Şimdi Ara

FMV IŞIK ÜNİVERSİTESİ HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
9.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, ışık üniversitesi psikoloji bölümü tercih etmeyi düşünüyorum.okulun ortamı, eğitimi, hazırlığı, yurtları nasıl acaba? en önemlisi insan kalitesi nasıl? tabi diğer sorularım da önemli :))) okuyanlar, bilenler, duyanlar bilgilendirirse minnetar kaliceyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi josephine666 -- 31 Temmuz 2016; 15:48:11 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

FMV Işık Üniversitesi: Ayrıntılı Bir Bakış

FMV Işık Üniversitesi, Türkiye'nin önde gelen özel üniversitelerinden biridir. 1992 yılında kurulan üniversite, İstanbul'un Maslak semtinde yer almaktadır. Işık Üniversitesi, 10 fakülte, 3 enstitü ve 4 meslek yüksekokuluyla çok çeşitli lisans ve lisansüstü programlar sunmaktadır.

Işık Üniversitesi Yorumları ve İtibarı

Işık Üniversitesi, öğrencileri ve mezunları tarafından genellikle olumlu yorumlar alır. Öğrenciler, üniversitenin akademik mükemmelliğini, güçlü öğretim kadrosunu ve öğrenci merkezli yaklaşımını takdir etmektedir. Üniversite, ulusal ve uluslararası sıralamalarda da yüksek puanlar almaktadır.

Işık Üniversitesi İyi mi?

Işık Üniversitesi, yüksek akademik standartları, güçlü araştırma altyapısı ve zengin öğrenci hayatıyla bilinen saygın bir kurumdur. Üniversite, işverenler tarafından da tanınmaktadır ve mezunları çeşitli sektörlerde başarılı kariyerler yapmaktadır.

Işık Üniversitesi Yorumları

İnternette Işık Üniversitesi hakkında çeşitli yorumlar bulunmaktadır. Öğrenci yorumları genellikle olumludur ve üniversitenin akademik kalitesini, kampüs olanaklarını ve öğrenci kulüplerini överler. Bazı olumsuz yorumlar ise sınıfların kalabalık olabileceğine ve bazı akademik programların güncel olmayabileceğine işaret etmektedir.

Işık Üniversitesi Nasıl?

Işık Üniversitesi, akademik mükemmellik ve öğrenci merkezli bir yaklaşım sunan bir kurumdur. Üniversite, çeşitli programlar, güçlü bir öğretim kadrosu ve zengin bir öğrenci hayatı sunmaktadır. Öğrenciler, üniversitenin olanaklarından ve öğrenme ortamlarından genellikle memnundur.

Sonuç

FMV Işık Üniversitesi, yüksek akademik standartları, güçlü araştırma altyapısı ve kapsamlı öğrenci olanaklarıyla Türkiye'nin saygın üniversitelerinden biridir. Üniversite, çeşitli programlar, güçlü bir öğretim kadrosu ve zengin bir öğrenci hayatı sunmaktadır. Öğrenciler ve mezunlar genellikle Işık Üniversitesi'nden olumlu yorumlar yapmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up
  • Reklam yapmayan tek özel uni bence:D ışık da tıp olsa orada okurdum kesinn:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • and_soo A kullanıcısına yanıt
    evet bana da samimi geliyor ya, burssuz öğrenci almamaya da özen gösteriyor falan.boş adam alma niyetinde değiller pek..ama bilemiyorum :/
  • sayısal bölümleriyle ilgilendiğim için onları biliyorum kötü bi yorum okumadım
    tek eksi yönü bulunduğu yer,ulaşım
    gezecek yer de yokmuş sanırım

• sayısal bölümde mühendislikleri çok iyiymiş, eşit ağırlıkta da psikoloji diyor çevremdekiler.
  • josephine666 kullanıcısına yanıt
    aynen uzak olmasa giderdim
    arkadaş orda endüstri okuyacak gidip görmüş baya beğenmiş
    yurtları 8-10k civarı en az 2 kişilik oda var en fazla 4 yanlış hatırlamıyosam
    güzel üni bence değerlenir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bana da öyle geliyor, teşekkürler :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: josephine666

bana da öyle geliyor, teşekkürler :))
    up up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi josephine666 -- 31 Temmuz 2016; 16:25:55 >
  • quote:

up up

Alıntıları Göster
    Valla İstanbul Anadolu yakasında kalanlar için ulaşım çok kolay hatta karşısı için de çok kolay Maslak'a shuttlar var devamlı ,Kadıköy'e var .

Şile - Üsküdar otobüsleri var normal 139T ler falan var 3-4 liraydı en son öğrenci . Ancak yoldan bıkan biri iseniz veya yol tutuyorsa Yurtta veya Şile'de kalmayacaksanız aman diyim gelmeyin .

Gerçekten bu okul ticarethane olmayan sayılır vakıflardan desem yalan olmaz . Hem burs alabiliyorsunuz hem de sene içinde başarı bursları mevcut %100 %75 %50 . Bölümünüzde ilk 3 e girebilirseniz bunu kesin olarak veriyorlar kendim 2 sene üst üste aldım ama dönem dönem veriliyor ki 4 dönem aldım .

