İtici bir renge sahip olmadığı sürece 2. el araçlarda alıcının aradığı ilk şey renk değil kondüsyon ve hasarsızlıktır.
bence renk cok hos, fakat aracin icini begendim desem yalan olur
Bu renk Corolla' ya bayılıyorum.
açık mavi renk çok sırıtıyor ama koyu mavi ve parlement mavi iyidir 2.elde sıkıntı yaratacağını sanmam. tabi aracı almadan önce renk kozunu öne sürebilirsiniz. 250-500 ne kadar koparırsanız kardır.
benim aracımda lacivert renkli. yıkadığım an çok ciks görünüyor yaldır yaldır yanıyor. ama ertesi gün tozların hepsi belli oluveriyor. hiç sen araba yıkatmazmısın misali...
Aracın rengi gayet güzel şahsen ben corolla da gri renk görmekten bıktım böyle farklı renkler tercih etmek daha iyi satarken ne gibi bir sıkıntı yaratabilir ki sonuçta çok sıradışı bir renk değil aracın renginden çok araç ne kadar temiz ona bakar alıcılar araç temiz olduktan sonra gerisi önemli değil. Kırmızı rengini gömüştüm birde oda güzel duruyordu.
Aracın rengi gayet güzel şahsen ben corolla da gri renk görmekten bıktım böyle farklı renkler tercih etmek daha iyi satarken ne gibi bir sıkıntı yaratabilir ki sonuçta çok sıradışı bir renk değil aracın renginden çok araç ne kadar temiz ona bakar alıcılar araç temiz olduktan sonra gerisi önemli değil. Kırmızı rengini gömüştüm birde oda güzel duruyordu.
belkide kendimi hiç koyu renk araba kullanırken düşünmedim ondan olmalı. 3arabamda beyazdı:)) galerici bir arkadaş,bu renkte zorlanıyoruz satmakta deyince içim tam olarak ısınamadı. ama bugün gidip bakacaz,kısmetse ve de gaza gelirsem alıcaz...
quote:
Orijinalden alıntı: Prestor
..evet içi biraz garip. elegans görünümlü comfort gibi bişey.... donanım özel.... extradan dijital klima+koltuk ısıtma+far yıkama var
Lacivert renk araçlara çok yakışıyor. Siyah almak yerine keşke lacivert alaymışım diyorum bazen. Bayılıyorum,nefis gösteriyor aracı...
Ailemin aracı da lacivert bir civic. Yıkandığı zaman ve temizken nazar değecek diye çok korkuyorum Kiri, çamuru diğer renklerden daha fazla belli ediyor ama bence çok yakışan bir renk
Bu renk corollaya çok yakışıyor temizliği bakımı biraz zor olsa da satışta problem olmaz aksine tercih sebebi bile olabilir bence
Ben aldım menunum. Yakın zamanda satmayacağım için sorun yok
Böyle, çocukların pastel boyası gibi dümdüz, hiç uğraşılmamış lacivert kullanılırsa satılmaz tabi. Benim new orleans mavisi bir Grandepuntom vardı. Renk lacivertti ama rengin içinde kırmızı dahi kullanılmıştı. Şu an en çok tutulan renklerinden biri new orleans mavisi GPlerde. Biraz uğraşmak lazım yani renk için. Mesela BMW lerin renkleri de çok özenilerek hazırlanıyor gerçekten.
laci çok iyide acayip çabuk kirleniyor ve çizikleri çok gösteriyor,ama mesela gece çok vahşi duruyor...
birkac ay once km'si dusuk, bakimli piyasa fiyatindaki mavi aracimizi (lacivert degil) satisa koyup, iki gun icinde sattik.
arac kaiteli fiyat da abartisiz ise, satarken hicbir sorun yasamazsiniz.
Koyu renk araba sevmem. Bana o İtici geliyor
kötü durmuyor orta seviye diyebilirim
eski kasa passattan başka araca yakışmıyor bence :)
quote:
Orijinalden alıntı: r7153
quote:
Orijinalden alıntı: Prestor
..evet içi biraz garip. elegans görünümlü comfort gibi bişey.... donanım özel.... extradan dijital klima+koltuk ısıtma+far yıkama var
Koyu rengin arkadaslarin dedigi gibi hem avantaji hemde dezavantaji var, Arabayi yikadigin anda yaldir yaldir parliyo, ama yikamazsan sanki santiyede calisiyomussun izlenimi verebilirsin
Ama acikcasi beyaz renk arac almazdim, bi ara moda oldu, herkes beyaz aldi, simdi ciks renkler daha ilgi cekici,