Şimdi Ara

MAVİ IŞIK HATALI PS4 ALMAK NE KADAR MANTIKLI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle ilk defa konu açıyorum yanlış açmış olabilirim. Konuma gelecek olursam 1300₺ fiyata mavi ışık arızalı 2 tb fat kasa bir Ps4 var. Satıcı 2 adet orijinal kol veriyor ve 6 adet oyun veriyor. Pazarlık olur gibi bir şeyler yazmış 1000₺'ye fln alınabilir herhalde. Hatayı sorduğumda mavi ışığın geldiğini beyaz ışığa geçmediğini ve görüntü gelmediğini söylüyor. Sizce almalı mıyım? Ne kadar mantıklı? Hatası güvenli mod gibi basit şeylerle çözülür mü yoksa masraf ne kadar çıkarır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarriorOfAngel -- 12 Aralık 2020; 22:9:59 >

• Bakın ben ps4 2014 yılı Ocak ayında aldığımda içinde Türkçe bir açıklama çıkmıştı yazılan bu konsolun ömrü 7 yıldır yazıyordu bu konsola değil bin TL ben yarı fiyatına bile almam zaten ps4 arkadaşıma hediye ettim bu saatten sonra üzerine para alsaydım bir sıkıntı çıksa mahçup olurdum ben olsam almam

Elimde Ps3 var canavar gibi hâlâ. Bi Ps4 deneyeyim demiştim. Ps5 düşünmüyor değilim ama çok pahalı. Ama haklısınız da 7 senelik bir makineye pahalı fiyat ama bilemedim şimdi piyasanın 1000₺ altında. Neyse yorumunuzu göz önünde bulunduracağım.
  • Benim bildigim bu sorun kolay cozulmuyor. Youtube’da blue light of death diye aratirsaniz cikar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.