Merhaba arkadaşlar kısmet olursa eylül ayında iş hayatına başlayacağım 3 yıllık bir staj dönemim olacak. Bu vesile ile ilk aracımı almak istiyorum. Tüm birikmişimi kullanıp araç almak ne kadar mantıklı olur acaba emin olamıyorum? Eğer mantıklıysa 1.800.000 TL bütçeyle sıfır araç almak istiyorum. Mantıksızsa 1.000.000-1.200.000 TL bütçeyle ikinci el çok eski olmayacak 2-5 yıl arası araçlara bakmayı tercih ediyorum. Kriterlerim şu şekilde:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Meeseks -- 9 Temmuz 2024; 22:15:17 > |
1.800.000 TL'ye otomobil önerisi
-
-
Elektrikli aracı neden şarj edemiyorsunuz merak ettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam her apartmanda istasyon olmuyor sonuçta
-
Her yerde şarj istasyonu var,uzun yol dahil
0 faiz imkanı da varken böyle km yapan bir kullanıcı olarak bence toggu değerlendirin
Haklısınız ancak bu benim ilk aracım olacak tüm sermayemi geleceği hala belirsiz olan bir şeye yatırmak mantıksız görünüyor şu an için. Bataryanın ömrü tükenince ne olacağı belli değil, TOGG'un uzun vadede üretim yapıp yapmayacağı belli değil. İlk araç için çok riskli bence
-
Anladım, madem 2 kişisiniz Hyundai bayon alabilirsiniz,LPG uyumu da var aracın ekonomik olur
Elite donanımı gayet iyi
bayonun çekişi vs nasıldır?
-
Rallici değilseniz küçük boyutlari ve 1100kg ağırlıkla gayet yeterli
'23 model çok düşük kmde corolla cross bulabilirsiniz 1.5-1.6 milyona..hem suv hem de hibrit, şehir içi tüketimi gayet güzel. Tek dez avantajı mtv olur. Şarj imkanınız yoksa evde, elektrikliye bulaşmayın derim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kendim kullanmadim ama Seat Atteca bu fiyat araliginda yakisili bir SUV
-
İş arkadaşım 1.500.000 e skoda octavia aldı memnun. tasarım donanım iyi, bagajı dev gibi
-
Merhaba;
Cupra Formentor veya VW Tiguan’ı incelediniz mi? İkinci eli hızlı, yakıt tüketimi aradığınız ölçütlerde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Honda hr-v hibrit.
Skoda Kmiq monte carlo
octavia 1.5tsi
civic 1.5 182hp
honda accord
bmw 1.18i
mini cooper 5 kapı
a3 35 tfsi
golf
cupra formentor
kuga
t-roc
qashqai
vs gibi bir sürü güzel seçenekler var 0km olarak. Ya da biraz ikinci el olsun derseniz o zaman c200, 320i gibi premium araçlar ortaya çıkıyor. Bütçe çok ideal ve çok elverişli olduğu için daha ziyade siz ne istediğinize bakmanız lazım. Yani bu paraya mini cooper gibi özel ve küçük bir araba da alınabilir, qashqai gibi suv da alınabilir, accord gibi iri sedan da alınabilir, golf gibi piyasa arabası da alınabilir. hiç biri üzmez sadece tercih ve ihtiyaçlar. Bu fiyat aralığında benim de listemde bu araçlar var ve karar veremiyorum ben de.
-
Byd seal u için yazılıp bekleyebilirsiniz.
1.6-1.7 milyon civarına düşmesi bekleniyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam SUV tipi araçlar segment marka farketmeksizin yakıt tüketimi fazla olur bu da sizi üzer ben suv tavsiye etmem şahsen. Hatchback ve sedan araçların yakıtı suv araca göre daha iyidir ben size yeni kasa honda civic lpg li öneririm turbolu fabrikasyon lpg li ya da e tsi golf 8 öneririm ikiside yakıt olarak beklentiniz karşılar
Kia Sportage bence şuan C SUV segmentinin en iyi aracı. Bagaj kapasitesi ve iç hacmi çok iyi. Mild Hybrid olması nedeni ile şehir içi yakıt tüketimi makul. Yalnız siz iki kişi olmanız nedeni ile C SUV sizin ihtiyacınızdan büyük gelebilir. Daha ziyade çocuklu ailelere hitap ediyor gibi.
-
Suv alın. Günümüzün trendi.
Ds7, C5 olabilir. 3008 yeni kasası gelecek onun için düşünmezdim.
Vag grubu düşünüyorsanız yine son kasa ve kolay satılacak Tiguan(bütçenin bir tık üstünde olabilir), sportif, güzel görünümlü bir araç için Formentor.
Ya sev ya nefret et tasarımlı Sportage veya Tucson olabilir.
Ben yerinizde olsam Ds7 alırdım. Prestij önemli ise hepsinin üstünde. Kolay kolay eskimeyecek zamansız tasarımlardan.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Haklısınız ancak bu benim ilk aracım olacak tüm sermayemi geleceği hala belirsiz olan bir şeye yatırmak mantıksız görünüyor şu an için. Bataryanın ömrü tükenince ne olacağı belli değil, TOGG'un uzun vadede üretim yapıp yapmayacağı belli değil. İlk araç için çok riskli bence |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X