Bildirim
matematikte temelim yok
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Acele etme her konuyu yavaş yavaş geç başlarda.
Bol bol örnek çöz o konuyla ilgili gerekirse bir konuyu bitirene kadar sınırsız zamanın olsun.
Ama sen o konuyu ne kadar erken bitirirsen o senin için kardır.
Bunun bilincinde ol ama anlamadan geçme.
Yavaş yavaş...
Ortalara doğru hızlanırsın.
Ben bu sene bunu yapacağım.
Ben de Meslek Lisesi okuyorum.ilk senem.
Elimden geleni yapacağım.
Sıradışı Analiz Tamamı Çözümlü Matematik alabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siradanbirinsan_ -- 12 Temmuz 2013; 23:25:36 >_____________________________ -
aynı durumdayız..
bu sene bende hiç bir halt yiyemedim 3.75 netle kaçırdım polisliği...
internette bakıyorum meslek lisesinden çıkıp bişeyler yapan başarı öyküsü falan ama yok arkadaş hiç biri de mi yazmaz ki ben menzun oldum şöyle çalıştım başardım diye...
insan böyle olunca yanlız hissediyor
_____________________________ -
-
up diyelim meslek liseli dayanışması
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
Kartezyen turuncu fasikul.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Leopard26
aynı durumdayız..
internette bakıyorum meslek lisesinden çıkıp bişeyler yapan başarı öyküsü falan ama yok arkadaş hiç biri de mi yazmaz ki ben menzun oldum şöyle çalıştım başardım diye...
Saglik meslegim temelim yok son sinifa gectim bir yil da sinif tekrari ile 4 yildir matematik geometri fen gormedim. lise 4 sonuna kadar ygs kasacagim 1. Mezuniyet lys 2. Mezuniyet tekrar ver soru cozumu. 3. Yilimda tip kazanacagim hedef buyuk ve zorlayici. Ama basaracagima inaniyorum basarirsam yazarim oyle bir oyku ilham olsun. Umudumuzu kaybetmemeliyiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Leopard26
aynı durumdayız..
babam meslek lisesinde öğretmen zamanında üniversite sınavında öğrencilerinden 1 tanesi ilk 1000 deymiş ama yeni bir olay değil 15 yıllık falan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
"Bakkalım ben, bakkal !" -
Sizede obp yüksek geliyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Python Kullanıcı Topluluğu
-
quote:
Orijinalden alıntı: Trauser
bana temel katacak kitap önericek varmı?
Antrenmanlarla matematik serisi :) İşlem fln bilmiyosan çok yararı var . Ben 2. kitaptayım. Tavsiye ederim._____________________________ O zamanlar masumiyet vardı, sevgi vardı, insanlık vardı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler