Araç multimedyasını aküye bağlamışlar
Arkadaşlar selamlar
2.el bir araç aldım vavacars üzerinden arabaya sonradan bir multimedya takmışlar, hiç işlevsel değil navitechin eski bir modeli radyo bile cızırdayıp duruyor bir tek bluetooth aux olması iyi. Neyse asıl mesele şu ki kontakla kendi kendine açılıp kapanmıyor, kontağı çalıştırsam bile benim açmam lazım. Daha kötüsü kontak kapatınca hala açık kalıyor, baya bastırarak kapatılması lazım. Bir gün unutsam aküyü bitircek veya temassızlık olup kendi kendine açılsa. Böyle bir saçmalık mı olur? Sizce bunu sanayide elektrikçiye götürsem ne kadar tutar kontağa bağlama? veya bağlanmama ihtimali var mı?
Başka multimedya al uğraşma diyen varsa tavsiyelerinizi alabilirim.
2014 polo park sensörü tavsiyesi
Arkadaşlar selamlar uzun arayışın sonunda 2014 trendline polo aldım. Yalnız arka park sensörüne ihtiyacım var. Önerebileceğiniz bir arka park sensörü var mı? Bir yere sordum 700 tl fiyat verdi, kendim alsam montajı da 300 tlymiş. Ne diyorsunuz?
Bir de diğer sorum aracı bilenler için, arabada yol bilgisayarı malum çok fonksiyonel değil, saati kaç km kaldığını vitesi ve yakıtı görebiliyorum. bazı görüntülerde yol bilgisayarında derece de görüyorum ben derece olacak ekranı açamadım, set ve yanındaki sıfırlama tuşu dışında dereceyi açabileceğim bir ekran var mı?
Teşekkürler.
2013 polo alınır mı? Alınırsa hangi motor tercih edilmeli?
Arkadaşlar merhabalar,
250 bine kadar bütçem var. 2. el araç bakıyorum. Malum bu bütçeye ancak manuel b sınıfı eski araçlar geliyor artık. 2013+ polo bakıyorum. 2013 polo buldum iki tane. Sizce alınır mı ?
1) 2013 trendline 1.2 tdi polo ekstra park sensörü takılmış sonradan, bi parça çamurluk değişen bir de kaput boyalı 6.500 tramer çıkıyor, döşemesi yırtıldı diye değiştirmiş harici hatası yok
2) 2013 comfortline 1.6 tdi polo, bu da sonradan sensör takmış, araçta 2 parça değişen, 2 parça boya(bunda da kaput da var) bunun trameri 13.000, ekstra bir de kış lastiği veriyor
Şimdi ikisini de 235 civarına alabilirim. Sizce hangisi mantıklı? veya mantıklı mı? alırken dikkat etmem gereken kronik sorun vs var mıdır? İkisi de manuel, yokuş kalkış sanırım 2014te geliyor maalesef bunlarda yok gibi.
teşekkürler.
2013 POLO ALINIR MI? HANGİ MOTOR?
Arkadaşlar merhabalar,
250 bine kadar bütçem var. 2. el araç bakıyorum. Malum bu bütçeye ancak manuel b sınıfı eski araçlar geliyor artık. 2013+ polo bakıyorum. 2013 polo buldum iki tane. Sizce alınır mı ?
1) 2013 trendline 1.2 tdi polo ekstra park sensörü takılmış sonradan, bi parça çamurluk değişen bir de kaput boyalı 6.500 tramer çıkıyor, döşemesi yırtıldı diye değiştirmiş harici hatası yok
2) 2013 comfortline 1.6 tdi polo, bu da sonradan sensör takmış, araçta 2 parça değişen, 2 parça boya(bunda da kaput da var) bunun trameri 13.000, ekstra bir de kış lastiği veriyor
Şimdi ikisini de 235 civarına alabilirim. Sizce hangisi mantıklı? veya mantıklı mı? alırken dikkat etmem gereken kronik sorun vs var mıdır?
teşekkürler.
|
FİLM/ DİZİ VE WORD/ PDF İÇİN MONİTÖR TAVSİYESİ
Selamlar
Oyun oynamam. Dizi- film ve youtubedan video izlerim aynı zamanda akademik çalışmalar için çok fazla PDF okurum. 15,6 inch IPS ekranlı bir laptopum var. Ekranı genelde akademik çalışmalarda bölerek kullanıyorum çeviri vs için biraz büyütsem iyi olacak derken harici takmak için bir monitör bakmaya başladım. Dizi- film için de iyi olur diye düşündüm. Birkaç model buldum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Sağ olun. Laptop DELL 7567
https://www.hepsiburada.com/everest-m-435-23-8-75hz-5ms-hdmi-analog-full-hd-monitor-pm-HB00000K4EHY
Bütçe 1000TL yi ne kadar aşmazsa o kadar iyi fakat almışken bunu al derseniz, değerlendirmeye alırım. Zaten Laptop üzerinden kullanacağım için 60 Hzden fazlasının bir önemi yok heralde.
whatsapp kilitli ekranda kimin mesaj attığını silme
|
7567 KULAKLIK SES SORUNU
|
BEYAZ SPOR AYAKKABI TAVSİYESİ
|
KLAVYE ÖNERİSİ (TİGOES K9?)
|
Son Giriş: 15 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.540
İkinci El Bölümü Mesajları: 50
Konularının görüntülenme sayısı: 89.408 (Bu ay: 864)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.285 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic