Şimdi Ara

TYT-AYT Kimya Nasıl Hallederim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kimya hariç diğer dersler güzel hoş hallediyorum ama kimyada resmen kitleniyorum olmuyor. Yani 7 soru varsa 4-5'i çıkıyor ama daha çıkmıyor hatta 3'e falan düştüğüm oluyor o kadar berbat. Ne yapmalıyım nasıl hallederim bunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İTÜinş -- 9 Kasım 2018; 22:36:26 >

• Hocam fizik yapabiliyosan sen bize taktik ver. Kimya yapamıyosan muhtemelen bir önyargın var onu kır otur çalış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insSubay -- 9 Kasım 2018; 22:40:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen sene 14 - 0 yapan biri olarak ders çalışırken test çözerken yanında küçük bir defter olsun önemli olan şeyleri (yapamadigin önemlidir) not al ve üzerinde düşün . Abi fen derslerinde kendi oturtdugun mantık ve strateji yararlı oluyor. Konular arası bağlantı kurarak ogren muhakkak ki . Nasıl olacak dersen ilk tavsiyeye bir daha bak başarılar dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pardon 13-0 olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: insSubay

Hocam fizik yapabiliyosan sen bize taktik ver. Kimya yapamıyosan muhtemelen bir önyargın var onu kır otur çalış
    Hocam yapabiliyorum derken örneğin fizikte konuyu çalışıyorum mantığını oturtuyorum sonra sorulara girince endemik-fen bilimleri-nihat bilgin öyle zorlandığım ya da yapamadığım çok soru olmuyor 1/10 falan. Ama kimya bana aşırı ezber geliyor. Yani her şey ezber sanki nefret ediyorum ezberlemekten.

@bounendustrı2019
    Teşekkür ederim hocam çok iyi yapmışsınız gerçekten bravo. Peki önereceğiniz konu anlatım kitabı , soru kitabı falan var mı?
  • LYS fem simetri ve yine fem in soru bankasını kullandım. Ancak müfredat çok değişti dolayısıyla bu kitablar belki olmayabilir. Ama bilinen yayınlar sizi yaniltmaz kimya da özellikle. Ama fizikte yayın denizi ayt ve Nihat bilgin i onerebilirim ( fizik fetisim var soylemesem olmazdı)

• İTÜinş kullanıcısına yanıt
    Hocam benden alabileceğiniz bir tavsiye pek yok çünkü sizin seviye baya iyi herhalde ama palme kimyaya bakın çözümlü istiyosaniz 345 kimya iyi diyorlar palme ile eşitmiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Coğrafya Nasıl Halledilir
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bounendustrı2019 B kullanıcısına yanıt
    Hocam fiziğim kötü temelimdeki problemleri düzeltiyorum ayni zamanda yanında soru çözüyorum başka kaynaktan (palme) kime sorsam yayindenizi al diyor sizce alsam zorlanir miyim

• Kimya adası izleyerek rahatça halledebilirsin sorular kolay oluyor kimyada.en rahat ders diyebilirim fizik varken.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • insSubay İ kullanıcısına yanıt
    Hocam yoruma dayalı sınavın evrilisine uygun işlem kalabalığı olmayan ve çözümleri olan bir kitap(çözümleri hala yüklüyorlar) öneririm gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. her sorunun bir değeri var derim fizikte ona o değeri verin muhakkak. Her konuyu birbiri ile ilistirin . İş güç enerji ile elektriksel formüller mesela

• Tyt kimya bir nevi ezber hocam konuları birbirinr bağlarsanız daha rahat edersiniz ama ayt kimyada biraz daha rahatlayabilirsiniz organik harici zorlayacağını sanmıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bounendustrı2019

LYS fem simetri ve yine fem in soru bankasını kullandım. Ancak müfredat çok değişti dolayısıyla bu kitablar belki olmayabilir. Ama bilinen yayınlar sizi yaniltmaz kimya da özellikle. Ama fizikte yayın denizi ayt ve Nihat bilgin i onerebilirim ( fizik fetisim var soylemesem olmazdı)
    Haha :D Eyvallah hocam yayın denizi'ne bakarım.

@insSubay
    Yok be hocam normal derecedeyim işte. Eyvallah hocam 345'i not aldım.

@Threshin hooku
    Hocam kimya adası izliyorum ben de ama yani nasıl desem yani içime sinmiyor.
  • bounendustrı2019 B kullanıcısına yanıt
    Palmeyi ne yapayim hocan 2.el sahafcilara satip yayindenizi mi alayim

• 2 sinide cozunuz bence palme de yararı olur kanaatindeyim

• Hocam konu anlatımdan mı çalışıyorsun videolardan mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: itsmyturn_

Hocam konu anlatımdan mı çalışıyorsun videolardan mı?
    Hocam genelde videodan ama k.a daha faydalı gibi bir de onu deniyecem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.