Tavsiye ederim.
  • Şimdilik 5. bölüme kadar oynadım. Eski oyunlardaki duygusallık olmasa da oyun olmuş diyorum. Özellikle 4. bölümdeki karlı gecede Max Payne 1 tadı aldım. Peki eski oyunların yerini tam olarak tutar mı? Tutmaz bence.
  • arkadaşım aynı sorun bendede vardı bıraz geç olsada yınede sana yazayım dedim. İlk olarak advanced system care gibi bilgisayardaki gereksiz dosyaları sılen bır program kullanıyorsan bu programlar max paynın save dosyasını zararlı görüp silebilir. İkinci olarakta oyuna hep internetini kapatıp offline olarak gır ben bu ikisini yaptım ve aynı sorunu yasamıyorum oyunu bıtırmek üzereyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edebiyatci_15

quote:

Oyunun çalışmasında herhangi bir sıkıntı yok fakat oyuna girip çıktığımda continue seçeneği belirmiyor.

Continue yi de bırakın birçok chapteri geçtim fakat story e girdiğimde chapter II den sonrasını kilitli olarak gösteriyor.

Farklı sitelerden %100 Save Game leri indirip belirtilen klasörlere attım fakat sonuç değişmedi.

Problem nedir sizce ? Updateler yapılmış durumda ve skidrow kendi crack ını kullanmaktayım.

+1
    Aynı sorun bende de var arkadaşlar. Save yapmıyor oyun. Her seferinde başa dönüyorum. Oyunum orijinal.

arkadaşım aynı sorun bendede vardı bıraz geç olsada yınede sana yazayım dedim. İlk olarak advanced system care gibi bilgisayardaki gereksiz dosyaları sılen bır program kullanıyorsan bu programlar max paynın save dosyasını zararlı görüp silebilir. İkinci olarakta oyuna hep internetini kapatıp offline olarak gır ben bu ikisini yaptım ve aynı sorunu yasamıyorum oyunu bıtırmek üzereyim...

• quote:

Orijinalden alıntı: lostrock

quote:

Orijinalden alıntı: Edebiyatci_15

quote:

+1

arkadaşım aynı sorun bendede vardı bıraz geç olsada yınede sana yazayım dedim. İlk olarak advanced system care gibi bilgisayardaki gereksiz dosyaları sılen bır program kullanıyorsan bu programlar max paynın save dosyasını zararlı görüp silebilir. İkinci olarakta oyuna hep internetini kapatıp offline olarak gır ben bu ikisini yaptım ve aynı sorunu yasamıyorum oyunu bıtırmek üzereyim...

Eyvallah dostum sağ ol. :)

• Oyunu yükledim sonunda.Oynadım biraz.Daha başlarında sayılırım.
    Oyunla ilgili değerlendirmeye gelecek olursak:
    --Öncelikle optimizasyon çok iyi gerçekten,
    --Önceki Max'leri oynamadım,bilmiyorum.Onda daha kasvetli,ağır bir ortam varmış sanırım.Ama bunda full aksiyon.(ha kötü mü olmuş,yooo ben beğendim bu yönünü.).Oyunun yapımcı koltuğunda Finlandiya'lı Remedy'nin olmamasından dolayı tabi.Her ne kadar biz Max Payne 3'ün yapım aşamasında yardım ettik deselerde,boş.
    Neyse,
    --Arasahneleri geçememek tam bi işkence olmuş.
    Oyun mu oynuyoruz,film mi izliyoruz yahu?
    --Oyunda çok fazla bug var.Tamam,bugsız bir oyun yapmak hemen hemen imkansız ama Max Payne 3'teki bu buglar,oyunda sürekli karşımıza çıkan cinsten.Siz de farketmişsinizdir,adamları vuruyoruz,öldükten sonra ellerini havaya kaldırıyorlar.Tekrar vuruyorum,yine aynı şey.
    --Grafikler güzel,fakat karakter animasyonları sınıfta kalmış.Kütük gibi düşmanların animasyonları.(Bi Max'e çalışmış adamlar anlaşılan.)

Ama genel olarak beğendim,güzel tabi.Fırsat olursa,multiplayer modunu da denemek istiyorum o ayrı=)

• msaa yı açında crossfire aktifliğini kaybediyor oyunda ilginç bişey :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

msaa yı açında crossfire aktifliğini kaybediyor oyunda ilginç bişey :)
    O seçenek acayip ekran kartı belleği tüketiyor ve acayip FPS düşürüyor. Görsel olarak kayda değer bir fark da yaratmıyor. Sırf ekran kartı kastırsın diye konulmuş resmen.
  • 12. bölümle ilgili bir soru:

Buradan karşıya nasıl geçildiğini bilen var mı? Ben bir türlü bulamadım. Oyunda malum zıplama tuşu olmadığı için aşağı düşünce tekrar yukarı çıkamıyoruz maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

12. bölümle ilgili bir soru:

Buradan karşıya nasıl geçildiğini bilen var mı? Ben bir türlü bulamadım. Oyunda malum zıplama tuşu olmadığı için aşağı düşünce tekrar yukarı çıkamıyoruz maalesef.

Çıkıntının yanına gelip E'ye bas...

• 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.