Şimdi Ara

mattan 3 kitap bitti ama yazılıda...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mattan 3 kitap bitti ama yazılıdan hala 40-50 alıyorum napıym daha ben kafama mı sıkıym

• demek hakkını vererek bitirememişsin kitapları.

kafana sıkacağına bir dön bak geriye hatalarını bul bence.
  • Bugun bizde sinav olduk. Hakkiyla bitirdigimi inaniyorum 3 kitabi ama sacma sapan dikkatsizlikler yaparak bknz: -y=-4 yazip tekrar y yi kullanirken yerine 2 yazmak. Sonuc 75. Kahroldum. Bildigim halde sacma hatalardan puan gitmesi cok kotu oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitirdiğin kaynaklarda önemli 3 kitap olur 3ünde aynı tarz sorulardan oluşmuştur. 1 tanesini çözünce diğer 2 kitaptada aynı şekilde çözersin. ama yazılıda farklı tip soru geldiğinde yapamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illuminated

Bugun bizde sinav olduk. Hakkiyla bitirdigimi inaniyorum 3 kitabi ama sacma sapan dikkatsizlikler yaparak bknz: -y=-4 yazip tekrar y yi kullanirken yerine 2 yazmak. Sonuc 75. Kahroldum. Bildigim halde sacma hatalardan puan gitmesi cok kotu oldu.

bizde olduk 3-4i ile 3+4i yi carpip 5 yazmisim baska bi soruda daha boyle düşünmüşum bi tane de denklem kurup birakmisim gidicek 20 puan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardelis -- 4 Kasım 2013; 16:14:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sipriyalli defter kullanıcısına yanıt
    Sana sadece şunu söylüyorum geçen seneki ilk mat sınavına tam 4 kitap bitirerek +bir gün önce tam 8 saat matematik çalışarak girmiştim ve aldığım not 15'ti.
    Son sınavda 1 kitap bitirmiştim ama tam hakkıyla, zamanında tekrar etmiştim konuları. Son gün de öyle abartı filan çalışmamıştım(hatta en rahat girdiğim sınavdı) 82 aldım tüm matematiği iyi arkadaşlarım 50leri alırken.
    Demem o ki, çok çözmek işe yaramıyor hakkıyla çözmen lazım
  • benimde böyle saçma hatalarımdan 3 soru gitti 70 alacaz heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.