Şimdi Ara

Max : 30.000 Tl Memur Aracı Tavsiye.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Focus 2,Astra H Hb,Corsa D,Fiesta,Civic gibi piyasada hızlı satılan ve nispeten az arıza yapan ve yedek parçası uygun bir araç almak istiyorum.
    Vectra C de seçeneklerim arasındaydı fakat Opel servisindeki usta pek tavsiye etmedi.

25.000-30.000 TL arasında ihtiyaçlarımı ve beklentilerimi karşılayacak araç tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHandOfGod -- 2 Mart 2016; 9:31:26 >

• Madem iki kişisiniz, o fiyata b sınıfı almak daha mantıklı duruyor.

Saydığınız araçlar arasında en mantıklısı şahsi kanaatim Corsa d. O fiyata diğer modellere göre daha düşük km ve daha temizini rahatlıkla bulmanız mümkün.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas246

Madem iki kişisiniz, o fiyata b sınıfı almak daha mantıklı duruyor.

Saydığınız araçlar arasında en mantıklısı şahsi kanaatim Corsa d. O fiyata diğer modellere göre daha düşük km ve daha temizini rahatlıkla bulmanız mümkün.

Saygılar.

O konuda haklısınız hocam benimde gerek görünüş ve genel itibariyle sağlamlık olarak Focuslar çok hoşuma gidiyor. Corsa alternatifi Fiesta da olabilir belki.Önemli olan araçları kullanan arkadaşlar varsa kullanıcı yorumları tercih konusunda yardımcı olur diye düşündüm.
  • bu saydıklarınız arasından Civic en kaliteli, en güvenlisi, en sorunsuzudur.
  • Punto, clio bakarsan daha yüksek modelli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

bu saydıklarınız arasından Civic en kaliteli, en güvenlisi, en sorunsuzudur.

Civic gerçekten güzel.Genç eline düşmemiş.Düşük km ve bakımlı bulabilmek için iyi bir mesai harcamak gerekiyor.Araştıracağız artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    500 bin tl araç tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

2006,2007 Laguna

Hocam bunu da aldık mı satasıya göbeğim çatlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheHandOfGod

quote:

Civic gerçekten güzel.Genç eline düşmemiş.Düşük km ve bakımlı bulabilmek için iyi bir mesai harcamak gerekiyor.Araştıracağız artık.

üstat uzun süre bineceksen iyice araştır, 2-3 ay araştır , 5-6 sene binersin rahat rahat. Gerçi ben ekspertize soktum, eksper mükemmel notu verdi, aldık bir ton masrafı çıktı. Biraz da şans meselesi bu alım satım işi. Allah yardımcınız olsun.
  • quote:

quote:

quote:

üstat uzun süre bineceksen iyice araştır, 2-3 ay araştır , 5-6 sene binersin rahat rahat. Gerçi ben ekspertize soktum, eksper mükemmel notu verdi, aldık bir ton masrafı çıktı. Biraz da şans meselesi bu alım satım işi. Allah yardımcınız olsun.

Hocam asıl amacım kredi ve faiz çekmeden para biriktirmek mesela bu aracı alıp borcu bitince takasa girip aynı şekilde daha yüksek bir araç alacağım.Para biriktirmek yani maksadım.

• 32 bine 2010 Cruze aldım. Bu fiyata bundan daha iyi bir araç olacağını kesinlikle düşünmüyorum. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • civic bence guzel bi secim olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pardon ama bu civic diyenler ya bütçeyi görmüyorlar ya da piyasayı bilmiyorlar.

30 bine alacağım en son araba civic olurdu. 2002 model civiclere 30 bin isteniyor. Yani yerinizde olsam civic'i direk elerdim. Burada konusu çok kez açıldı : 2004-05 civiclere 37 bin veren var mı diye. Ki vereceğiniz parayı da hakeden bir araba değil.

Corsa ve Fiesta bence bu ikisinie yoğunlaşın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas246 -- 29 Şubat 2016; 15:34:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas246

Pardon ama bu civic diyenler ya bütçeyi görmüyorlar ya da piyasayı bilmiyorlar.

30 bine alacağım en son araba civic olurdu. 2002 model civiclere 30 bin isteniyor. Yani yerinizde olsam civic'i direk elerdim. Burada konusu çok kez açıldı : 2004-05 civiclere 37 bin veren var mı diye. Ki vereceğiniz parayı da hakeden bir araba değil.

Corsa ve Fiesta bence bu ikisinie yoğunlaşın.

Corsa veya fiesta bu iki araç içinde dizel mi benzinli mantıklı ? Hangisi diğerinden daha iyi bir tercih olur sebepleri nelerdir ?
  • O fiyata Cruze'dan başkası alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodletting.

O fiyata Cruze'dan başkası alınmaz.

O paraya o mu alınır yoksa en iyi seçenek olduğu için mi Cruze hocam ?
  • quote:

quote:

Genellikle o fiyat aralığındaki diğer marka araçların km leri yüksek,çok kullanılmış ve yaşlı olur.O fiyata genç,dinamik tasarıma sahip olan,az kullanılmış ve temiz bir araç bulmak zor.Bu nedenle Cruze tercih edilesi duruyor.
  • quote:

quote:

quote:

Genellikle o fiyat aralığındaki diğer marka araçların km leri yüksek,çok kullanılmış ve yaşlı olur.O fiyata genç,dinamik tasarıma sahip olan,az kullanılmış ve temiz bir araç bulmak zor.Bu nedenle Cruze tercih edilesi duruyor.

30.000 tl fazla cruze yok gibi ilanlarda bir de cruze lar 2 farklı güçte bildiğim kadarıyla 113 ve 124 gibi hangisi daha iyi ?

• Link
    10 sayfa araç var bence az değil.Elbette 124 olanlar daha iyi.2010'a kadar 113 2010 dan sonra ise 124 olanlar üretildi diye biliyorum.Ama aradaki 11 beygirlik fark çok önemli değil.
  • quote:

Link
    10 sayfa araç var bence az değil.Elbette 124 olanlar daha iyi.2010'a kadar 113 2010 dan sonra ise 124 olanlar üretildi diye biliyorum.Ama aradaki 11 beygirlik fark çok önemli değil.

Güzel duruyor kullanıcı yorumlarına bakayım hocam kronik arızası var mı ? Yürüyeni yakıtı,bakımları nasıl araştırayım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.