Şimdi Ara

max. 80.000 TL ye araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar max. 80000 bütçe ile 1-2 haftaya araç almam gerekiyor.Aklımda corolla 1.33 var, 80 bine bu araç alınır mı ? motor düşük diyenler var ama yeterli diyenlerde var benim performanstan çok bir beklentim yok.Düşük km, yıpranmamış araç bulmak zor. Ya egea ya fluence çıkıyor karşıma onları alacağıma 1.33 corolla alırım diyorum ama tereddütte var tabi, alternatif olarak focus 3 düşünüyorum ama oda düşük km pek bulunmuyor, başka tavsiyeleriniz olursa dinlemek isterim. Araçtan beklentim içi ve bagajı geniş aile aracı olması b segment ve hatcbak düşünmüyorum dizel benzinli farketmez, şimdiden teşekkürler tavsiyeler için, şuanki aracım 2000 model 1.3 corolla..

• Megane 4 1.6 Joy,
    Fluence 1.5dci Touch,
    Astra 1.6 Edition Plus,
    Corolla 1.33 Life.
    Courier 1.6 TDCI Titanium Plus

Yukarıdaki araçlara bir göz atabilirsiniz.
    Corollanin çekişi kötü ama geniş kaliteli sorunsuz.
    Astranın yakıtı iyi değil ve dar.
    Fluencein kalitesi düşük, motoru iyi.
    Megane fluenceten kaliteli astradan kalitesiz yağ yakma sorunu konuşuluyor.
    Courier ticari ama donanım olarak çok iyi, çekişi yakıtı yol tutuşu iyi.

Hepsinin model yılı yüksek, donanımı baz(courier full), km düşük. Hangisi size uygunsa tercih edebilirsiniz. Ben yüksek model, sorunsuzluk, dizel diye courier alırdım. Konforu yeterli seviyede.
  • Teşekkürler hocam tavsiyeler için, ticari düşünmüyoruz, megan 4 de o fiyatlara pek bulunmuyor,fluencin tipini beğenmiyorum astra düşünmüştüm bir ara, sanırım en mantıklı yine 1.33 corolla . Birde huyundai accent blue var o fiyatlara ama o nasıl acaba fikriniz var mı bu konuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozyeliz

Teşekkürler hocam tavsiyeler için, ticari düşünmüyoruz, megan 4 de o fiyatlara pek bulunmuyor,fluencin tipini beğenmiyorum astra düşünmüştüm bir ara, sanırım en mantıklı yine 1.33 corolla . Birde huyundai accent blue var o fiyatlara ama o nasıl acaba fikriniz var mı bu konuda?
    Accent blue hakkında tavsiye verecek bilgim yok hocam, şuan 1.3 corolla kullanıyorsunuz çekişi sorun olmuyorsa 1.33 size uygun olacaktır. Büyük şehirde değilseniz (köprü-yasaklı caddeler nedeniyle) courier mutlaka incelemenizi tavsiye ederim.
  • Teşekkür ederim courier e de bakacağım, Ankara dayım köprümüz yok ama yasaklı cadde olabilir belki :)
  • Ankara'nın her yerinde yasak belediyeden izin belgen olmalı şehir içinde gezebilmen için keza o bile belli saat aralığında serbest. Ticari menfaatiniz olmadan Ankara içinde gereksiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim bilgilendirme için, courier i çıkardık listeden o zaman.80 bini 60-70 bin km de corolla life a yatırmak daha mantıklı o zaman, zira diğer araçları 100 bin km altında bulmak zor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.200 tl ye araç tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fiat 500 l
  • Osman_E kullanıcısına yanıt
    hocam mesela benim binek olarak kullandığım bir fiorinom ya da courier aracım var. büyük şehirde yaşamıyorum. ankaraya bu arabayla gidemez miyim? yasaklı cadde derken nasıl oluyor yani?
  • O fiorino ile Atatürk bulvarı yani Kızılay sıhhiye cinnah caddesi vs giremezsiniz. Belediye den izin belgeniz olmalı belge olsa bile saat 12-16 arası girebilirsiniz. Ankara'ya bilmeden gelip çok ceza kesilen oluyor şehir merkezlerin de. Belli saat dilimleri mevcut. Eğer herhangi bir toplantı program vs varsa panelvanlari hiç gezdirmezler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pejo 508 incele birde . 80 binliraya alicagin arabada konforda ara bence

• ozyeliz O kullanıcısına yanıt
    Hocam jetta trendline manuel ve tsi pek iyi bir alternatif değil gibi duruyor.
    Opel ise yüksel model düşük km ve ekonomi açısından daha tercih edilesi gerçi bu paraları hiçbiri hak etmiyor ama...

• quote:

Orijinalden alıntı: işteopalyaçobenim

Hocam jetta trendline manuel ve tsi pek iyi bir alternatif değil gibi duruyor.
    Opel ise yüksel model düşük km ve ekonomi açısından daha tercih edilesi gerçi bu paraları hiçbiri hak etmiyor ama...
    Aynen hocam jetta dan vazgeçtim sahibiyle konuştum güven vermedi. Bu nasıl iştir arkadaş 85 bini gözden çıkardım piyasada doğru düzgün alınacak araç yok, arayalım bakalım biraz daha olmadı corolla 1.33 life a geri döneceğim..
  • Bu bütçede en anlamlısı 1.6 astra edition plus olucaktır.
    Yakıtı hariç diğer alternatiflerden daha başarılı olduğu kanaatindeyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bionic. kullanıcısına yanıt
    Courierde o fiyata otomobil ruhsatlı alabilir aslında. Arka yolcu tarafı 3 başlıklı olanlar otomobildir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de aynı durumdayım,

C5'e bakıyordum, hanım "ya çok kocaman o, ben zaptedemem" dedi, 508 de aynı şekilde.

Courier'in yakıt bi tık yüksekti diye hatırlıyorum.

Nissan Note (2014 ve sonrası) hoşuma gidiyor, otomatik klima, hız sabitleyici vs var, malum Renault'un koklayan / dayanıklı motoru, temiz bulabilirsem niyetliyim. İki çocukla anca sığarız gibi geliyor.

Bir de Giuletta'lar hoşuma gidiyor, evet, eski Alfa'lardan değil, evet, direksiyondaki tuşlar vs Linea ile aynı, ama iyi kötü Alfa çizgileri var, motor Multijet, vs.
  • 87.500 e corolla 1.33 life aldım. Araç 73 binde tek elden kullanılmış benzinli kazası boyası yok, ilk kullanımlarım gayet olumlu aile için ideal olduğunu düşünüyorum içi ve bagajı oldukça geniş henüz uzun yol deneyimim olmadı, yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.