Gidecektim ancak iyi ki gitmemişim filmi izleyenlerden yorumları alınca şok oluyorum.Herkes berbat diyor.
quote:
Orjinalden alıntı: F0NDiP
quote:
Orjinalden alıntı: 1881
Max Payne: Maximum Pain (Maksimum Acı)
Mükemmel oyunun filmini merak ediyorum.
Kimseyi sinemadan uzaklaştırmak istemedim fakat bu film için paranı harcama. İnan bana çok daha güzel filmlere gidebilirsin. Bu film tam bir rezalet.
Cidden bu denli kötü mü yahu? :S
Arkaslar bugün gittim filme.. Ama ne yazıkkı beklediğim gibi çıkmadı oyunlarındaki gibi bi film bekledim ama saçmalamışlar gerçekten... yani bizzat MAX PAYNE diye gitmeyin derim
oyunu güzeldi yahu film için genel yorulmar kötü de bu film yine de sinemada izlenir sanırım
bir kez daha yazıyorum gidip hayallerinizi yıkmayın. keşke ben filme erkenden gitmeseydim keşke biri benide uyarsaydı diye bütün gün dövündüm filmden sonra. bunu neden yaptılar bize...
Şimdi filmden geliyorum açıkçası benimde hayallerim suya düştü...İlk 10 dakka vaybe aynı yapmışlar dedim sonra ne aksiyon var ne birşey var filmin 10 dakikasında uyuya kaldım hatta okadar sıkıcıydı. Konu tamamen alakasız bir karısı ve bebeğinin ölümü olmuş gerisi komedi ...
bu kadar berbat bi film yapılırmı ya su güzel oyuna
Herkes çok karamsar.Daha izlemeden hayallerim yıkıldı
En azından oyunu oynayanlar gitmesin
alın oyununu oynayın daha iyi. oyun bile bundan daha güzel film olur
Oyunda ben bu herifi Davut Güloğluna Benzetiyordum inşallah film fiyasko digildir sabırsızlıkla bekliyoruz saygılar
Okadar Kötümü
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: F0NDiP
quote:
Max Payne: Maximum Pain (Maksimum Acı)
Mükemmel oyunun filmini merak ediyorum.
Kimseyi sinemadan uzaklaştırmak istemedim fakat bu film için paranı harcama. İnan bana çok daha güzel filmlere gidebilirsin. Bu film tam bir rezalet.
Cidden bu denli kötü mü yahu? :S
malesef EVET
Mantıksal saçmalıklar bulabilirsiniz filmde, ama aşırı kötü de denemez. 6/10
quote:
Orijinalden alıntı: TqMaqe
Mantıksal saçmalıklar bulabilirsiniz filmde, ama aşırı kötü de denemez. 6/10
Hort olmuş fakat, indirdim izlemeye değer. Max Payne karakteri yakışmış mı Wallhberg'e ?
Evet, fazlasıyla.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme