Şimdi Ara

Max Payne (2008) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
8.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filmdeki en güzel esntantene Max Payne yumruk yada tekme gelince ekran kırmızı oluyo aynı oyunda ki gibi. Çok hoş olmuş bu çalışmaları. Mekanlar 10 numara diyebilirim çekimler çok güzel. Oyunda ki gibi bi kaç tane yavaşlatılmış sahne vardı tadında bırakmışlar ama cuk oturmuş
  • torrentten çekmeye başladım bugün. alt yazısı daha çıkmamış yav. şimdi akşama iner ama alt yazı olmayınca olmuyor. alt yazısını bulabilen varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: stonegiant

bugün izledim.ben beğendim.sonuçta yıllar önce hayranlıkla oynadıgım oyun tekrar karşıma çıktı.çok büyük beklentilerim yoktu.senaryo biraz farklı ama sonuçta böle olması gerekiyormuş demekki dedim.filmde oyunla birebir aynı yerler var.aklıma hep oyundaki o anlar geldi.genel olarak izlenebilir çok büyük beklentiniz olmasın ama.ha bi de prison break deki SUCRE var ve heroesteki hızlı giden kız varya adını unuttum o hatun da var bi sahnede.

Evet cast'de yoktu partydeki bir sahnede ilacı alıp yatağa uzanıyordu. Heroesdaki Daphneydi.

Birde ilk sahnelerde metroya girişi TPS olarak felan gösterildi çok heyecanlanmıştım

Bana kalırsa güzel yapmışlar sonuçta yapabilecekleri fazla birşey yok idi

• quote:

Orjinalden alıntı: SmaLLviLLe

quote:

Orjinalden alıntı: stonegiant

bugün izledim.ben beğendim.sonuçta yıllar önce hayranlıkla oynadıgım oyun tekrar karşıma çıktı.çok büyük beklentilerim yoktu.senaryo biraz farklı ama sonuçta böle olması gerekiyormuş demekki dedim.filmde oyunla birebir aynı yerler var.aklıma hep oyundaki o anlar geldi.genel olarak izlenebilir çok büyük beklentiniz olmasın ama.ha bi de prison break deki SUCRE var ve heroesteki hızlı giden kız varya adını unuttum o hatun da var bi sahnede.

Acaba internetten mi izledin ? Öyleyse kişiel mesajla yardımcı olursan çok sevinirim .

sinemada izledim.

• filmi az önce izledim ve hiç tad alamadım. max payne oyunun temel öğesi olan aksiyon çıkarılınca geriye klasik polisiye dram filmi kalıyor.

gerçekten bu yorumu yapmak bana kan ağlatıyor. sinemayı gitmeyi çok severim. arka arkaya 2-3 filmde yaşadığım şoktan sonra üzerine max payne de eklenince (max payne o kadar kötü dğeildi ama sonuçta hayal kırıklığına uğradım) sinemadan soğudum.

filmin olumlu yanlarına gelince gerçekten atmosfer çok başarılıydı. her türlü ortam size oradaymışsınız hissini verecek şekilde perdeye aktarılmış ve seslendirilmiş.

aslında tamamen oyundaki senaryoyu neden buraya aktarmamışlar anlamadım. yine bir hollywood yönetmeninin egosuna takılmış anlaşılan. neyse en azından avanak kuzenler ve süper ajan k9 dan kat ve kat daha iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selrk -- 19 Ekim 2008; 17:55:06 >
  • İki oyunu da bitirmiş biri olarak , bir hevesle dalmıştım sinema salonundan içeriye.O kısa reklamlar geçerken ne zaman başlayacak havamı korumak istemiştim. Film başlamıştı ve bende başlamıştım merakımı gidermeye.

Gelişme bölümünü geçiyorum çünkü hiçbir şey olmadı...

Sonuç ; rezalet bir film.Aklı olan gitmesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: F0NDiP

İki oyunu da bitirmiş biri olarak , bir hevesle dalmıştım sinema salonundan içeriye.O kısa reklamlar geçerken ne zaman başlayacak havamı korumak istemiştim. Film başlamıştı ve bende başlamıştım merakımı gidermeye.

Gelişme bölümünü geçiyorum çünkü hiçbir şey olmadı...

Sonuç ; rezalet bir film.Aklı olan gitmesin.

KesinLikle katılıyorum çekimler falan güzelde film gerçekten ii deiL !
  • mp1 deki metro sahnesinin bile içine etmişler... max payne ancak bu kadar kötü çekilebilirdi. zaman yavaşlaması olayını sadece bir kere kullanmışlar ve shotgun ile...

oyunun aynısını yapsalar mp1 ve mp2 olarak eminim gişe rekorları kırardı ama vasat bir film ortaya çıkmış...

hayallerim yıkıldı rezalet...
  • walla oyun felaketti oyunu oynayınca etkisinde kalmış sanki öldürülen benim karım çocuğumdu kendimi max payne zannettim 1 süre psikolojik olarak sokaklara vurdum kendimi hayat anlamsız gelmişti 1 anda konu müthiş işlenmişti filmde inşALLAH böyle olur
  • Yapmayın ya umutluydum filmden..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet328

walla oyun felaketti oyunu oynayınca etkisinde kalmış sanki öldürülen benim karım çocuğumdu kendimi max payne zannettim 1 süre psikolojik olarak sokaklara vurdum kendimi hayat anlamsız gelmişti 1 anda konu müthiş işlenmişti filmde inşALLAH böyle olur

ben ağladım o videoda ne diyosun
    filme gidince bütün hayallerim suya düştü , duygulanmak istemiştim ama içine ettiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: дltuğ

Yapmayın ya umutluydum filmden..

• yazık yazık gerçekten çok yazık...sakın sinemada izlemeyin paranıza yazık olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

Cam Çekimi düşmüş Nete (: Ama görüntü ve ses berbat.. Biraz daha bekleyelim..

Yorumlara bakılırsa Sinemada izlenmez bu film.

Bekliyoruz dostum
  • adam gibi bir film izlicem diye umutlanıyordum
  • yawalla ben oyunda hiç duygulanmadım aksine daha bir vahşi oldum adamlar ödürmek bile yetmiyodu

filmin ilk fragmanlarına baktım tam benlik bi film
  • İzledim ama oyunun yanına yaklaşamamış. Sadece isimden piyasa yapmaya çalışan bir film olmuş.
  • Max Payne: Maximum Pain (Maksimum Acı)

Mükemmel oyunun filmini merak ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1881

Max Payne: Maximum Pain (Maksimum Acı)

Kimseyi sinemadan uzaklaştırmak istemedim fakat bu film için paranı harcama.
    İnan bana çok daha güzel filmlere gidebilirsin. Bu film tam bir rezalet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: F0NDiP

quote:

Orjinalden alıntı: 1881

Max Payne: Maximum Pain (Maksimum Acı)

Kimseyi sinemadan uzaklaştırmak istemedim fakat bu film için paranı harcama.
    İnan bana çok daha güzel filmlere gidebilirsin. Bu film tam bir rezalet.

Kesinlikle...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.