Yurtları genel olarak güzel tabi renklere göre fiyatı değişiyor genelde Bordo da pek uyunmuyor biraz daha hareketli bir yurt ve sanırım en ucuzu orasıydı . Turuncu yurtların havası daha güzel gibi Mavi yurtlar ise deniz manzaralı diyebiliriz . Mavi yurtların tek dezavantajı yukarıda kaldığı için 50-60 merdiven çıkıyorsunuz ama alışırsınız spor olur veya okul içindeki servise de biniliyor bazen ama komik gerek yok

Okuldaki tipler işte klasik Sokaktaki tipler gibi acayip çocuksu olanı da var hala Liseden kurtulamamış olanı var , eşyalarıyla hava atanı da var tabi , acayip zengin olup göstermeyen de var hepsinden var . Yani dizilerdeki gibi aaa sen burssuzsun veya tam burslusun ya senin araban bile yok diye 1 cümle duymadım ben daha . Zaten çevrenizi kendiniz yaparsınız .

Mühendislik açısından bana göre hocalarımız iyi durumda ki çoğu İtü nün falan da hocası yönetim kadrosunda aynı zamanda .

Hazırlık hocasına göre değişir bazı hocalar sizi konuşturmak için çabalıyor bu güzel bir şey Yabancı hocalara denk gelirseniz değişik aksanlar da iyi oluyor . Bazıları da verimsiz hocalar şans meselesi . 10-15 Hazırlık sınıfı var çünkü kura göre ne gelir bilemem .

Dediğim gibi en önemli etken Yol yani biraz virajlı o yüzden yolu sevmeyen burada kalmayacak olan gelmesin . Çünkü hazırlıktan sonra bıktım bu yoldan deyip bırakan arkadaşlarım olmuştu .

Öğle aralarında Şile'ye de gidebilirsiniz esnaf lokantaları , biraz daha lüks restoranlar da mevcut size kalmış .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 31 Temmuz 2016; 16:45:16 >

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    ya işte istediğim cevap ya.muhteşem özet geçmişsin, çok teşekkür ettim :)))
    evet bordo yurtları baya nam salmış sanırım zenci mahallesi falan diyolarmış ahah, ben mavi yurtta kalmayı planlıyorum işim zor olcak gibi..
    psikoloji bölümü hakkında bi fikrin var mı peki? :( bak bu son söz..
    he bi de senin okuduğun bölüm ne acaba?
  • quote:

ya işte istediğim cevap ya.muhteşem özet geçmişsin, çok teşekkür ettim :)))
    evet bordo yurtları baya nam salmış sanırım zenci mahallesi falan diyolarmış ahah, ben mavi yurtta kalmayı planlıyorum işim zor olcak gibi..
    psikoloji bölümü hakkında bi fikrin var mı peki? :( bak bu son söz..
    he bi de senin okuduğun bölüm ne acaba?

Bordoda 1-2 kere kaldım ama bahar festivali olduğu için baya sesliydi doğal olarak . Onun haricinde yine de genelde eğlenceli olaylar orada oluyor . Mavilerde de kaldım tabi normal ders zamanı olduğu için çok ses yoktu yine bazı görgü bilmeyenler çıkıp antrede konuşuyor ama zaten yurtlar bana göre değil hangisinde kalırsam kalayım katil olabilirim .

Mavi yurt iyidir ya dediğim gibi spor yapmış olursun sabah sabah açılırsın binalara inerken .

Psikoloji okuyan arkadaşlarım var ama ilgim olmadığı için hiç hocalarını falan sormadım veya bölümün nasıl demedim .

Makine Otomotiv karışıktı benim biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 31 Temmuz 2016; 17:06:12 >

peeeki, çok teşekkür ettim.
  • quote:

peeeki, çok teşekkür ettim.
    up ulan
    Işık Üniversitesi'nin hamisi İtü'ymüş. Acaba bu yüzden mi

• quote:

Orijinalden alıntı: lucilled

Işık Üniversitesi'nin hamisi İtü'ymüş. Acaba bu yüzden mi
    uppingo
  • quote:

uppingo

Alıntıları Göster
    up bebeğim up.uç.
  • quote:

up bebeğim up.uç.

Alıntıları Göster
    ışık üniversitesi ne la yugioh kartı gibi asdfsDsdASASDASsdfasa
  • lfrgjk "sabahattin zaim" üniversitesi ve türevlerinden iyidir???
  • quote:

lfrgjk "sabahattin zaim" üniversitesi ve türevlerinden iyidir???
    Işıkta okuyan arkadaşım vardı psikoloji yazmıştı tam burslu. Çocuk ilk sene okuyup başka bir vakıf üniversitesine geçmişti. Eğitiminin kötü olduğunu söylüyordu bende Işığı yazmıştım gelmedi Allahtan. İyi araştırın derim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.