Şimdi Ara

Max Payne (2008) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
8.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her oyunun filmini yapıyolar ne diyelim inşallah devil may cry'ında filmini yaparlar
  • Trailerdan anlaşıldığı kadarıyla film güzel hemde çok güzele benziyor.Bence 2 ve 3 ünüde çekerler bunun.
  • Bu Max Payne benim amcama da çok benziyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Al PaC

Sinemada POTF-Late Goodbye ı dinlemek için can atıyorum. (Tabi filme koyarlarsa..)

2. Oyunun sonunu defalarca tekrar ettim şarkıyı dinlemek için
  • Pazartesi gideceğim bakalım nasılmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: * Deniz *

quote:

Orjinalden alıntı: Al PaC

Sinemada POTF-Late Goodbye ı dinlemek için can atıyorum. (Tabi filme koyarlarsa..)

2. Oyunun sonunu defalarca tekrar ettim şarkıyı dinlemek için

oyunu bitirdiğimde duygulu bir biçimde credits i 8-10 kere oynattım şarkı çok hoşuma gitmişti ve gediğine çuk diye oturmuştu
    sonra amele amele " neden indirmiyorum ki? dedim" o günden beri ailecek hastasıyız
  • Bi türlü çıkamadı şu film.
  • Film e bügün gittim.Gayet güzeldi.
  • Oyunda ki fazla atraksiyon action yok. Hatta ilk yarı bittiğinde bu ne yav dedim sadece 2 kişi öldü:) Filmde oyundan etkilenilmiş bi kaç sahne var ama senaryo oyunla alakasız direk şöyle diyim sürekli kanatlı şeytanlar gören elemanlar var ve bu oyunda hiç bi zaman olmadı. Tamamen kurgu yani ama Max Payne oyununu oynamadıysanız gayet izlenilebilcek bi filmdir. Ama Pax Payne fanıysanız filmden istediğiniz o tadı alamazsınız söyliyim(ben alamadım şahsen) iyi seyirler...
  • aradığınız aksiyonsa .. bu filme gitmeyin =/

• Evet fazla aksiyon yoktu. Ama filmi de 2 seri olarak yapabilirlerdi. PB'de ki Sucre oynuyormuş meğersem. Cast'de hiç dikkatimi çekmemişti. Herhalde Max Payne oyunundaki malkoçoğluluğu filme yansıtırken şu askerleri güçlendirme ilacını koymak zorunda kaldılardı. Gerçi oyundada senaryo aşşağı yukarı böyleydi ama.
  • Yaş sınırı warmı filmde küçük kuzenimde gelmek istiorda xD
  • Cam Çekimi düşmüş Nete (: Ama görüntü ve ses berbat.. Biraz daha bekleyelim..

Yorumlara bakılırsa Sinemada izlenmez bu film.
  • gelsede izlesek eğer oyun kadar güzelse kesin gişe rekoru kırar
  • Oyunu 3 aydır arıyordum bulamıyordum hiçbiryerde geçenlerde ikisini de indirdim ve D&R'a girdim dergilere bakarken ne göreyim ? MAX PAYNE
    Koca dergiye kapak olmuş gidicektim bugün ama hatun evden çıkamadığı için gidemedik belki Fanı olan arkadaşlarla akşam giderim.Çok merak ediyorum çoooook.
  • Güzel olmamış bir güzel yanı var o da MP1 de ki karlı atmosfer
  • bugün izledim.ben beğendim.sonuçta yıllar önce hayranlıkla oynadıgım oyun tekrar karşıma çıktı.çok büyük beklentilerim yoktu.senaryo biraz farklı ama sonuçta böle olması gerekiyormuş demekki dedim.filmde oyunla birebir aynı yerler var.aklıma hep oyundaki o anlar geldi.genel olarak izlenebilir çok büyük beklentiniz olmasın ama.ha bi de prison break deki SUCRE var ve heroesteki hızlı giden kız varya adını unuttum o hatun da var bi sahnede.
  • quote:

Orjinalden alıntı: stonegiant

bugün izledim.ben beğendim.sonuçta yıllar önce hayranlıkla oynadıgım oyun tekrar karşıma çıktı.çok büyük beklentilerim yoktu.senaryo biraz farklı ama sonuçta böle olması gerekiyormuş demekki dedim.filmde oyunla birebir aynı yerler var.aklıma hep oyundaki o anlar geldi.genel olarak izlenebilir çok büyük beklentiniz olmasın ama.ha bi de prison break deki SUCRE var ve heroesteki hızlı giden kız varya adını unuttum o hatun da var bi sahnede.

Acaba internetten mi izledin ? Öyleyse kişiel mesajla yardımcı olursan çok sevinirim .
  • Torrent'te sürüyle çekim var bi bak istersen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: stonegiant

bugün izledim.ben beğendim.sonuçta yıllar önce hayranlıkla oynadıgım oyun tekrar karşıma çıktı.çok büyük beklentilerim yoktu.senaryo biraz farklı ama sonuçta böle olması gerekiyormuş demekki dedim.filmde oyunla birebir aynı yerler var.aklıma hep oyundaki o anlar geldi.genel olarak izlenebilir çok büyük beklentiniz olmasın ama.ha bi de prison break deki SUCRE var ve heroesteki hızlı giden kız varya adını unuttum o hatun da var bi sahnede.

Bende bugün izledim senaryo biraz değişmiş gibi ama oyundakı sahneler ile 1e 1 sahneler var özellikle oyundakı metroda başlayan sahne tamamen aynı.
    Senaryo biraz değişik max in karısı bi ilaç şirketinde çalısıo filan o fragmandakı yaratıkları , ilacı içtikten sonra kafayı bulanlar görüo .
    Görsel olarakda güzeldi film .

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.