Şimdi Ara

Matematiği hangi algoritmayla cozuyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kapsul mat denemelerinde 60dakikada ucu ucuna yetisiyor matematik ama genel denemelerde nedense (mattan basliyorum) 65-75 dakikalara kadar sarkiyor.

bunu 50-60 lara cekme imkanim varmi son hafta siki bir pratik ile?

mesela ben matematigi hep 1 den 40 a sira sira cozuyorum. bazi arkadaslar problemleri sona birakirsan daha hizli olur diyor dogru mudur ?

mesela once temel kavram - islem - koklu uslu vb. sorulari sonra problemlerin arkasindaki kume islem mod fonksiyon sorulari ve geometri cozup problemlere donsem farl olur mu sizce ? bu sekilde alissam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her soruya 1 dk ver bölüm denemelerinde yapamadığını direk geç en son boşlarına dön onlara da en fazla 10 dk ver

Bunu 4 deneme de uygula .

Diğer gün her soruya 50 sn ver bölüm denemesinde yine . Yapamadıklarına dön ve 10 dk yı biraz daha azalt .

En son 45 sn ver her soruya yapamadıklarına en son dön yine , 5 dk ver yapamadıklarına .

2 gün daha uygula bunu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 45-50 Dk ya kadar yapabildiğim kadar yaparım sonra 5 ten fazla boş yoksa 10-15 dk kala tekrar dönerim sınav sonu. Ama Türkçe-Mat 80-85 dakikayı geçmeden fene geçmem lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35000

Her soruya 1 dk ver bölüm denemelerinde yapamadığını direk geç en son boşlarına dön onlara da en fazla 10 dk ver

Bunu 4 deneme de uygula .

Diğer gün her soruya 50 sn ver bölüm denemesinde yine . Yapamadıklarına dön ve 10 dk yı biraz daha azalt .

En son 45 sn ver her soruya yapamadıklarına en son dön yine , 5 dk ver yapamadıklarına .

2 gün daha uygula bunu

dostum soruya sure verme olayini yonetmem zor galiba ya

cunku bi soruya basladigim zaman islem zincirlerini durduramiyorum genelde. cok ugrasip 3-4 dk verip bitirmeye calisiyorum (zor olan sorulari tabi 40 ta 6-8 tane oluyor boyle digerleri hemen cikiyor zaten) bu sekildeki sorulara (genelde problem ve denklemli sorular bunlar) bi 20-25 dakikam gidiyor. kalan 30 soruda zaten 35-40 dakikada cozuluyor iste.

• Yemin ederim ayniyiz. Bende eğer soruyu anlamişsam ve çozum yolu kesinlikle böyle gelecek diyorsam. Kaç dakika giderse gitsin uğraşiyorum. Matematik sorulari benim için diğer derslere göre altın degerinde oluyor nedense

• ZorbaHal kullanıcısına yanıt
    İşte 45 sn veya 1 dk kavramına alışmaya çalış . 45 sn aralıklarla alarm kur gerekirse ne bileyim ama bir soruya uzun Zaman harcarsan ygs de işin daha zor olur denemelere göre onu söyleyeyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35000

İşte 45 sn veya 1 dk kavramına alışmaya çalış . 45 sn aralıklarla alarm kur gerekirse ne bileyim ama bir soruya uzun Zaman harcarsan ygs de işin daha zor olur denemelere göre onu söyleyeyim

dostum dogru soyluyorsun ama ygs de dahil her denemede bahsettigim mantik islem ve denklem isteyen uzun sorulardan gelecek ister istemez bunlara normslin ustunde vakit harcamak zorundayiz. benim maksadim bunlara ragmen bir sekilde matematik testinin genelini 60dakikada bitirmek.

dedigim sekilde problem tarzi sorulari sona birakarak denememistim bugun bir kac denemede bakacagim nasil olduguna insallah olumlu sonuc verir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lti mi zor trigonometri mi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sıraya göre giderim zorlanırsam atlarım geoda ilk tur fazla cozemem sonra ikinci tur yapamadiklarima donerim geoda da rahatca aklima gelir sorularin mantigi 45-55 dk arasi degisiyor. Ayrıca problemlerin hepsini sona atma illaki kolay olanlar vardır aralarında onları yap zorları sona bırak bu şekilde hızlanabilirsin kardesim

• quote:

Orijinalden alıntı: mimaryus

Sıraya göre giderim zorlanırsam atlarım geoda ilk tur fazla cozemem sonra ikinci tur yapamadiklarima donerim geoda da rahatca aklima gelir sorularin mantigi 45-55 dk arasi degisiyor. Ayrıca problemlerin hepsini sona atma illaki kolay olanlar vardır aralarında onları yap zorları sona bırak bu şekilde hızlanabilirsin kardesim

deneyecegim dostum. problemi okumadan gecmeyecegim zaten. soruyu okuyunca anlarim nasil oldugunu duruma gore hemen cikar diyorsam yaparim.

aksam denedikten sonra konuya editleyecegim olumlu veya olumsuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZorbaHal

quote:

Orijinalden alıntı: mimaryus

Sıraya göre giderim zorlanırsam atlarım geoda ilk tur fazla cozemem sonra ikinci tur yapamadiklarima donerim geoda da rahatca aklima gelir sorularin mantigi 45-55 dk arasi degisiyor. Ayrıca problemlerin hepsini sona atma illaki kolay olanlar vardır aralarında onları yap zorları sona bırak bu şekilde hızlanabilirsin kardesim

deneyecegim dostum. problemi okumadan gecmeyecegim zaten. soruyu okuyunca anlarim nasil oldugunu duruma gore hemen cikar diyorsam yaparim.

aksam denedikten sonra konuya editleyecegim olumlu veya olumsuz.

Aynen okumadan gecme bir sekilde beyin onu cozumlemeye calisiyor bu da avantaj saglar. Tamamdir kolay gelsin dostum :)

• Turkce fen 70 dk mat 70 dk sosyal 20 dk temiz bi net gelir

• a={1-10}(zorluk derecesi)
    for (a)
    if a<=7 disp('çözülebilir soru çöz')
    else disp('zor soru 2. tura bırak')
    bu algoritmayla çözüyorum gayet iyi oluyor :D bu arada kodda hata olabilir 2 sene önce bilgisayar mühendisliği okuyordum bıraktım baya unutmuşum yazılımı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1A0FF2924 -- 5 Mart 2016; 12:25:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cozemeyenadam

a={1-10}(zorluk derecesi)
    for (a)
    bu algoritmayla çözüyorum gayet iyi oluyor :D

Konu başlığı-nick

• quote:

Orijinalden alıntı: cozemeyenadam

a={1-10}(zorluk derecesi)
    for (a)
    bu algoritmayla çözüyorum gayet iyi oluyor :D bu arada kodda hata olabilir 2 sene önce bilgisayar mühendisliği okuyordum bıraktım baya unutmuşum yazılımı :D

bende bu yorum ne zaman gelecek diyordum dostum tesekkurler

• Try
    {
    int sorux=(select*FROM dbMatematik soruID`x')

Brain new Brain.use{}

}
    Catch

SINAV ÇOK ZORDU

}

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.